От любовница в съпруга

• 17 606
  • 381
  •   1
Отговори
# 15
Изключение.
Примерите около мен друго показват.

# 16
  • София
Ако от втора станеш първа, то за вакантната позиция бързо ще се намери жена.

# 17
След като единият иска деца ,а другият не е редно да се разделят ,и този който иска деца да си е с партьор ,който иска и обратното .Жената която не иска деца ,да бъде с партьор със сходни на нея интереси .По скоро мисля ,че той баламосва любовница.

# 18
Попринцип, случаите в които любовницата става съпруга са по-малко, а и дори да се случи и нали знаете - “How you get them is how you’ll lose them”.
Не сте някакво изключение.

# 19
Тотални глупости се пишат.
Мъжете не само, че приемат чужди деца, но и не им пука, живеят си като пичове.
Жените преекспонират – по-често жените не приемат чужди деца, не мъжете.
Големи страхове и предразсъдъци ходят по хората. Простите хора.

# 20
Аз това не мога да си го обясня - как ще спиш спокойно след като от любовница си станала приятелка?
Зарежи ги тия простотии с децата - мен няма да ме свърта дали утре и мен няма да ме зареже заради любовницата си (а той със сигурност ще си намери такава отново, не си въобразявай, че ти ще си изключението).

# 21
  • here and now
Току що  една такава, станала съпруга и родила дете се развежда с изневерилият съпруг. Има дете от предишен брак. Новата любовница няма деца.
Ако не заключат темата, ще ви държа в течение дали новата любовница ще стане съпруга и дали ще имат деца и дали бившата ще се омъжи за 4-ти път и ще роди 3-то дете.

# 22
  • Paris, France
Има ли вероятност любовницата да стане съпруга, при условие че любовницата е разведена с дете, а съпругата на мъжа не иска деца?
Има вероятност. Около 5-10% я преценям от това, което съм видяла. Бракоразводността и нещастието за всички участници в такива бракове клони към 99%.

Приятелка беше любовница на двама подобни. Единият зад гърба и направи бебе на негова подчинена и изчезна без даже да каже довиждане. Вторият не се хареса на дъщеря и, а и не беше особено щедър, та тя не беше навита нито да се жени за него, нито да му ражда дете.

Показателно е, че мъжът се е оженил за жена, която не иска деца. Вариантите са:
1. Той самият не иска деца и му е добре с нея без детски крясъци и лудница в къщи, а се и забавлява навън.

2. Иска дете, но не е намерил жена с качествата на съпругата, която да иска дете от него и затова седи с нея и си натиска парцалите. В много такива връзки стандартът на живот е основно благодарение на жената и когато се разведе, любовницата установява, че той нито може да осигури жилище, нито финансово да допринесе дотолкова, че тя да може да си позволи второ дете.

Повечето ми приятелки и женски роднини, които разведени и с дете станаха любовници на женени мъже, които в последствие се разведоха, се разделиха с тях, защото установиха, че животът в едно домакинство или непрекъснатата заедност с мъжете са много натоварващи и неприятни.

Ако любовницата ми е близка или роднина, бих я посъветвала да си седи любовница, да не намесва детето, в никакъв случай да не обсъжда съвместен живот, да не дава напразни надежди за общо дете и общ живот и да измъкне каквото може от връзката. Също и да се среща и с други мъже.

Животът с дете е труден и сложен, с две деца е три пъти по труден и по-сложен. Няма лошо да се въртят мъже. Общо дете след като жената вече има дете от друг е съвсем различна работа.

И умната!

# 23
Нулев.
Мъж да приеме чуждо дете е като да удариш 6 от тотото, на думи едно, действия друго.
Не съм съгласна с това твърдение. Мъжете са по-склонни да приемат чужди деца отколкото жените. Моят мъж вече 9 години си е приел дъщеря ми и я отглежда като негово дете.
Относно казуса на авторката - стой и гледай как скоро жена му ще е бременна и той няма да е разбрал как е станало. Обикновено това, което мъжа твърди няма общо с истината. Ако попиташ жена му но е да разбереш за какво става дума. Стига да ти стиска, а и ще спасиш и нея.

# 24
Както не иска дете, да не я видиш с корем скоро. Blush

# 25
  • София
Жената е в началото на кариерното си развитие, сигурно достатъчно млада и хубаво премислила нещата.
Любовницата знае само версията на мъжа и разбира се, че е лапнала, като първия шаран.

Какво си мисли тя и какво е вътре в двойката са две абсолютно различни неща.

Обикновено законните забременяват съвсем случайно от един случаен секс в случайния им брак, нали Laughing

# 26
Последните две мнения са право в десетката.
Така имах един познат, който е (все още) женен и неговата съпруга категорично не искаше деца (става въпрос за връзка и брак с продължителност + 10/12 години.)

Междувременно беше започнал успоредна връзка с момиче с малко детенце и уж беше готов да се развежда, да я взима направо с детето, беше толкова влюбен, докато в един рязък момент жена му не разбрах. Бързо заду корема, роди му дете, а любовницата естествено отиде в 10-та глуха.

# 27
Шансът е минимален според мен. Даже евентуално да остави жената заради любовница и да имат бебе, като нищо след време ще я остави заради друга, така както е оставил жена си заради нея. Аз не бих имала вяра на мъж , който съм взела от друга жена.
Друг е въпросът, дали наистина нещата са така, както казва той. Защото той може всичко да казва, а вкъщи да е съвсем друго . Имам такъв пример около мен.

# 28
Междувременно беше започнал успоредна връзка с момиче с малко детенце и уж беше готов да се развежда, да я взима направо с детето, беше толкова влюбен, докато в един рязък момент жена му не разбрах. Бързо заду корема, роди му дете, а любовницата естествено отиде в 10-та глуха.
Извод - ако някой има желанието да спаси брака на мъжа от темата просто трябва да изпорти любовницата на жена му.

# 29
  • София
Не се надявай много. Той ако искаше друга съпруга, с която да си имат дете, щеше да се разведе с първата и като свободен мъж да си търси нови сериозни отношения. Той си търси точно любовница и не мисля, че ще бъдеш “повишена”
Винаги съм се чудела на това мислене - знаеш, че спи с друга жена и има поне някаква отговорност към нея и въпреки това пак се вреш там. Поне бъди реалистична и си стой любовница, защо да се жениш за кръшкач?

Общи условия

Активация на акаунт