КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 15 256
  • 613
  •   1
Отговори
# 405
Фрау Дана, честита да е внучката!
Здрава и палава, поспалива и лакома!
Мериан, здрав и щастлив Оси!
Макиавели, сега как лекуваш коляното? Предложиха ми и на мен инжекцията, но за сега съм пас.
Отказах се от физиотерапия - 110лв
на процедура, Е, много е!
За сега пия лекарството +  тентивал Макс гел.
Тони, приятно изкарване в Унгария
КАГ, къде се изгуби?
Гуш!
Спокойна нощ!

# 406
  • София
Красива Бела, ЛЛ може да ти даде направление за 10 процедури физиотерапия/лечебна физкултура месечно. После ти си избираш къде да ги правиш.
С него поне в Софиямед не са взели нито лев на Пл. Сега ни чакат  в началото на октомври за следващите. Той си прави упражненията в къщи,  сериозен е.

# 407
Мамси, Белла, инжекцията се слага в седнало положение, не е болезнена. Слага се малко под капачката на коляното. На мен ми я сложи доктора-ортопед в спешното отделение, че беше дежурен там. Това беше преди 10 години, инжекцията беше хиалурон и струваше около 400 лв. Сега същия доктор, който вече е доцент и с много квалификации, началник Ортопедия в УМБАЛ ми каза, че нищо друго освен операция няма да ми помогне. За мое успокоение ми изписа Ротикокс - 10 дни като каза, че мога да го комбинирам с Дорета.
Физиотерапията си я поисках от ортопеда като ходих вчера за протокол за ортопедични обувки. Тя е по НЗОК - 7 процедури (лазер, магнити и ултразвук).

# 408
  • Кубрат/ Пишурка
Мериан, честит рожден ден на ТМ! Желая му здраве и късмет!
Фрау Дана, честит първи рожден ден на внучката! Дано расте здрава и щастлива! Как се казва?

# 409
Айша, Макавели, този център
не работи със здр.каса, а и аз не съм
здравно осигурена. Ще проверя
в ДКЦ при нас, но и това е временно. Как нищо ми нямаше
преди .

# 410
  • София
Минавам набързо и се прикреватвам. Лютеницата е готова, утре ще я пасирам и стерилизирам.
КРАСИВА БЕЛЛА, Преди много време си мазах коляното с Тендивал максгел - точно се беше появил на пазара. Рекламираха го като Озонотерапевтичен препарат. Сега струва около тридесетина лева, а тогава беше почти двойно. Поръчах си го в аптеката, тия дни ще ми го доставят. Тогава имах полза от него, а сега ще видим.
МАКАВЕЛИ, дано да имаш полза. И на мен ми бяха назначили пролетта същите процедури. Изобщо не ме брой в тези, дето правят зимнина. Миналата година за пръв път направих Мързеливата лютеница. Слагам сурова трушия и с това приключвам. Ромео се занимава със зелето. Всичко останало купувам.
ТОНИ, лек път и да събереш хубави преживявания. После ще разказваш и показваш.
ДИДИА, ненапразно сме стискали палците. Ей, голяма сила сме!
МАМСИ със сините сливи правя един сладкиш и както ти казваш - да се намира. Освен със сини сливи, правя сладко от дюли. Като гледам и тази есен ще има. Ябълки и круши няма.
Неспоменатите ги гушкам. :hugs
От мен лека нощ.

# 411
Стоплихте ми душата, момичета! Деа се казва внучката.

# 412
Какво хубаво име! Още веднъж - всичко най - хубаво пожелавам! Heart

# 413
Добро утро!

Слушах до сега как няма да има топла вода и парно в Дружба 2 до 30.12.....

Днес е петък и следват три почивни дни .
Вие готови ли сте за срещата Simple Smile

Деа е много хубаво име!

# 414
  • Вила Великула
Добро утро. Навън е доста студено, но затова пък има слънце.
Аз се готвя да тръгвам към офиса. Днес е отново луд ден. След като свърша работа и след няколко срещи, ще отидем с ММ да купим грозде за виното. Повечето от вас са го пробвали. ММ прави наистина хубаво вино.
Като се приберем ще му помогна да го изсипе в съдовете. Взимаме го направо наронено без чепките.
После аз трябва да приготвя багажа и нещо за хапване за вечерта, защото утре много рано мислим да тръгнем към Гърция. Много се надявам да няма големи навалици по пътя. Времето не ме интересува. Не отиваме с цел плаж. Тази година 20 дни по плажовете са ми достатъчни.

# 415

Поздрав от мен! Не знам какво ми се прави още... довършване на вчерашните работи и прибиране.

# 416

Наслаждавай се на малките неща в живота, защото един ден може да се обърнеш назад и да осъзнаеш, че са били големи....

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Задават се почивни дни - кой ще пътува, кой ще се разхожда, кой ще прави зимнина...
Пипи, Тони, Мериан, лек път наблизо и далече - да си изкарате чудесно и да съберете хубави спомени.
Борянка, тези дни си много лаконична - сигурно вече си напълнила мазето със вкусотийки.
На момичетата за Банкя - приятно изкарване и специални поздрави на Жана от нас.
Тетка, Айша, как са първолаците? Свикват ли с режима различен от детската градина?
Ениса, как е пИятеля - скоро не си ни казвала бисери? Той нали е последна група в градината?
Ранелла, ти в почивните дни няма ли да отдъхваш на село?
Силно се надявам днес да си купим домати и утре да отворим консервната фабрика. Трябва да оберем и гроздето, което е доста оскъдно тази година, но колкото - толкова. И ММ прави много хубаво вино, само материал да има.

На всички - хубави и слънчеви почивни дни и Heart

# 417
  • в сърцата на любимите ми хора
Ето ме и мен почти по обедно време. Довърших доматите и сега ги вакуумирам. След това трябва да събера багажа за почивните дни. Тази дейност хич не ми е любима. Пуснах една пералня, после още една. Няма да готвя днес и ще сме на обери хладилник.

# 418
  • София
Ето ме и мен. Привет!
Наспах се, изпратих си гаджето за село, а ФЛО-то ще си вее перото. Stuck Out Tongue Winking Eye
Та докато ми се вее перото ето какво свърших. Една перална се извъртя, прострях, следващата заредих с чаршафи.
Довърших лютеницата. Няма да готвя. И аз като МАМСИ ще изпразня хладилника. Ако имам настроение може и да го размразя - не я обичам тази работа.
ФРАУ ДАНА, нежно, красиво име има внучката ти. Щастлива да е!
На винопроизводителите пожелавам да направят хубаво вино! Опитвала съм виното на ПИПИ - великолепно е!
БОРЯНЧИЦЕ, все ще измислиш нещо за правене. Седни и мисли, мисли...До довечера дано да измислиш. Stuck Out Tongue Winking Eye Имаш нова прическа? Отива ти. Grinning
РАНЕЛА, остава ли ти време за плетки? Казвай от кога да подхванем колегата ти по стая. Stuck Out Tongue Winking Eye
ТЕТКА, как е малката ученичка? Кави са първите впечатления? Има ли си вече нови другарчета/ Харесва ли си госпожата? Лелееее, колко въпроси ти зададох - две цигари време. Grinning
Предстои ми важен разговор. Дано на искането ми да отговорят с ДА!
На пътешественичките ни - лек път! Airplane Car Blue Car
Изчезвам, после пак!
Hug Heart Heart Eyes

# 419
Къде е Яжка?
Моля да ми пише Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт