Осмокласници 2025/2026 - тема 2

• 34 578
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Късмет и много хубави пет години на всички осмокласници! BalloonBooksFlowers Four Leaf Clover

# 511
Мен ме зачислиха към най-малкото. За всички взех по една саксия и така. Ако учителката прецени, може да е за класната стая.
Успех на всички гимназисти!
 Да бъдат щастливи и да постигнат мечтите си!

# 512
  • Отвъд алеята зад шкафа
Успешна учебна година!

# 513
  • гр. София
Успешна учебна година! Направо се чувствам щастлива, че не сме в 7-ми клас.

# 514
  • Куциндрел
Честит първи учебен ден на средношколците.
Наборът се търкаля по пижама, но след малко ще го наюркам да се приготвя. Взех 1 кутия бонбони Рафаело, че не харесвам да подаряваме откъснати цветя, но да видим дали ще ги вземе да ги подари.

# 515
Барнал се е все едно е от Бялото братство. Както винаги не съм разбрала нещо и сега е от колко са часа. Щях да го пратя един час по - късно. Като го гледам училището, леко е попаднал в Гестапо.

# 516
На добър час на новите гимназисти! Да са щастливи в избора си и да намерят добри приятели!

# 517
Успешна учебна година на всички ученици!

# 518
Успешна, късметлива и спокойна учебна година на всички!🍀

# 519
Успешна учебна година на всички гимназисти. Да намерят много нови добри приятели, да учат с лекота и да срещнат вдъхновяващи преподаватели.
Нашето откриване мина. Хареса ми. Натоварихме ги на автобуса и ариведерчи. Минахме и през старото училище да вземем учебниците на малката, която е на Европейско в Италия и сега вместо да почина 1 седмица ще се стягам за командировка.

# 520
  • Бургас
Честит първи учебен ден на новите гимназисти!
Да им върви по вода учението!
Да е спокойна година за всички ни!

# 521
Да е честита новата учебна година на гимназистите! Да са здрави и да имат готини учители!
Аз отидох с осмокласника на първия учебен ден. Имаше и други родители.
Нашата родителска среща беше само с класната и чак сега видях имената на останалите преподаватели в Школо. Две трети са мъже. На приоритетно момчешка паралелка - момичетата са десетина.
По повод предходна тема, дето тук бистрихме - тоалетните. Детето беше впечатлено, че са страшно красиви - тематични - зима, море, океан. Базата отвътре на училището е много хубава. Отвън също правят ремонт. В околността е сравнително зелено, което на мен ми е важно.
Веднага се запозна със съучениците. Трябваше и да го изчаквам, за да се помотае с тях, мина и през съседното училище, където също има познати... Нямам страхове откъм социалната адаптация, дано си харесва и учителите и тази година да учи с по-голям ентусиазъм.

# 522
  • Бургас
Аз сновах между училищата на двамата, но успях да видя как всеки си влиза в сградата с класа.
В сряда имаме нова родителска среща на наборката, за да ни запознаят с новия правилник на училището.

# 523
  • Куциндрел
По проследяването ми дава, че набора играе боулинг явно със съученици.
Пуснаха родители снимки във вайбър, амии тинейджъри - не приличат на хора.Joy
За протокола - един нямаше официално облечен, кой с къси гащи кат моя, кой с анцунг, кой с дънки.

# 524
Честит ви празник! На децата желая успешна година, пълна с усмивки и добри приятели. Ученето ще мине покрай всичко друго Wink
Ние присъствахме също на откриването, беше пълно с родители на осмокласници, та не изглеждахме като навлеци в двора. Добре, че не изнудих набора да облече един ленен костюм, децата бяха с къси гащи, тениски- небрежно, щеше да се чуства много неудобно. Това за Бялото братство ме разсмя Simple Smile
8 момчета са в класа, изглеждат "нормално". Май има един от т.нар. "локални", но ще е единица, освен да избива комплекси пред девойките, момчетата не вярвам да му се "вържат".
Баткото стартира финала, та и там беше емоционално, но...това е живота.
Успешна да е годината за всички ученици и техните близки- здраве, късмет и сбъдване на желанията.
Да не забравяме и студентите- първокурсници (имаме си тук доста Simple Smile) Нека им е на късмет ученето, където и да са и да трупат много нови знания и приятелства!

Общи условия

Активация на акаунт