КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 12 327
  • 508
  •   3
Отговори
# 450
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РАНЕЛА! ТИ НЕ СИ С ГОДИНА ОСТАРЯЛА, САМО ОЩЕ МЪНИЧКО СИ ПОМЪДРЯЛА. БЪДИ ЗДРАВА И СЕ РАДВАЙ НА ВСИЧКО ПОСТИГНАТО ДО ТУК. НАЗДРАВЕ!
До обяд поработих, после с малката внучка си устроихме пир с китайско.
После полегнах с книжка, но съм заспала, та откарах 3 часа.
Където и да сте, по света и у нас, хубаво да ви е!
ТАНУ, чаканият отговор беше ДА. Благодаря за стиснатите палчета! Бабите сме много яки!!!

# 451
Яжка, моля те пиши тук
за ставите! И аз се интересувам.
Мажа с тенгивал Макс гел и за
сега е най-доброто.

# 452
  • София
Ранела, честит рожден ден с пожелания за здраве и щастие!

# 453
  • София
Докторе, зъбите ми пожълтяват.
А ти да не искаш да позеленяват? Идва есен...
Лека нощ, спокойствие и приятни сънища!

# 454
  • Вила Великула
Още една доза море.

# 455
Ранелла, честит рожден ден!

Яжке, като имам крампа, гледам да не се движа. Избирам едно положение на крака, с най-лека болка и чакам да отшуми.  Не знам колко и дали въобще помага да се държи  нещо метално, но и това правя.

Днес пропадна урокът по туршияправенето. Внучката е с гърлобол и висока температура. По обяд е била с 40.2 градуса. Вече е по-добре. Баща ѝ утре ще ми докара зеленчуците и ще запретвам ръкави, няма проблем. Само детето да се оправи по-бързо

Лека нощ!

# 456
  • някъде другаде
Ранела , честит рожден ден! Желая ти много здраве и щастие!
Днес беше страхотен ден. Будапеща е страхотна. Много история , много красиви сгради.
Екскурзоводката ни беше много добра , толкова неща ни разказа и показа. Вечерта бяхме с корабче по Дунав.
Теди е ходила до ЛЛ. Много зачервено гърло , дал и АБ. Нейна приятелка , която учи за медицинска сестра и казала да не бърза , та и се скарах да го започва. Сега е по-добре.
 Караула пред президентството.

# 457
Добро утро, дами!

Благодаря на всички за хубавите пожелания Flowers Hibiscus

Днес се очертава слънчев и приятен ден.
Да го изживеем незабравимо хубаво!

# 458

"Колкото повече време човек прекарва с добри мисли, толкова по-добър ще е светът му и света като цяло."

Добро утро Coffee

Свежо и слънчево започва деня.
Днес ни е ден за гроздобер. Тази година е малко гроздето, но колкото -толкова. Здраве да е!

Хубав и усмихнат ден на всички Heart

# 459
  • София
Привет! Hug
Моя ден започна с разходка до летището. В петък вечер голямата внучка отиде на концерт. Снощи е било събитието. Много е доволна. Днес се прибра. Деца на света. Да са живи и здрави, да ходят и да се връщат у дома.
Сега да пооправя прасарника и после ще се приготвям за купона при ЖАНА. Очаквам го с нетърпение. Ще се запознаем с най-новата дружка. HugСрещите с вас, момичета винаги ме зареждат! Grinning
Нали си знаете - Heart до никъде и повече от повече!

# 460
  • София
Добро утро!
Фло, поздравете Жана, снимайте се! Ще чакаме да ви видим.

# 461
Добър ден!  Тук съм, но съм заета.
Чета ви и знам кой къде е и как върви ежедневието и празниците на всички.
На всички, които имаха личен празник пожелавам здраве и хубави неща
За да не съм досадна.
Скрит текст:
Аз започнах работа. Имам нови ученици и още се опознаваме взаимно. Като цяло ще е трудно. От различни класове, с различно ниво. Имам близнаци момче и момиче също  с различно ниво, а с тях работя едновременно и трябва друга организация. Тази година ще преподавам  в целия начален курс. Имам 1 първолачка, 3 във 2 клас, 2 в трети и 2 в четвърти. Моята внучка  е в 5-ти и се надявам да се справя сама, защото баба ѝ ще е заета с другите деца.  
Лунно цвете,
Скрит текст:
стягай си персонала, защото виждам неща, които не са за разправяне и да не плаша бабите на първолаците.
!
Освен учебна  работа, тези дни допълних зимнината, вчера поработих из цветната градина, че е много занемарена.
Някоя от вас има ли опит в местене на големи розови храсти? Вчера преместих 3 по-малки, но имам 3 големи за местене. Време ли е и как се прави, за да не загинат?
 Сега пекох за пръв път бутер тесто. Ще го правя на нещо като торта с крем. Замесих малко тесто за диетичен хляб и след малко ще го пека, а после ще готвя мусака. Междувременно пера на син 2 "командировъчно" пране. Пак цяла седмица беше някъде около съседна столица. И като свърша стоте неща, които съм захванала, може да свърша и нещо полезно.
И всичо  на куц крак. Тегля сериозни болки в петата, има моменти, в които изобщо не мога да стъпя, а влача крака.  Нямам време и най-вече желание да ходя на доктор. Нали имам опит с болките в бедрото. Всякакви илачи и резултат няма. Затова ще чакам да мине от само себе си.

Ето малко снимков материал. Имам чудесни клипове, но няма как да ги покажа.
Скрит текст:

Тук е основан град Осло- столицата на прекрасната Норвегия.

От градовете друг път.

На вас хубави празнични дни!

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 15:15 от К.А.Г.

# 462
  • София
А пък нашата малка групичка се срещна с прекрасната Касс и сие. И понеже при вашето групово посещение в Русе сте гледали града от високо, аз също бях удостоена с тази чест. Благодаря за разходката, беседата и компанията!

# 463
  • Вила Великула
Момичета,  чудесни снимки, чудесни спомени показвате.
Ще чакам ако има снимки от днешния купон. Предния път при Жана беше студено на вън и тя беше се постарала да не стопли. Сега предполагам ще седнете в прекрасната и градина.
Ние направихме прекрасна опознавателна обиколка по крайбрежните села тук в района. Ето и две снимки.

# 464
  • София
Ето съм!
Благодаря на Жана за поканата и за хубавото изкарване.
Всичко беше на ниво, изкарахме си много весело.
Имахме и нова, млада баба с трудно име. Но обеща да го смени.
Снимки не чакайта - по традиция като си тръгвахме се сетихме, че не сме снимали.

Общи условия

Активация на акаунт