От любовница в съпруга

• 16 421
  • 378
  •   1
Отговори
# 360
Таня, ако бяхте волни птички, ви взимах довечера с Лъвичка, и към клубчето на купонче.
Щях и Телесилка да поканя и Кечърката малко да си приповдигне настроението. Relieved
Нещо не кълве май.

# 361
Скрит текст:
Ако една жена иска сериозна връзка и деца, във всяка възраст е губене на време да е любовница. А и според мен е много кофти все да си на изчакване, това има смисъл за една жена, само ако и мъжът й е ен-ти приоритет.

Ревоукър, а ти всъщност какво искаш,
само секс, или сериозна връзка и семейство? На мъжете също им се налага в даден момент да се откажат от едното, ако искат да продължават с другото.

Разгеле!
Най-накрая - откровено признание, че решиш ли да продължиш със семейство, секс няма. Отказват, край на секса, секс само преди сватбата.
След развода май също можеше, а? Как бяха там нещата? Доколкото имам наблюдения, бгмамата е силно компетентна в този възрастов диапазон. Следразводния.

# 362
Еми едно време секс се е правило чак след сватбата, сега обратното. 😆

# 363
  • София
Ясно значението на думата "само" убягва Joy

# 364
  • Out of the Mix
Базила, времената са много различни.
Животът не се изчерпва с това имаш, или нямаш дете/деца.

Много хора нямат, не срещат партньор, житейски обстоятелства, не са искали, минАл им "биологичния фертилен период" и т.н.
Срещат някой със, влюбват се, приемат детето на другия, като свое и т.н.
Да не се забравя, че мъж баща и на 50 става.

Еми едно време секс се е правило чак след сватбата, сега обратното. 😆
Много ясно.
Но и сега в някои култури и религии пак е така, но булките се взимат до 18-20 годишни, 45-50 кила и девствени. Grinning

Сега отношенията са сложни.

Абутка, кълве, закачам се тука с потребителките, лаф да става.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 16:13 от Revoker

# 365
Ъм, аз много добре знам какво е да избереш да имаш или нямаш деца, кое е смисъл и ценност в живота.
Но ти ми се види се правиш на лудав. 🤓
Луп- туп е сладичко занимание.
Но и доста повърхностно и безсмислено.
Все пак - не очакваме всички да са с определен житейски капацитет.
Кой каквото си може.💃

# 366
Таня, ако бяхте волни птички, ви взимах довечера с Лъвичка, и към клубчето на купонче.
Щях и Телесилка да поканя и Кечърката малко да си приповдигне настроението. Relieved
Нещо не кълве май.

Естествено, че не кълве. Такъв богат избор има, че е минал на 45+ годишни) сигурно е оная леля, която по собствените му думи се подмокряла заради него, обаче тогава му се струваше прекалено зряла), немного отдавна (миналата или по-миналата седмица) беше 30+ годишна, в чието "креватче" правили секс (хвалба и рядко случващото се събитие! ) , може би същата жена очевидно се беше объркала и да му сготви риба (хвалба и още по-рядко събитие), защото нямам спомен преди това да се е хвалел с нещо сготвено вкъщи, все купени готови неща и максимум някой зеленчук на промоция за салата ... Преди това 30+годишните жени му се струваха възрастни, в 20-те им години ги желаеше. Сега очевидно жена няма, която да му държи сметка къде да ходи на "копон" с други жени без нея, та се моли на бг-мамите да излязат с него.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 16:39 от кукумицинка

# 367
Куку, ше го обидиш.
😂😂🤣
Разцепи ме от смях.

# 368
Абе, убягва, убягва, ама на някои чак от междуредието им е убягнало. И от контекста Wink
Иначе какво да кажа? Животът дава възможности всекиму, кому по-малко, кому - повече.
Но идват непредвидимо, във времена различни, а и, да сме честни, няма по-голямо удовоствие за една жена от това да откаже.
Да отрече. Да обърне гръб с аристократично презрение Simple Smile
На някои им отива, но аристократки - все по-малко на тоя свят.
А възможностите, които често смятаме за облагодетелстващи единствено другия, още по-често се оказват пропуснати възможности, облагодетелстващи нас самите.

За тези, които могат да си позволят да пропускат:

Скрит текст:

# 369
Аз трудно мога изпитам общо привличане към жена в късни 30 и отвъд. Почти е невъзможно. Не само заради външните промени, но и заради поизгубената безгрижност и ведрост. Дори още като гимназист никога не съм имал вземане-даване с учителки, а само със новоприетите зайки.

Сисито пък оттам почва с мъжете. Май ще се окаже вярно за влака и за пътниците. Гледай как го е измислила природата.

# 370
  • По света и у нас

Ревоукър, а ти всъщност какво искаш, само секс, или сериозна връзка и семейство? На мъжете също им се налага в даден момент да се откажат от едното, ако искат да продължават с другото.

Той иска лелите да точат лига по него и той да ги учи от трибуната на БГ-Мама. На него дори не му се прави секс иска само да лежи и да го плюем. Вниманието е най-важно с в случая.

# 371
Някой точно отбеляза, че тука се говори много за свободните любовници, ама реално много от тях са си женени. И от приятелски семейства даже. Едни такива знам, които пък се и разведоха след 20 години общи морета с децата, и после заляха бившите си половинки и общите познати с романтични снимки на тези дълги паралелни отношения.
Ъм, аз много добре знам какво е да избереш да имаш или нямаш деца, кое е смисъл и ценност в живота.
Но ти ми се види се правиш на лудав. 🤓
Луп- туп е сладичко занимание.
Но и доста повърхностно и безсмислено.
Все пак - не очакваме всички да са с определен житейски капацитет.
Кой каквото си може.💃
Защо смятате, че нещата се ограничават до или деца, или само “луп-туп”?

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 10:55 от Linda*kiss

# 372
Аз трудно мога изпитам общо привличане към жена в късни 30 и отвъд. Почти е невъзможно. Не само заради външните промени, но и заради поизгубената безгрижност и ведрост. Дори още като гимназист никога не съм имал вземане-даване с учителки, а само със новоприетите зайки.

Сисито пък оттам почва с мъжете. Май ще се окаже вярно за влака и за пътниците. Гледай как го е измислила природата.

Президент на Франция от теб няма да стане.

# 373
Президент на Франция от теб няма да стане.
Нито ценител на истинските жени.

# 374
Хаха той не знам на какво е ценител, но жените явно не са му на него.
//
Линда, за пореден път четете без разбиране и се опитвате да драпате някакви тези, които не намирам енергия да оборвам или ви отговарям.

Общи условия

Активация на акаунт