Подаване на сигнал!

• 2 458
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Не знам как ще докаже, че жената проституира и взима пари за това (ако изобщо е така), освен ако не я посети като клиент, със скрита камера. В нашия вход преди години едни наематели продаваха наркотици, постоянно прииждаха съмнителни субекти, смърдеше на трева, полицията идва и казва "няма достатъчно доказателства".
И как подавахте сигналите?

# 31
Обаждам се на 112, те ме свързват с районното, оставям три имена, адрес и телефон за контакт. Както казаха и преди мен, анонимни сигнали няма.

# 32
Здравейте, искам да подам анонимен сигнал срещу едно момиче от нашия вход, под наем е и проституира. Постоянно има разни съмнителни хора във входа, явно клиенти. Кажете, къде да подам сигнала, тя че няма да признае е ясно, но поне ако дойдат от Полицията или някъде другаде и направят забележка устна, според мен ще се стресне и ще спре с тази дейност. Къде и как да подам сигнала, и важно е да остана анонимен, да няма ядове после. Опитвахме няколко пъти да ѝ направим забележка, без ефект.Говорихме и с хазяина и той не направи нищо.
Имате ли доказателства?
Пречи ли с нещо на ЕС?

Нали сте и правили вече забележка, защо трябва сигнала да е анонимен, тя очевидно знае, че имате неприязън.

Ако действително проституира (прилича ми на клевета от ваша страна), няма да спре след устна забележка.

# 33
Не намирам информация да е определена като търговска дейност.
Срещам определения като социални отношения, развлекателна индустрия и т.н.
Официално е определена като предоставяне на сексуални услуги и е легитимна, но нерегулирана.
И не, не всеки може да прави каквото си иска в ЕС, но всеки има право:
1. Да упражнява професията си у дома, когато не нарушава правилата.
2. Може да посреща гости, стига да не пречи.
Ако се регистрира като почасов хотел, тогава следва да се регистрира в общината. За отдаване на помещения по категория В от 2022 година насам не се изисква съгласие на ЕС, когато помещенията в една сграда са до 5.
Та, за какво точно да се хване сигнализиращи тя, за да се оплаче?

Като не нарушава правилата, което съм сигурна, че тя не прави. Най-малкото трябва да е казала за това на ЕС и да плаща повече такси. Отделно много ме съмнява, че може да се приравни толкова просто към другите работи, най-малкото е високорисково. Представям си сутеньорът да се бие с пиян клент във вход с деца.

# 34
  • Пловдив
Може и да е без сутеньор. 🤦🏽‍♀️

# 35
  • София
Кое я задължава да съобщи професията си на ЕС?
Защо е необходимо личният живот и професията да са достояние на съседите, стига да спазват правилата на ЕС?
Да се събере общото събрание и да приеме като правило всеки да съобщи за професията си и да съобщава всеки път, когато му идват гости. Така може да си решат проблема. Даже да вземат да сложат такса за влизане на гостите. Simple Smile
По-общителните хора с повече приятели и често посещение на гости също ли трябва да плащат по-висока такса?
Наличието на сутеньор вече е извън закона и тогава следва да се потърси съдействие на властите.
Авторът така и не каза откъде е сигурен, че жената взима пари за услугите си или просто не си пада по разнообразието?

# 36
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт