От любовница в съпруга

• 18 182
  • 381
  •   1
Отговори
# 285
Ехеее Wink добре, добре, наивност ли е, увереност ли е, изключението ли е.... Simple Smile

# 286
Значи явно пак трябва да се обяснявам. Както вече писах не става въпрос за целенасочено поведение или тактика. Случваше се докато преценя от няколко срещи дали ще я бъде тая работа и съответно докато се чудя карам по резервирано и полека, момичето да е вече хлътнала и като я отрежа да стане драма. Поради което след няколко такива случая се наложи много да скъся периода за преценка до една среща макс или да преценявам само по снимки и малко писане за онлайн запознанствата. Е сега мога да кажа, че най вероятната причина да се получава така е щото съм супер готин и неотразим, но все пак си мисля, че е нещо друго.
А мен са ме рязали когато съм хлътвал мощно в началото точно два пъти, като единият път наистина ме заболя много, втория си беше само флирт. Обаче си научих урока да я карам по кротко в началото.

# 287
Може правилният съвет да е да се бърза бавно. Може в началния етап единият да се стресне, ако другият прекалено скоростно напредва. Това наистина може да отблъсне отсрещната страна.
Не че не си супер готин и неотразим, разбира се, това си е също валидно предположение. Не се шегувам.

# 288
Тези детински игрички за недостъпност показват дефицити.
Рф предполагам говори за сдържаност и дистанция.
Това е ок по принцип и за двете страни. Не харесвам твърде сервилни и лендзещи се хора съвсем при запознанството.
-  ---
Поздрави от Париж.
Умните жени раждаме умни деца, а мъжете ни обичат.
Е, разбира се, не само заради острия ни интелект. Но не се оплакват.
--
Любовницата да не се натиска за нищо.
Ако мъжът е читав, сам ще й предложи полезен и приятен ход и за двамата.
В против случай да си гледа рахата и като й дойде въз - обратно при жена му.

# 289
Кои моряци, уточнете. По каква схема изневерява един моряк, ако не е на пасажер или на ремонт, и няма жени в екипажа?

# 290
  • Paris, France
Умните жени раждаме умни деца, а мъжете ни обичат.
Има нещо вярно, но не на 100%. Не е като да няма презирани от мъжете си умни жени или много умни жени с малоумни деца. Същото с красивите жени. Не всички са безумно обичани и някои имат и грозни деца. Малко е и до късмет.

# 291
Едно дете да се роди умно е доста незначително събитие. Ще лази по-интелигентно и няма да яде пясък, но дотам. Интелектът се развива най-вече в първите седем и зависи колко родителите се занимават с това дете. Ако поради служебни ангажименти или други причини това дете не получава необходимото внимание и стимулации, по-скоро няма да се случат нещата.

Гледам една майка на пейка с количка, пуши цигара и маже по телефона. Детенцето до нея се опитва да комуникира с нея чрез някакви глупавички въпросчета, а тя му казва, че сега е заета. Ако това е модела, това детенце има малък шанс да блесне.

# 292
  • По света и у нас
Еми смешно е когато мъжа е прекалено ентусиазиран като кутренце.
Това беше Ок на времето, но сега ми лъха на детинско поведение.
Аз обичам по-прибрано и по-дискретно. Сега, недостъпност ли е това според вас не зная.
За мен емоц недостъпност е ( поправете ме ако греша ) когато някой те държи на разстояние, примерно отношенията ви не включват разговори и планове за бъдещо съвместно правене на неща, на живеене заедно, не ти казва че значиш много за него, а все едно си просто някаква фигура. И като казвате емоционална достъпност - нали мъжете били по-неемоционална, а жените обратното? Тогава какво се очаква да е нормалното - емоционален мъж ли?? Имах такъв - беше пълен цирк, все едно гледаш драг шоу и как преиграват кралиците.

# 293
  • Обран бостан ;)
Едно дете да се роди умно е доста незначително събитие.
Скрит текст:
Ще лази по-интелигентно и няма да яде пясък, но дотам. Интелектът се развива най-вече в първите седем и зависи колко родителите се занимават с това дете. Ако поради служебни ангажименти или други причини това дете не получава необходимото внимание и стимулации, по-скоро няма да се случат нещата.

Гледам една майка на пейка с количка, пуши цигара и маже по телефона. Детенцето до нея се опитва да комуникира с нея чрез някакви глупавички въпросчета, а тя му казва, че сега е заета. Ако това е модела, това детенце има малък шанс да блесне.

Това ми напомня един стар виц.
Към един мъдрец се приближила млада и красива жена и му казала:
- Ако се оженим, децата ни ще са умни като теб и красиви като мен.
Мъдрецът я погледнал и казал:
- Ами ако са грозни като мен и глупави като вас ?

И като стана дума за женене и брак:

https://bg-mam.ma/p/1725888/50196756

# 294
Това беше Ок на времето, но сега ми лъха на детинско поведение.
Аз обичам по-прибрано и по-дискретно. Сега, недостъпност ли е това според вас не зная.
За мен емоц недостъпност е ( поправете ме ако греша ) когато някой те държи на разстояние, примерно отношенията ви не включват разговори и планове за бъдещо съвместно правене на неща, на живеене заедно, не ти казва че значиш много за него, а все едно си просто някаква фигура. И като казвате емоционална достъпност - нали мъжете били по-неемоционална, а жените обратното? Тогава какво се очаква да е нормалното - емоционален мъж ли?? Имах такъв - беше пълен цирк, все едно гледаш драг шоу и как преиграват кралиците.

На тези години си искаш безчувствен тъпкач, ако трябва да резюмиране написаното Smiley

# 295
Божке, какви глупости за интелекта, написани с нетърпящ възражения тон, от човек, който никога не е гледал дете.

# 296
  • Out of the Mix

Това кога, в началото, докато те ухажва (ако въобще), или по-принцип? Rolling Eyes
Има натюрел, но зависи и отсрещната страна какво провокира в теб.
С някои просто кликваш и от самото начало изкарвате всичко най-добро от вас непринудено и естествено.
Пожелавам ти да срещнеш такъв
.

Аз обичам по-прибрано и по-дискретно.

Много жалко, явно са ти се притъпили сетивата и емоционалността.
Аз пък харесвам топли жени, усмихнати и нежни
.

# 297
  • По света и у нас
Сега - не си ме представяй като Хелга от Ало Ало 😂 имам една черна тупалка, но тя е само за майтап.
Толкова ли ви е странно, че може да обичаш като пораснал човек, без лиготиите и помпозностите.

# 298
  • Обран бостан ;)
По-добре като Хелга, отколкото като л-т Грубър. Trollface

Впрочем най-добре ще е да си те представи като Мишел от съпротивата. "Слушайте внимателно няма да повтарям"
Яка мацка беше. Wink

# 299
  • Out of the Mix
Първо се става подобаваща любовница, след това евентуално съпруга.

Да си знаят дамите, не се прескачат етапи. Sunglasses

Като се иска старание.

Има изключително живи, енергични и прекрасни жени, дори и след 40, но болшинството не са такива.

Като съм забелязал, че са необуздани Стрелкини, Овници или Скорпионки (здрасти Горджи HugBlush)
Това са твърдо моите.

За зодиите, за зодиите да си кажем. JoyJoy

Лично познавам и имам късмета с 2-3 такива, но генът им е невероятен, и естествено се грижат много за себе си, с все грижите покрай работата си, а на повечето децата са пораснали и могат да обърнат подобаващо внимание на себе си първо, че то оттам се почва, след това на мъж.

Общи условия

Активация на акаунт