Осмокласници 2025/2026 - тема 2

• 34 587
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Ние ще сме с общ букет от целия клас.

И вече имаме дати в Школо за входно ниво, контролна и класна работа по математика Simple Smile

# 496
  • Куциндрел
Задължително ли е с пола? Няма ли вариант за панталон?
Наборът не иска да носи нищо утре. Предложих му една кутия Рафаело вместо цветя - отказа.
Опитах се да подам с ПИК на НАП за еднократната помощ, даде ми, че нямам профил или не е активиран, направих си профил и продължава да ми показва това съобщение. Утре ще звъня да питам що така правят тези хора.

# 497
Шмърци, страхотен поздрав.

Селесте, къртите вие. Чак и дата за класна работа...Bowtie

# 498
Наборът не иска да носи нищо утре. Предложих му една кутия Рафаело вместо цветя - отказа.
Опитах се да подам с ПИК на НАП за еднократната помощ, даде ми, че нямам профил или не е активиран, направих си профил и продължава да ми показва това съобщение. Утре ще звъня да питам що така правят тези хора.
И аз имах проблем, писах им на съпорта, те ми отговориха, но междувременно се оправи. Отговорът им беше, че отнема около час да се синхронизират профилите.
Ако искате пробвайте пак по-късно.

# 499
  • Куциндрел
И аз имах проблем, писах им на съпорта, те ми отговориха, но междувременно се оправи. Отговорът им беше, че отнема около час да се синхронизират профилите.
Ако искате пробвайте пак по-късно.
Да, да, ще пробвам утре, че се изнервих.

# 500
В училището на щерката са решили, че на 17.09 ще си е учебен ден. За утре не й е зор за тоалета, пак ще участва с групата по народни танци в откриването и ще е с носия през цялото време. Миналата година й купих рокля, само отиде и се прибра с нея - тази година каквото иска да облича. Smiley Тя е с класен ръководител, та цветя не носи.
Набора хареса един букет с роза и разни зелении за класната, до сега все слънчогледи взимаше за 15.09 - има развитие. Не знам другите години ще иска ли да носи цветя, ама все пак на жената й е за първи път да е класна, да я зарадва малко. Взела съм му риза и тъмен панталон за тържеството, малко по-официален да е, че после се връща към тениските, дънките и долнищата... След откриването ще имат час на класа, би трябвало да им дадат картите за влизане в училище (още се чудя къде да я носи, да не я попилее някъде, че няма да го пуснат да влезе), програмата и кой кабинет къде се намира, сигурно и за 17.09 ще им кажат.

# 501
  • Бургас
Купихме символично една клонка бели хризантеми! Има призив от училището - парите, които са за цветя, да се събират в кутия в училището за едно болно детенце, за подпомагане на лечението!
 Ще се включим, но не става и без цвете за новата класна!
Готови сме за утре!
Картите им за училище ги дадоха на родителската.

# 502
Купихме цветя- и двамата ще носят.
При нас няма кампании "Без цвете", бихме изпълнили поръчението, иначе - за жена класна мисля, че не може без този жест. Уважавам и идеята за кутия бонбони или бутилка, но това е за други събития 😉

# 503
  • София
Моят син е с класна и ще й подари една цикламена роза, дано издържи до утре. Успех на всички деца в новите училища, да са щастливи и доволни! 🍀

# 504
  • София
Успех на новите гимназисти!! Много успехи в учението и верни приятели им пожелавам!!!

Ще носи цветя девойката. Не мога да си представя 15 септември без цвете, независимо от каузи.
Обсъждахме тоалета досега. В старото училище бяха с униформи. Сега има свобода, но все пак е училище и тя ще е официална, без голотии и къси поли.

# 505
Успех и от мен на децата ни! Успехи и късмет им пожелавам!
Ще носем цвете, позволено ми е и аз да присъствам на първия учебен ден!

# 506
На добър час на 8-класниците ни! Голяма година беше Simple Smile
Да са щастливи с избора си и да следват мечтите си!

# 507
  • София
Успех на порасналите ни деца!
Да са здрави, най-вече! Да попаднат на мястото, на което ще намерят верни приятели и вдъхновение да покажат най-доброто в себе си!
При нас също се разпищя Школото вчера и подреди 3 контролни и едно класно по математика до края на срока.

# 508
  • Бургас
На добър час на децата ни! Новото училище да ги срещне с нови верни приятели, добри учители и полезни знания! Да са доволни от избора си!

# 509
  • София
O, аз съм купила букет и дори ще ходя да откривам учебната година. Моето все пак реши, че не може без мен.
Баткото, като разбра, и той поиска да същото, а до сега не ме е искал.

Успех на децата! Много да учат, да уважават преподавателите си, да си намерят приятели. И най-вече ние да си отдъхнем.

Общи условия

Активация на акаунт