От любовница в съпруга

• 17 577
  • 381
  •   1
Отговори
# 45
Аз пък се чудя с какъв акъл ставате любовници,нямате ли малко морал и самоуважение,че и задавате въпроси дали любовницата ще стане съпруга?Дори и да се случи, след някоя друга година вече ще е бивша съпруга,защото въпросният господин ще си е намерил друга любовница.
За скромните ми 35+ години ,не съм срещала мъж който веднъж като е започнал да кръшка ,след време да му дойде акъла и да спре.

# 46
Аз пък се чудя с какъв акъл ставате любовници,нямате ли малко морал и самоуважение,че и задавате въпроси дали любовницата ще стане съпруга?Дори и да се случи, след някоя друга година вече ще е бивша съпруга,защото въпросният господин ще си е намерил друга любовница.
За скромните ми 35+ години ,не съм срещала мъж който веднъж като е започнал да кръшка ,след време да му дойде акъла и да спре.

Някъде бях чела, че обвързаният или женен мъж е много по-апетитна хапка от свободният такъв.
Като го крадеш от жена му си мислиш: "Някоя го е взела, значи става."
Нито една жена обаче не мисли, че като открадне женен мъж утре и на нея ще й сложат рога.

# 47

Нямат нито едното, нито другото. Ама виж, наглост имат в излишък.

# 48
Може и да не е казал, че иска дете от любовницата, а просто тя самата да си мисли, че това е нейния коз.

# 49

Някъде бях чела, че обвързаният или женен мъж е много по-апетитна хапка от свободният такъв.
Като го крадеш от жена му си мислиш: "Някоя го е взела, значи става."
Нито една жена обаче не мисли, че като открадне женен мъж утре и на нея ще й сложат рога.
Точно аз това попитах любовницата на моят бивш.
Щом вмомента изневерява на мен с теб,каква е гаранцията ,че утре няма да изневери на теб с някоя друга ?Стоеше и ме гледаше като "теле в железница".
В тази история която е описана от потребителката ми се струва ,че мъжът доста е преувеличил с някои неща,замотал й е главата защото чуждото е по-сладко и тя вече готова да му става съпруга.
Както са написали други преди мен ,утре жена му ще е бременна ,а иначе деца не иска.
Не знам колко отчаяна трябва да е ,ако си мисли ,че ако му роди дете и е в кърпа вързан.(Ако това си мисли,че не разбрахме дали той е казал наистина ,че иска от нея деца или това са и само мисли в главата).

# 50
  • София
Тя иска на първо време готово дете да му сервира. Ама не се усеща, че това не е коз.

# 51
Има ли вероятност любовницата да стане съпруга, при условие че любовницата е разведена с дете, а съпругата на мъжа не иска деца?

Не ми се четат всички коментари, за това ще си кажа директо, какво мисля.
Да, разбира се любовницата може да стане съпруга.
След това е просто съпруга, в даден момент ще се появи нова любовница.
Както се казва : Кармата е кучка.

# 52
Понякога първата и втората съпруга после стават приятелки и обсъждат третата Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 14:36 от Bеа_2022

# 53
  • София
Тя иска на първо време готово дете да му сервира. Ама не се усеща, че това не е коз.

Най-много да го накара по-бързо да избяга, когато от цун-гун изведнъж го обзаведе с бащински ангажименти за чуждо дете и неяснота дали изобщо ще може да му роди негово (може неискането от жена му да е следствие от негово неможене и после изведнъж тя да влезе в ролята на уж нежелаеща).

# 54
Впечатлението ми е, че който мъж се хване с жена с дете сериозно, изобщо не бяга после от ангажименти. Освен това някак си повечето грижи през деня си идват от майката - къпане, подреждане на дрехи, оправвне на документи и подобни. Новия мъж може да сготви, да поиграе на някоя игра с детето, да го води на училище / детска градина. Не се претрепва. Край мен и аз, и много приятелки си изгледахме децата с нов мъж, няма някой да се е скатал / оревал орталъка колко му е тежко.

# 55
  • София
Зависи от мъжа, но в повечето случаи ангажимент поемат свободни мъже, а не семейни с друга жена и отношенията с жената са сериозни, а не им е любовница, с която се крият и вероятно дори не е виждал детето.
Доста са различни двете неща.

# 56
Е, така е.

# 57
  • Paris, France
Впечатлението ми е, че който мъж се хване с жена с дете сериозно, изобщо не бяга после от ангажименти. Освен това някак си повечето грижи през деня си идват от майката - къпане, подреждане на дрехи, оправвне на документи и подобни. Новия мъж може да сготви, да поиграе на някоя игра с детето, да го води на училище / детска градина. Не се претрепва. Край мен и аз, и много приятелки си изгледахме децата с нов мъж, няма някой да се е скатал / оревал орталъка колко му е тежко.
Сама го пишеш - повечето от хамалогията по обгрижванетп на децата пада на майката. Любовницата да си помисли дали иска да си гръмне още 7 или 8 години в бърсане на дупета, кърмене, бавене, носене на бебета срещу това мъжът да води и прибира голямото и дете от училище и ако и с него се раздели, да жонглира ваканциите с желанията и възможностите на двама бащи и да се грижи сама за две деца срещу мизерна издръжка.

Роди ли, край с живота на любовница.
Точно аз това попитах любовницата на моят бивш.
Щом вмомента изневерява на мен с теб,каква е гаранцията ,че утре няма да изневери на теб с някоя друга ?Стоеше и ме гледаше като "теле в железница".

Същата, каквато е била когато сте се намерили свободни. Когато ми е приятно с мъж, не ме интересува женен ли е, има ли дете, излиза ли с други жени и какво ще стане след 25 или 53 години. Аз съм повърхностна и трудно се задържам с мъж. Повечето женени са ми омръзвали много преди да се стигне до мислене, изневери итн. Естествено ако се разведат, не се събирам с тях.

Има жени, за които наличието на лично време е важно и затова предпочитат по-заети мъже. Други бързо разлюбват и затова не влагат във връзка, та не държат и мъжът да влага. Трети се срещат и с други мъже и с женен не се чувстват виновни, че не предлагат изключителност на връзката.

# 58
И аз като чета тук математиките коя казала на другата, какво смятала, мислила, очаквала, оставам с впечатлението, че няма наслада от живота,  а едни безкрайни пресмятания и формули сакън да не ме преебе мъжа.
Направо се изморявам само като чета.
Не се учудвам,  че на повечето жени не им остават сили и енергия за секс и радост от отношението с мъжа.
То не е лесно.
С подобни математики.

# 59
Понякога мъжете се женят за жена, която обичат, въпреки нежеланието и за деца.  Просто си мислят, че с времето ще я убедят. Обаче след години им става ясно, че няма да стане.
И  обратното го има. Случаи всякакви.
И ако не се появи стимул  - любовник/любовница, може така да си карат цял живот.
Най-правилното е, ако някой не ти отговаря на критериите за семейство, да се разделите. И след това да си търсите нов партньор.
Но това е идеален вариант и не винаги се случва така.

Общи условия

Активация на акаунт