Майски бебета 2026

• 1 818
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
Линкът за първата група не е активен.

# 61
# 62
Пак не ми я отваря...

# 63
Линкът за първата група не е активен.

Ако ми пишете ще ви поканя на някой им отваря линка на други трябва на лично да им го пращам в месинджер но ако искате си направете 10 групи различни 🤣

# 64
Добро утро, момичета!
Не намирам съобщението си от вчера. Ще се представя отново - в края на 7 г.с. Сърдечна дейност чухме. За сега съм на преглед отново в началото на октомври. Имам ужасно сутрешно гадене и неистова умора, а вечер - силно втрисане. С цел споделяне, обмяна на опит и взаимна подкрепа по между ни, създадох затворена Фейсбук група. Оставям линк (присъединявайте се):

https://www.facebook.com/share/g/1BGuhYJ7Qm/?mibextid=wwXIfr

Поздрави и до скоро!
Здравей! Само да кажа, че линкът не е активен. Може да пробваш да пуснеш нов, ще се радвам!
Втрисането вечер - мислех, че си го въобразявам. Дали е нормално? Буквално навън е за къси гащи, а аз се завивам с одеало😅 Днес иначе и аз чух сърдечна дейност - 7гс

# 65
  • В твоето съзнание...
Привет,
Честито на всички записали се.
Отбелязвам се и аз с потвърдена бременност - 6 г.с. За мен ще бъде втора, имам момченце на 2г и 1/2.
Имам въпрос към тези от вас, които ходят на лекари по ЗК. Преди да ви регистрират за ЖК, за всеки преглед ли се взима направаление?
Предния път се следих само на частно и не съм много наясно.
Днес прегледът ми беше по ЗК, след 3 седмици трябва да отида на следващ и не съм сигурна как трябва да процедирам.

# 66
Мисля, че ако втория преглед съвпадне да е в рамките на 30 дни, важи направлението, води се вторичен. Ама ако е след по-дълъг период трябва ново всеки път.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 17:10 от Lilikoleva

# 67
На някоя изписали ли са и Дуфастон и Но-шпа. Днес имах съвсем леко зацапване. При прегледа не се видя отлепване. Но имам и леки болки в корема… силно притеснена съм защо и но-шпа, и дуфастон ми изписа, ако наистина няма отлепване :// Сега не смея да стана от леглото.

Общи условия

Активация на акаунт