КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 13 052
  • 545
  •   2
Отговори
# 435
Честит рожден ден, Ранелла! Да си здрава и щастлива, във всичко да ти върви по вода!

# 436
  • София
Ранела, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и удовлетворена!
Пипи, запази един костюм за мен, моля!
Пътуваме, пътя в ремонт, катастрофи. Дано стигнем без проблеми!
Да ви е хубав деня!

# 437
Честит рожден ден, Ранела! Да си жива и здрава! Днес станах рано и направих един солен кекс за закуска. Към обяд ще пътуваме до един град, където ще се видим с приятели. Дано време е хубаво, както беше вчера. Лек ден ви желая!

# 438
Табела, честит рожден ден!
Здрава и щастлива!
КАСС, може да приготвиш
мързеливи сарми.Всичко правиш,
като за мусака, но слагаш ориз
и около 10 листа лозови, нарязани
на дребно.Заливката, като за мусака. Става приятно и бързо.
Малко разнообразие!
На всички хубави, празнични дни!

# 439
  • София
Ранела,честит рожден ден! Пожелавам ти от всичко по много-здраве,щастие,любов и верни приятели!
  Момичета,днес съм с бригада градинари у нас.Зетко пристига да си вземе съпругата ,а тя организира градинско почистване,копане...Лошото е,че тази нощ получих зверска крампа в децния крак и сега едвам мърдам от болка.Дайте съвет как по-бързо да отшуми!Имах намерение да ви пиша за ставните лекарства,но вече отминахте тази тема.Друг път ще пиша какво съм ползвала,през какво съм минала и какво съм разбрала.Сега отивам на двора,да се включа в съботника.
  Хубав и щастлив ден за всички!

# 440
Ранела, честит рожден ден, бъди здрава и благословена! Весел празник!
Тетка, получих пакета, пИятелят ще е много щастлив, явно си в тренда  Joy.
Ще видим какво ще се случи с нашето пътуване, след малко ще ми докарат човека, ама бил със сополи, та ще видим.
На всички желая хубав ден, каквото и да правите!

# 441
# 442
Ранела, честита да си! Много здраве, удовлетвореност и щастливи мигове с любими хора! Усмихнат празник ти желая! 🥂🍀🥰
Белла, благодаря за идеята. Вече се готви мусака от тиквички, но тия дни обезателно ще направя и мързеливите сърми. Такива съм правила с кисело зеле, с лозови листа не съм, но ще направя.
Мериан, децата като се прибираха преди две седмици, така беше кошмарно. Пожелавам да сте минали ремонтите и катастрофите и на а няма повече. Бавно и славно, а аз ще чакам да се чуем и видим Simple Smile
Ениса, дано пИятеля не са му толкова сериозни сополите и да ви се осъществи пътуването! Накъде поемате този път?
Яжка, на теб пожелавам приятно градинарстване и дано отшуми болката!
Фрау Дана и на теб приятно разходка със слънчево време!
Борянка, ти какви ги къдриш днес?
Тетка, как си, как е мама? 😘

# 443
Затънала съм до уши, само бягам да поседна и пак бегом.

# 444
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет от плажа на Бургас. Разкошно време и спокойно море. Децата прекопават терена, ние се търкаляме на пясъка. Кеф!
РАНЕЛЛА, честит рожден ден. Всичко, което си пожелаеш, да се сбъдне. Наздраве за твое здраве 💐.

# 445
  • Вила Великула
Честит рожден ден на Ранела. Много здраве и късмет.
Пращам ви поздрав от гръцкото море. Направихме си прекрасна разходка по няколко крайбрежни селца, порадвахме се на слънцето, обядвахме и се прибрахме в хотела да си починем, че сутринта сме станали в 5.00часа.
После пак.

# 446

Честит рожден ден Ранелла - здраве и чисто човешко щастие ти желая от сърце ❤️

Яжка, понякога нощем получавам болезнени крампи - мажа с Фастум гел, Волтарен, Арника или каквото имам. Отпуска ме. Сподели моля те когато е удобно или на лични какво вземаш и правиш за ставите. Важно ми е.
Пипи, приятни забавления по гръцко.
Тони, дано Теди е овладяла положението - тя е голям човек, ще се справи.
Мамси, слънчице и безветрие на Бургаското море да имате.
Мериан, пристигнахте ли благополучно? Дано всичко е ОК с настаняването и си изкарате хубаво.
Борянка , намали темпото - почивай повече.
Днес от рано я подкарахме - и кафето беше на бегом. Кетчупа е готов, чака да изстине и да го налеем в бутилки, после варене. От 44 кг.домати излезе 35 л сок. На ММ не му се искаше да тормози машината и да ги премели втори път - колкото -толкова.

Да ви е хубав следобеда и спокойна вечерта Heart

# 447
Благодаря за хубавите пожелания, дами!
Изкарах прекрасен ден при моите деца и малката хубавица!
Друго не ми трябва.

# 448
  • в сърцата на любимите ми хора
След плажа ходихме да разгледаме пясъчните скулптури (скутури - по Емили) - герои от приказки, много красиви и оригинални. Направихме снимки и след това поспахме
следобедно (разбирайте аз поспах🙂, другите умора нямат) и сега се готвим да излезем да се разходим из морската градина и да хапнем. За
утре сме включили в плана зоологическата градина, а след това пак плаж. Засега времето е с нас. Така да бъде и при всички останали екскурзиантки. Другите - не се преуморявайте от работа, тя край няма. Хубава вечер, момичета. Ето и малко от българското море

# 449
  • София

Поздрави от Русе!

Общи условия

Активация на акаунт