КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 16 673
  • 663
  •   3
Отговори
# 375
  • София
И аз като ТОНИ мисля рано да се прикреватя.
Имам нов телефон. На Ромео телефона след 9 години вярна служба мина в запаса. Купихме му нов, а той великодушно ми го даде. За него остана оня, къпания. GrinningСутринта малкото чаве се занимавА с прехвърляне на информацията. А ние с деди гледаме така, както аборигени гледат дрон. Joy Разбира детето и за свършената работа получи възнаграждение. Всички сме доволни!
Говорих с ТАНИТКА. Свалили са конците на ДС. Боли го, но се прави на мъж. Цитирам Танчето. Grinning Все още не може да пише, ще занесат лапчо на преглед и евентуално "лечение". Дано да го оправят.
Този път ще се въздържа от коментари. Много трудно извадих три корена, та още ме боли ръката.
Лека нощ и спокойни сънища!

# 376
Корен квадратен ли вади Фло?

# 377
  • София
Тану, аз май всички разглезвам. А като трябва нещо за мене никой няма време и нерви да се занимава. Това от дете ми е обичайно.
Макавели, вкусно е това, хапвала съм го. А колко вино изпива ....
За колагените - доволна съм от марката на ДМ - Миволис.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/mivolis-kolagen-na-prah-p4066447788952.html 
На прах  е, чист, без добавки и аромати.
Рехабилитатора препоръча на Пл. колаген, видя как и аз куцукам и каза също да пия. Ами за 10 дни ми мина болката в левия крак - май го  бях изкривила, разтегнала нещо.
Кой писа скоро тук, че е пил на Допелхерц - може, не пречи. Но той е за коса, кожа, нокти. Не помага при проблеми с кости.
Изпитано е и при Ани преди години - и лицето и се изчисти, и косата спря да капе.

# 378
  • Вила Великула
Тану,  изчаках да изстинат и тогава действах.

# 379
Айша, ще го взема още утре и този колаген. Имам още обаче от този на допълхерц. Не мисля, че е за коса. Ревматолог ми го изписа  и каза да го пия 3 месеца. Той е течен и е с куркума и джинджифил. Дали може едновременно да ги пия, или да изчакам да свърши този 🤔
Макавели и аз съм правила по този начин смокини, но тази година нашите не дадоха. Живот и здраве, догодина.
Фло, честит ти нов телефон и не го къпи този 🤪 Като говори с Танитка, разбрах че ДС се държи мъжки, а тя как е, поотшумяли ли са болките при нея?
Май пиша и задрямвам, затова ви казвам лека и мека и се оттеглям 😁
До утре баболинки 🥰

# 380
  • някъде другаде
Добро утро!
Да ви нагледам , да не пропусна , какво кой е казал.
Днес трябва да събера багажа за екскурзията , а се чудя какви дрехи да взема за топло ли за студено ли. Гледам в синоптик го дават 27-28 градуса.
Айша , някой ни беше показал (мисля , че Пипи) статията за здравословния егоизъм. Прочети я отново и започни да щадиш себе си.
Пипи , мисля , че тази статия трябва да я слагаш в началната страници , та при нужда всяка да я препрочита.
Тану , ходила си на най-сладкия град в България за мен и то не , че шоколадената фабрика е там , а моите Далия и Явор. Е вчера не са били там , че са на почивка за 3 дни.
Кас , чудех се и аз да си взема от този на Допълхерц , а Айша ме и убеди , щом действа и срещу косопад. Много ми пада косата. Как го пиеш?
На всички споменати и неспоменати огромни прегръдки.
Лек и спокоен ден!

# 381
Добро утро! Този път съм ранобудна! Yum
             Тони, допълхерца, за който говори Айша няма нищо общо с този, който пие Касс. Различни са. Допълхерц има много варианти за различни проблеми. Разгледай им сайта и ще видиш разликата. Имат и варианти с колаген.
              Касс, аз за проблеми с болки в ставите пия само желатин - животински. Преди години четох за това в един руски сайт и пих 3 месеца. Сега от време на време защото не ми се налага.
              Вчера девойката се завърна, но самолетът закъсня с почти час и не отидох да я видя. Едвам чакам да се наспи и ще прескоча до четвъртия етаж.
              Днес има една важва задачка и стискайте палци всичко да бъде на 6!
             Лек и спокоен ден на всички!

# 382
Добро утро ☕🌹🥰
Рано съм станала, но бързах да отмятам задачки докато малкия спи.
Тони, аз пия ето този с колаген

Пие се по една капсула на ден, течно е. Една опаковка е за един месец.
Диди, стискам палци всичко да е на 6!
Изчезвам, че ме вика най важния човек Simple Smile
Хубав, спорен и спокоен да е денят ви баболинки 🥰

# 383

"Всички ние на младини си въобразяваме, че животът е състезание по бързина. И едва по-късно разбираме, че е състезание по... издръжливост."
Богомил Райнов

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Развихрих се в кухнята от сутринта и чак сега сядам на кафе.
Дидиа, стискам палци да се случи каквото трябва по най-добрия начин Hands Plus1
Тони, статията за егоизма беше публикувала Фло - тя нали ни е психоложката. Беше сложила няколко статии, които чете пред "зрелите" си студенти. Аз си ги съхраних и си ги препрочитам от време на време. Лек път и да си изкараш приятно пътешествието.
Фло, да си ползваш телефончето със здраве и хубави новини да чуваш по него. Не го къпи като предишния, а на Ромео направи една тортичка и му налей чаша бяло вино - за хубавия подарък Smirk
Пипи, добре си се справила с доматите - ако има през почивните дни на пазара и ние трябва да се организираме. Закъсняхме доста, а уж сме "свободни" електрони.

Продължавам с готвенето, че ме "вика" печката - на вас желая хубав и спорен ден Heart

# 384
  • Вила Великула
Ето ме, да се обадя, че вече станало почти обяд.
Вчера работих до късно, гледайки игри на волята. Нали ММ беше командировка и днес го чакам да се прибере, така че вечерите мога да си правя каквото реша, без да се съобразявам. Не, че не работя и той като е тук. Ама предпочитам да си говорим.
Днес, слънчицето се усмихва и явно не е толкова студено като вчера. Запланувано ми е след обяда масаж при режабилитаторката, че кокаляците много болят. Все си мисля, че каквито и добавки да пием - ефекта може да е минимален и краткотраен. До момента единствено ефект съм видяла в една простичка добавка.
За косопада на мен много ми помогна Прим ойл https://herbamedicabg.com/prim-oyl-60-100-kaps-prim-oil-maslo-ot-vecherna-iglika
Има го във всички аптеки. Пие се по една капсула сутрин и една вечер. При моите терапии след операцията от рак на гърдата, ми го препоръча гинеколог. Тогава идеята беше да го пия за намаляване на симптомите от принудителното вкарване в менопауза, но се оказа, че не загубих и един косъм от хормоналната и лъчетерапията, благодарение на него. Влияе чудесно и на нокти и кожа.
Дидия, стискам палци. Дано всичко да е наред.

# 385
Добър ден от мен!

Цяла сутрин се опитвам да намеря доставка на торта до адрес и удрям на камък Sad

Ще ви се оплача, че в работната стая съм с една жена, с която разговорите се свеждат до "добро утро" и "довиждане". Това е най-некомуникативния човек, който съм срещала. Че се дразни, ако звънне телефон, ако говорим другите колежки ...

Днес слънцето изгря и настроението е друго. На мен и вчера ми хареса времето.
Но трябва да приготвя затворени обувки.

Сутринта едно момиче ме зарадва, че ще се жени. Тя е незряща. Бъдещият й съпруг също бил с увреждания. Нейното сега било против този брак...

# 386
  • София
Привет, красавици!
Ха ха ха - БОРЯНЧИЦЕ, корените не бяха квадратни, ама още по-лошо - бяха криви. Късмет имахме и пациента, и аз, че не ги счупих. При нас, зъбарите, първо вАдим, после сАдим. Обратно на селското стопанство. Grinning
ДИДИА, щом имаш нужда от стиснати палци - имаш ги!
РАНЕЛА, имах такава колега в поликлиниката, добре, че скоро напусна. А тази мацка искаш ли да я прогоним от стаята ти? Не си рекла, не сме го направили. Stuck Out Tongue Winking EyeЩе ти звъним по график ежедневно и докато се изредим всичките 30 баболинки по два пъти, некомуникативната ще се изнесе с 200 в друга стая. Да опитаме ли? Grinning
МАКАВЕЛИ, страхотно ми харесаха думите на Богомил Райнов! Колко са верни!!! Ще ги запомня и ще ги използвам.
ТОНИ, колко дни ще ни липсваш? Поздрави на Орбан! Stuck Out Tongue Winking Eye
КАССС, ТАНИТА сега се маже с някакво ново мазило и болката й е понамаляла. Говорихме си за срещата догодина във Варна. Много се радва за това, че ще ни види.
АЙША, утре привечер имам среща с теб. Не съм забравила, а още по-добре, ако успея да видя и децата.
ТАНУ, подсети ме и аз да се огледам за сини сливи. Првя ги във фурната с бяло вино и стават хубави.
ПИПИ, Hug
Изчезвам, че Пена пее и напомня за себе си.

# 387
Флооо, само даваш идейки - напиши как ги правиш тези сини сливи на фурна с бяло вино.
Преди време правих сладко от червени боровинки с червено вино - стана супер.
Като минахме през Варна миналия ден сестра ми ми даде смокини - снощи пекох със сирене, мед и орехи. Не ми се прави сладко, че освен за десерти и мъфини за друго не ползвам. А то си всяко сладко си е калорийна бомба.
Моля те изпитай Танита какво е мазилото й - да изпробваме и него ...

# 388
Диди, стискам палци!

# 389
Здравейте, само набързо да кажа честит имен ден на Макавелиния мъж и че моя празнува на 18. Хубав ден!
Мериан, на 18-ти да си първа сутринта, за да го поздравим отново! 🍀
Мериан, да е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт