КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 13 306
  • 549
  •   4
Отговори
# 420
  • София
Снощи късно се е прибрала от морето.
А аз не съм опитвала виното на майстор Пипин. Трябва да дегустирам някога.

# 421
  • София
РАНЕЛА, ЯЖКА се прибра от калните бани, но може би още не се е къпала, стои си с калта  и затова не се вижда в тъмното. Като се изкъпе ще светне и ще я видиш.🤣

# 422
  • някъде другаде
Здравейте,  вече съм в Унгария,  но още не сме стигнали до хотела. Утре ще разгледаме Будапеща,  а вечерта сме на корабче по Дунав.
Пипи и Мариан, приятна разходка.
На тези със зимнините лека работа.

# 423
  • Вила Великула
Айша, наистина ли не си го опитвала. Явно като сме се събирали единия път в кабинета на Фло да не си била там?
Ще го пробваш, ама да знаеш, че е червено. Не знам защо ми се върти в главата, че ти пиеш само бяло или бъркам.
И нашия багаж е готов, виното е сложено. С ММ за 2 часа и половина свършихме всичко. А аз и гладих на всичкото отгоре.
След малко и ние ще сме на обери хладилник. Правя една салата и другото  - незнам.

# 424
  • някъде другаде
Забравих да кажа.  Далия много обича патета. Да в Сърбия на една бензиностанция видях. Нямат цена , но аз си викам , колко па да е едно гумено пате и взех 3. Като включих тук интернета и видях, трите 52 лева. Важното е , че Далия ще е щастлива.

# 425
  • София
Пипи, всичко пия без узо и анасонова.
Ще се дегустира някога.
Лек път и хубаво време желая на всички пътуващи.
Ние сме с мрънчоци - баща им ги изхвърли пред блока и бега бързо.
Макавели, не му харесва у-щето на Мрънч. От рано се е осъзнал и си иска пак на градина. Дори щял да спи следобед там. Пл. му предложи да спи у нас утре, а той погледна потресено. Цял ден само се учело и се седяло кротко. Той си седи без проблеми, но ученето не го иска.

# 426
Днеска май повечето сме на обери хладилник. С ММ преди обяд ходихме до село да пресадим два реда ягоди и там закусвахме вафли. На обяд се прибрахме и той дояде вчерашното свинско със зеле, а аз си направих сандвич.
После го пратих да пазарува за утрешната бригада и съобразително купил и едно печено пиле за вечеря. Че иначе пак щяхме да сме на сандвичи.
Тони, вярно, че са скъпички трите патета, но ще ти се видят евтини, като ти се усмихне внучката.
Аиша, наистина трябва да опиташ виното на Пипин. Много е хубаво.
Фло, какъв е резултатът от разговора?
Весели и спокойни почивници на всички!

# 427
Макавели,
Почивните дни ще съм на село.
Фло, остава време за плетки. Имам нова завършена тази вечер.

И аз пожелавам спокойни почивни дни и нощи на всички.
Където и да сте.
Хубава и зареждаща среща!

# 428
  • София
Привет, красавици!
Спря тока само на нашия вход.
Не мога да пиша. Лека нощ.

# 429
  • София
Тук съм,момичета.Късно снощи се прибрахме,а днес бях на работа.После с дъщеря ми бяхме из центъра-малко пазаруване,малко разходки и накрая се прибрахме с последния автобус.
Ранела,утре ще ти пиша на лични.
Лека нощ!

# 430
  • Вила Великула
Добро утро още преди изгрева. Навън е тъмно и студено. Пия кафе и след малко паля джапанките. Избрала съм си един интересен ауфит. Който има желание - има един свободен.

Клечи, къде се загуби? Липсват ми разказите за Принца.

# 431
  • някъде другаде
Добро утро,  Баболини.
Станах ще ходя на закуска и в 8.45 тукашно време потегляме да разглеждаме.
Теди ми се обади. С 39 градуса Т е. Все да има , за какво да се притеснява човек.
Лек ден.

# 432
Добро утро ☕🌹
Пипи, много готин ауфит, я потърси и обзаведи всички ни, както направи с тениските Simple Smile Лек път и весело!
Тони, Теди самичка ли е, има ли някой който да е покрай нея сега? Наистина все да има тревоги..., но пък иначе как ще ни побеляват косите. Дано Теди овладее положението и да се оправи бързо!
Тук при нас грее слънце, малко хапе, но се надявам да се стопли по късно. Имам една кайма и не съм измислила как да я приготвям, а за обяд няма нищо. Снощи бяхме на пъстърва на фурна. Вкусна стана, но всички заключихме, че шаранчето е по вкусно. Може би защото сме свикнали с него ли, не знам.
Хубав ден на всички 😘

# 433

Мили дами,
Искам да ви почерпя виртуално за моя рожден ден.
Радвам се, че ме приехте в къщичката ви!

# 434
Честит рожден ден, Ранела, здрава , усмихната и щастлива да си много рождени дни да посрещнеш с радост!

Общи условия

Активация на акаунт