КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 16 124
  • 646
  •   1
Отговори
# 390
Честито на всички, които имат празник! И моята внучка е рожденичка, става на 1 година.

# 391
  • София
Фрау, прекрасно! Да е честита рожденичката! Да е здрава и много да ви радва! Какви спомени нахлуват за първи рожден ден! Малко завиждам...

# 392
  • в сърцата на любимите ми хора
Честит първи рожден ден на внучката на Фрау Данна. Много здраве и весело и безгрижно детство.
ДИДИЯ, стискам палци за добро развитие на нещата.
Готвя леща за довечера и след час потеглям към детската градина за Емили, че мама е на родителска среща. Иска първа да я взема.

# 393
merian,
Честит рожден ден на твоя мъж!

Честита да е внучката, Фрау:-)
Представям си каква е сладурана!

Фло, много хитро за колежката... Такива хора трябва да работят сами. Независими от никой и нищо.

# 394
  • София
Домъкнах се с торбите до дома. Домъкна ги колата до входната врата, но по стълбите не искА Grinning
Отидох до близкия Т маркет за зеленчуци - още поне една доза лютеница ще правя. И понеже ще го затварят за една седмица, пуснали с намаление разни стоки. Както казва АЙША, инвестирах в стоки стотина лева.
ФРАУ ДАНА, честит първи рожден ден на вашата принцеса! Да е здравичка, палава, умна, красива и талантлива! Като познавам вече баба, няма как да е друго. Hug
МЕРИАН, предай на твоето момче пожеланията ми за рождения му ден! Здрав, силен, все така весел и забавен, да бъде сърцето и душата на всяка компания! Наздраве, Ос! Сладко да ти е! Wine Glass
МАКАВЕЛИ, много харесвам смокини върху сладолед. Калориите изобщо не ги мисля. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ето как правя сини сливи с бяло вино. Сини сливи - 5 кг. Изчистват се от костилките и разполовени се засипват с 2 кг. захар. Престояват 12 часа. Обикновено ги оставям да стоят така през нощта. След това ги заливам с 2 чаени чаши бяло вино и ги варя до готовност. Слагам 2 пръчки канела. Топло го наливам в сухи бурканчетата. Обръщам бурканчетата и така стоят докато изстинат.
Подобна е и рецептата на сини сливи с оцет 5 кг. сини сливи, изчистени от костилките, насипани с 2.5 - 3 кг. захар. Престояват 12 часа. Заливат се с 1 ч.ч. оцет и 2 ч.ч. вода. Добавят се 4 - 5 карамфилчета и 2 - 3 пръчици канела.
Понякога ги варя, друг път ги слагам във фурната - все хубави стават. Предпочитам да ги правя във фурната, предварително загрята на 180 - 200 градуса разбърквам и следя да не стане много гъст сиропа.
Мазилото на ТАНИТКА е Диклак 12 часа. Редува с Репарил гел. Похвали се, че си е купила бамбукови чорапи - вие да видите. Модерно е нашето момиче. GrinningЧерни евентуално за разходка и екрю за спане. Да си ги носи със здраве.
Отивам да сложа във фурната зеленчуците за лютеницата. Не мисля да седя до 2 през нощта. Grinning

# 395
Фрау, честит първи рожден ден на детенцето! Да расте здрава, умна, красива и щастлива! 🍀🍰

# 396
Честито на малкото детенце, една година е голям празник! Да е щастлива, да е  обичана, да има късмет!
 Честито на другарчето на Мериан, здраве и късмет, заедно още много години!
 И аз тъкмя една доза още домати и чушки пасирани, няма име ,но се харесва ,с мои чушки  ,домати от пазара, чакам ги. И дини кисели  варя водата че варовита. То за ядене нямаше ,за кисело  има джуджета.
 И няма край живота бодър,  и няма край любов, копнеж, и няма няма край възхода ,на героичните бабеж.

# 397
  • Вила Великула
И няма край живота бодър,  и няма край любов, копнеж, и няма няма край възхода ,на героичните бабеж.
Е много ми хареса това, Борянка. Точно и вярно.
Честит да е половинката на Мериян. Да е много здрав.
Честита една годинка и на малката внучка на Фрау Дана. Безгрижно детство и желая.
Мойте кокаляци са понаместени. Сега като се запъна пред компютъра след два дни ще съм на същото дередже.

# 398
Фрау Данна, честита първа годинка на малката принцеса! Да расте весело, здраво и щастливо дете!
Мериан, честита да е и твоята половинка - здраве и много години ръка за ръка в мир и разбирателство!
                Пускайте палците сделката мина успешно. Всичко беше точно. Благодаря ви за подкрепата.

# 399
Да е честит рождения ден на малкото внуче на FrauDanna - да расте здраво и палаво, да има прекрасно детство и да радва всички около себе си!

Честит рожден ден и на съпруга на Мериан - да е здрав и всеотдаен, да имате дълги и щастливи години заедно!

Борянка, Фло, така сте се завихрили в консервите - нямате спирка.
Пипи, чудесно е че си отделила време за себе си. Днес ми бяха първите процедури на физиотерапията - надявам се да има ефект поне малко. Преди време ми слагаха хиалуронова инжекция в едното коляно. Имаше ефект 2-3 седмици. Като си седнах на бюрото и не мръдвах по цял ден от него, ефекта отшумя много бързо. Каквото - такова ...

# 400
  • в сърцата на любимите ми хора
МЕРИАН, да е жив и здрав твоят съпруг,  заедно до дълбоки старини.
МАКАВЕЛИ, тези инжекции не са ли болезнени? Аз съм голямо шубе и хич не издържам на болка.
ФЛО, ще пробвам рецептата за сините сливи. Не че ми е позволено сладко, но звучи вкусно, а и да се намира.
Купих още домати и утре ще ги правя. Купила съм 48 бурканчета и трябва да ги напълня 🙂.
ПИПИ, ти къде ходиш да ти наместват "кокаляците"?
Сега, като съм пак при мама, мисля да подновя ходенето на фитнес. Добре ми се отразява.

# 401
  • някъде другаде
Честит рожден ден на внучката на Фрау. Нека расте здрава и щастлива.
Мериан , здрав и щастлив да е ТМ. Все така забавен.
Дидиа , радвам се , че всичко е минало добре.
Багажа е събран. Утре рано , рано потеглям.
Мисля пак да легна рано.
Лека нощ!

# 402
  • София
Фрау Дана, честит рожден ден на малката кукла с пожелания за здраве и весели игри!
Мариянка,  да е жив и здрав ТМ! И все така духовит и интересен.
Тони, приятна екскурзия - на хубави места отиваш.
Дано и времето е слънчево и да видите много интересни места.
Фло, утре ще се разберем - звъни когато си свободна.

# 403
Фрау Данна, честита годинка на внучката ти!

Мериан, честит рожден ден на ТМ!

Тони, прати някое фото от Маджарско.

# 404
  • Вила Великула
Мамси, ходя при рехабилитатор в Перник.
Дидия, радвам се,  че всичко е наред.
Тони, чакаме снимки.

Общи условия

Активация на акаунт