Майски бебета 2026

• 10 658
  • 280
  •   2
Отговори
# 105
Здравейте ❤❤ притеснена съм
Бебето отговоря на 6 седмица има пулс , но плодния сак е огромен отговоря на 8 и много трудно го намерихме
Някой в същата ситуация

# 106
Здравейте, прекрасни бъдещи мами Two HeartsTwo Hearts
С огромна радост се вписвам във вашата група, защото най-накрая успях и аз да видя мечтаните две черти на теста за бременност.
Три години с моя мъж правим опити за бебе, месец юли направихме първа инсеминация (неуспешна), на следващия месец август направихме втора инсеминация (неуспешна), тогава си изплаках очите..
Събрах кураж и си казах явно трудния път тепърва започна и няма да се предавам, направих връзка с една жена в Турция за инвитро и бяхме обсъдили към края на годината да отидем с моя мъж.
Последния ми цикъл беше 22.08, на 14тия ден направих тест за овулация (ден преди да тръгнем на почивка) и тъкмо слагам в багажа останалите тестове за овулация да си направя докато сме на почивка и си казах "Не разбра ли, че няма да стане" и ги прибрах отново в шкафа. Явно овулацията ми е била около 17тия ден (по принцип е от 14 до 17 ден),  тогава се е случило ЧУДОТО на 7/8.09.
Понеделник на 15 започнах да усещам болки в кръста както всеки път когато ми идва,  но не ми дойде, а болките продължиха. Отдадох до на предния две инсеминации, на почивката, промяната на сезона, ЧАК след седмица закъснение си направих тест, защото бях изгубила надежда, че ще забременея и до по естествен начин. В неделя 21.09 си направих тест, на 22.09 отново направих тест да съм на 100% сигурна и двата бяха положителни.
Имам час при гинеколога на 3.10, та имам притеснения естествено..
До сега съм си мислила, че най-трудното е да забременея и сега когато стана .. както да се храня, за да е максималко полезно и пълноценно за бебето и какви ли не други въпроси, вечер не мога да спя, дали от мисли, дали от притеснение, дали от хормони не знам.
Та мили мами аз как да разбера в коя седмица съм сега, от последната меструация ли се смята или от овулацията (зачеването), на календара ми пише, че съм 4 седмица и 6 дни, което значи, че при срещата с лекаря ще съм 6 седмица, рано ли е? нормално ли е?

БЛАГОДАРЯ за вниманието, прекрасни! Flowers Rose

# 107
Здравей, честито! Чудесата се случват! Смята се от първия ден на последния менструален цикъл. Ако е 22.08, сега си края на 5та седмица. Не се филмирай за храната, и аз започнах амбициозно и вече в 7ма седмица нищо не ми се яде и всичко ми е гнусно 😃… надявам се след 12та да започна да се храня с повече протейн. Знам че много си го чакала и сега искаш да си перфектна, но действай едно по едно и усещай кое е най-добре за момента!
Здравейте, прекрасни бъдещи мами Two HeartsTwo Hearts
С огромна радост се вписвам във вашата група, защото най-накрая успях и аз да видя мечтаните две черти на теста за бременност.
Три години с моя мъж правим опити за бебе, месец юли направихме първа инсеминация (неуспешна), на следващия месец август направихме втора инсеминация (неуспешна), тогава си изплаках очите..
Събрах кураж и си казах явно трудния път тепърва започна и няма да се предавам, направих връзка с една жена в Турция за инвитро и бяхме обсъдили към края на годината да отидем с моя мъж.
Последния ми цикъл беше 22.08, на 14тия ден направих тест за овулация (ден преди да тръгнем на почивка) и тъкмо слагам в багажа останалите тестове за овулация да си направя докато сме на почивка и си казах "Не разбра ли, че няма да стане" и ги прибрах отново в шкафа. Явно овулацията ми е била около 17тия ден (по принцип е от 14 до 17 ден),  тогава се е случило ЧУДОТО на 7/8.09.
Понеделник на 15 започнах да усещам болки в кръста както всеки път когато ми идва,  но не ми дойде, а болките продължиха. Отдадох до на предния две инсеминации, на почивката, промяната на сезона, ЧАК след седмица закъснение си направих тест, защото бях изгубила надежда, че ще забременея и до по естествен начин. В неделя 21.09 си направих тест, на 22.09 отново направих тест да съм на 100% сигурна и двата бяха положителни.
Имам час при гинеколога на 3.10, та имам притеснения естествено..
До сега съм си мислила, че най-трудното е да забременея и сега когато стана .. както да се храня, за да е максималко полезно и пълноценно за бебето и какви ли не други въпроси, вечер не мога да спя, дали от мисли, дали от притеснение, дали от хормони не знам.
Та мили мами аз как да разбера в коя седмица съм сега, от последната меструация ли се смята или от овулацията (зачеването), на календара ми пише, че съм 4 седмица и 6 дни, което значи, че при срещата с лекаря ще съм 6 седмица, рано ли е? нормално ли е?

БЛАГОДАРЯ за вниманието, прекрасни! Flowers Rose

# 108
Здравейте и от мен ! Втора бременност, имам момиченце априлче на 4г. Това се очертава по разни приложения с термин 31.05 , да видим 🙂

# 109
Здравейте и от мен ! Втора бременност, имам момиченце априлче на 4г. Това се очертава по разни приложения с термин 31.05 , да видим 🙂
И аз съм с момиченце априлче на 4 години 🥰 Сега съм с термин в началото на май, но може би пак ще е априлче 😁

# 110
Здравейте отново. Мина и моят преглед на 24.09. Според д-рката всичко е наред, видя се жълтото тяло отговарящо на 5г.с.+5 д , но все още няма пулс. Според датата на последна менструация трябва да съм била в 6та седмица, но да кажем, че 2 дена разлика е ок заради овото. Чак на 6.10 пак съм на преглед, защото ще е отпуска другата седмица. Имам и лека кистичка на единия яйчник. Изписа ми утрогестан вагинални свещички. Не занам как ще дочакам до 6-ти или да отида другата седмица някъде просто да видя дали има вече пулс. Гледам размерите във вашите документи са по- малки и имат пулс, моето го измериха 36мм и още няма и малко се притесних.

# 111
Здравейте ❤❤ притеснена съм
Бебето отговоря на 6 седмица има пулс , но плодния сак е огромен отговоря на 8 и много трудно го намерихме
Някой в същата ситуация
При моя приятелка се оказаха близнаци, но аз бих си пуснала две ЧХГ с 48 часа между тях.

# 112
Здравейте и от мен... ☺️ Теста показа две чертички, последният цикъл беше на 22.08. и по разни приложения очакваме резултата края на Май. Все още не съм била на лекар (часа ми е чак на 10-ти Октомври, около 7 г.с. ще бъда тогава... след цяла вечност 😩)... Иначе ми е втора бременност, имам момченце на 4, трябваше да е Юлче, но се роди още през Април ( за щастие всичко е наред и е прекрасен). Надявам се много този път нещата да се развият по друг начин и да дочакам края на Май...

# 113
Привет мамчета,
Днес мина и моя преглед 8+3, всичко беше окей, взеха ми секрет и ме регистрираха за ЖК 🥰  Следващ преглед 31.10 🤯  Термин 05.05.2026
Пусна ми и болничен, месец за месец ще бъде и така 😁

# 114
Здравейте и от мен... ☺ Теста показа две чертички, последният цикъл беше на 22.08. и по разни приложения очакваме резултата края на Май. Все още не съм била на лекар (часа ми е чак на 10-ти Октомври, около 7 г.с. ще бъда тогава... след цяла вечност 😩)... Иначе ми е втора бременност, имам момченце на 4, трябваше да е Юлче, но се роди още през Април ( за щастие всичко е наред и е прекрасен). Надявам се много този път нещата да се развият по друг начин и да дочакам края на Май...

И на мен ми е втора бременност- имам момченце на 4, което трябваше да се роди края на април, но по спешност направиха секцио на 18.03. Слава на Бога е жив и здрав. Това преживяване ме спираше до сега за втора бременост, трудно се реших и хоп от първия месец опити стана. Надявам се този път да е различно

# 115
Здравейте и от мен... ☺️ Теста показа две чертички, последният цикъл беше на 22.08. и по разни приложения очакваме резултата края на Май. Все още не съм била на лекар (часа ми е чак на 10-ти Октомври, около 7 г.с. ще бъда тогава... след цяла вечност 😩)... Иначе ми е втора бременност, имам момченце на 4, трябваше да е Юлче, но се роди още през Април ( за щастие всичко е наред и е прекрасен). Надявам се много този път нещата да се развият по друг начин и да дочакам края на Май...

и моя последен цикъл беше 22.08 Kissing Face

# 116
Здравейте и от мен... ☺ Теста показа две чертички, последният цикъл беше на 22.08. и по разни приложения очакваме резултата края на Май. Все още не съм била на лекар (часа ми е чак на 10-ти Октомври, около 7 г.с. ще бъда тогава... след цяла вечност 😩)... Иначе ми е втора бременност, имам момченце на 4, трябваше да е Юлче, но се роди още през Април ( за щастие всичко е наред и е прекрасен). Надявам се много този път нещата да се развият по друг начин и да дочакам края на Май...

И на мен ми е втора бременност- имам момченце на 4, което трябваше да се роди края на април, но по спешност направиха секцио на 18.03. Слава на Бога е жив и здрав. Това преживяване ме спираше до сега за втора бременост, трудно се реших и хоп от първия месец опити стана. Надявам се този път да е различно
Точно това ни спираше и нас, основно мен... страхът да не се повтори, но и при нас се получи от първия опит... Та може би е имало да става. 🥰 Стискам палци всичко да е наред!

# 117
Здравейте момичета! Плахо се записвам в темата, след инвитро процедура. Днес бях при лекаря и каза, че ембриона отговаря на 6г.с. Живот и здраве след 10 дни ме вика да чуем пулс.

Имам въпрос който мъчи по-скоро половинката 😅 в тези ранни седмици позволявате ли си интимни контакти?

# 118
Здравейте момичета! Плахо се записвам в темата, след инвитро процедура. Днес бях при лекаря и каза, че ембриона отговаря на 6г.с. Живот и здраве след 10 дни ме вика да чуем пулс.

Имам въпрос който мъчи по-скоро половинката 😅 в тези ранни седмици позволявате ли си интимни контакти?

Здравей честитя ти тихичко 🙂
Попринцип ако няма някакви противопоказания от лекар че не може да имате контакт няма проблем но мъжете са малко плашливи поне моя 😀и при първата пременност и сега само бяга страх го било психиката е голямо нещо

# 119
Здравейте Simple Smile

Чета ви от ден едно, но до сега нямах смелост да се запиша, някак, да не урочасам нещата Simple Smile

След поредния преглед днес, официално видяхме пулс, и се успокоих че всичко е ок, и вече мога да се включа с радост и аз към тази прекрасна група Simple Smile

Имам извънматочна бременност края на миналата година, съответно премахната тръба, и в последствие доказано запушена втора /през януари и май, с две различни изследвания/... Имахме си издадена заповед от ЦАР за започване на инвитро, и чакахме цикъла да дойде, за да кажем "старт", но за моя най огромна изненада, вместо цикъл, ме поседи едно малко щастие Simple Smile

Ще се радвам да се включа на фейсбук групичката, и да обменям информация там и тук с вас Simple Smile Първа истинска бременност ще ми е, и съм доста "куца" за всичко свързано с това преживяване - та всеки опит и информация ще ми е безкрайно полезно Simple Smile

Едит: Забравих да добавя, записвам се с първи ден от последен цикъл на 1ви август, но заради късна овулация, ме засичат за 7ма седмица плюс 1/2 дена. Термин още не знам, чата каза нещо около 7ми/8ми Май Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт