От любовница в съпруга

• 16 548
  • 378
  •   1
Отговори
# 375
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Ако една жена иска сериозна връзка и деца, във всяка възраст е губене на време да е любовница. А и според мен е много кофти все да си на изчакване, това има смисъл за една жена, само ако и мъжът й е ен-ти приоритет.

Ревоукър, а ти всъщност какво искаш,
само секс, или сериозна връзка и семейство? На мъжете също им се налага в даден момент да се откажат от едното, ако искат да продължават с другото.

Разгеле!
Най-накрая - откровено признание, че решиш ли да продължиш със семейство, секс няма. Отказват, край на секса, секс само преди сватбата.
След развода май също можеше, а? Как бяха там нещата? Доколкото имам наблюдения, бгмамата е силно компетентна в този възрастов диапазон. Следразводния.

Аааа, не не. Правят докато се появи наследника, за да има после с какво да го цедят. Wink

Като сте заговорили за любовници и реализацията им , споменахте ли житейската история на Камила Паркър ?

Ривоук, намерих ти подходящ аватар.

Скрит текст:

Ще имаш да черпиш.

# 376
Линда, за пореден път четете без разбиране и се опитвате да драпате някакви тези, които не намирам енергия да оборвам или ви отговарям.
Така сте се изказала, така се разбира. Аз не държа на разни мити оборвания, нито да ви обиждам, така, както вие. Коментирала съм ваше изказване за "туп-лупа и кой каквото може". Такова е естеството - форум. Не виждам нищо нередно. Ваше право е да подминете. Но не и да обиждате.

Скрит текст:
Някой точно отбеляза, че тука се говори много за свободните любовници, ама реално много от тях са си женени. И от приятелски семейства даже. Едни такива знам, които пък се и разведоха след 20 години общи морета с децата, и после заляха бившите си половинки и общите познати с романтични снимки на тези дълги паралелни отношения.
Ъм, аз много добре знам какво е да избереш да имаш или нямаш деца, кое е смисъл и ценност в живота.
Но ти ми се види се правиш на лудав. 🤓
Луп- туп е сладичко занимание.
Но и доста повърхностно и безсмислено.
Все пак - не очакваме всички да са с определен житейски капацитет.
Кой каквото си може.💃
Защо смятате, че нещата се ограничават до или деца, или само “луп-туп”?

# 377
Линда, не се връзвайте. Бази така обича - пише мъгляво, след това що не си разбрала, ама с вкарване на квалификация, подценяваща,  естествено. Всеки си има стил Simple Smile

Бънди, ама ти вярваш на логореята на Ривоукъра?!?

Генерално: успешните и харесвани мъже и жени нямат болезнена нужда да се самоизтъкват, постоянно, 24/7.

# 378
  • Пловдив
Цитат
Генерално: успешните и харесвани мъже и жени нямат болезнена нужда да се самоизтъкват, постоянно, 24/7.

Благодаря LaughingLaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт