КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 12 475
  • 516
  •   7
Отговори
# 465
  • София
Имахме чудесен ден! Топло, приятно, ласкаво есенно време!
ЖАНА се беше приготвила като за скъпи гости - салати, предястия, вкусища, напитки бол. А десертът беше уникален. Ще искам рецептата!
Компанията - ЖАНА, ЯЖКА, БЕЛЛА, МАЯ, НАМИ, АЙША, ФЛО и черешката на тортата АЛОНЕЛАМ! Висока, стройна, руса и синеока, с щедра и добра усмивка от 6-ти до 6-ти зъб. Манекенка! Красива, много приказлива. Е спирам до тук. На следваща среща да се надяваме, да се запознае и с останалите. ( поне с тези от София). Изрази желание да дойде в Луковит. Да видим ще се намери ли легло за нея.
И чак когато се прибрах се сетих, че не се снимахме. Здраве да е, друг път.
Опънала съм се на диваната и ми е много добре. Помислих си да тръгвам за село, но бързо ми мина това желание.
А вие момичета, как изкарахте днешния ден?
Пътешественичките ТОНИ, МАМСИ, КАГ, МЕРИАН и ПИПИ добре са се отчели със снимков материал.
МАКАВЕЛИ, обрахте ли гроздето?
РАНЕЛА, покажи ни новата плетена "творба".
ТАНУ, как е детенцето? И направи ли трушията?
ТЕТКЕ, днес разказвахме за вкусния качамак, с който ни нагости на последната сбирка.
ФРАУ ДАНА, да те попитам като първокласниците - готова ли си за 1. октомври?
БОРЯНА, я кажи какво свърши днес?
Спирам до тук, за да не изглеждам като един разследващ журналист. Неспоменатите сами да дойдат и да си кажат какво са правили.

# 466
Днес си изпратих гостите ,шетах, тъкмих, като добра баба. Предните дни ми се разказа играта.  Сега ще довърша прането след тях утре, като се наспя и продължавам напред - втори етап.  Работа има за цяла Индия, те били най-населени.
 Между другото все забравям да спомена, че решавам едни тестове  - за столици, за разни други  неща, били гимнастика за хора на възраст.  Бъркам океаните ,щото ме мързи да си припомня кой къде   е  и кои брегове мие, с кой се среща .  От столиците - има при превода нещо неясно, не разбирам две думи и на слука  целя, сгреших, научих и  забравих, при повторение пак греша. те ненормални звуци , не мога да ги прочета, та да запомня.
 Общо взето  съм добре с паметта на "дълги разстояния", виж за снощи се обърках, веднъж вярно , после  излъгах, щото забравих, пълно протиовречие. Но това май  е нормално за сбабичосани.

Апаратът ми се е  счупил, не съм усетила кога се е откършило парче. Проблемът е ,че друг не е възможно да имам, не питайте , че е дълго за обяснение. Просто само този стар , много стар ми помага ,нови и  скъпи - йок звук. Знам ,че съм зле  и от това ме бе страх - спира чуването ,спира всяко общуване. Не виждам добре, остава да спра да говоря и  съм трите маймуни едновременно - те чух, не видях ,не знам. Баш маймуната ще съм.
 Работа - май не пречи да работя, ръце иска и  крака само. Няма оттърване.
 Зимнината спирам до зелето. Писна ми.  Другото превали ,но има още и още. На зима ще лифтуня.
 Е, приказлива съм таи вечер.

# 467
Радвам се, че сте изкарали добре днес и сте изморени от положителни емоции Simple Smile
Алонелам не знам какво означава, ама точно го научих и сега ще се сменя Simple Smile

Утре на дневна светлина ще снимам днешното ми творение. Не е завършено още.

Спокойна нощ, баболини!

# 468
Внучката е по-добре. Ще пропусне поне за утре училище.
А баба ѝ стутульоса няколко буркана гювеч и сега ги варя.
Дано не заспя. Ще взема да си навия будилника
А на вас - лека нощ!

# 469
  • Вила Великула
Ние хапнахме в един приятен ресторант на брега и сега в лоби бара пием по едно питие. Голяма съм пияница- сигурно ще пробвам и дотам.

# 470
  • София
Тану, то утре няма у-ще, нали е 22.09 - ден на независимостта.
Даже първолака, е запознат, че утре не учат.
Да се оправя момичето.

# 471
  • някъде другаде
Да се обадя и аз.
Днес бяхме в Естергом и Вишеград. Много ми хареса. Утре пътуваме къв дома.

# 472
Да рапортувам и аз - гроздето е обрано и вече е в бидоните. Въпреки немного плодородното лято не може да се оплачем. ММ му бае с разни дрожди и други салтанати, мери захарност, температура - накрая става хубава напитка. Надявам се и сега да е така.
Пипи, Тони, чудесно си изкарвате.
Мериан, радвам се че сте се срещнали с Кассс. Ние сигурно ще се приберем утре в късния следобед. Трябва да оберем и ябълките, че прогнозата е за дъжд през седмицата.
Прекреватвам се вече, че денят беше дълъг.

Спокойна нощ баболинки Heart

# 473
Добро утро, момичета! Честит Ден на независимостта! Едва ли вече можем да бъдем независими, колкото и да ни се иска. Но поне сме опитали.
Да са живи и здрави всички, които са имали повод през отминалите дни. При мен работата е много, но се справям. И дните ми минават много бързо. Бях спряла хапчетата за кръвно, получих много силно главоболие и сега една седмица не мога да се оправя. И това ще мине...
КАГ, мога много да говоря за учениците, учителите и родителите.  Трябва да има промяна при подбора и обучението на младите надежди...И да има сериозна държавна политика за образованието.
Тони, лятото се разхождах по същия маршрут, красиво е.
Прегръщам ви всички и до скоро!

# 474
  • някъде другаде
Добро утро!
Честит празник!
Днес си тръгваме след закуска. Целия ден ще пътуваме. Заслужава си за тази красота , която видях тук.
Днес ми е тъжен ден. На този ден преди 11 година мама стана звездичка.
Хубав и с опокоен ден!

# 475
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро и от мен.
Честит празник!
ТОНИ, лек път към дома.
Ти с коя агенция правиш твоите екскурзии?
И ние днес ще пътуваме. По пътя мислим да спрем в Стара Загора да починем и да поразгледаме. Имам и рода там, но няма да се обаждаме. Ще гледаме да се приберем в ранния следобед, че да може ученикът да се подготви за утре. Учи в момента елементите от Менделеевата таблица и по незнайна причина му е много смешно.
Хубав и лежерен ден, момичета 🤗

# 476
Добро утро ☕🌹
Честит ден на независимостта! Не знам вече какво да празнуваме, май това, че нищо не зависи от нас Sad
Тони, Бог да прости майка ти! Прегръщам те 😘
Момичета, радвам се, че отново сте заредили батериите с хубави емоции при Жана! И аз имах хубаво зареждане с дружка от темата. Успяхме да се видим с Мериан, съпругът й и семейството да дъщеричката й. Прекрасни са, а внучетата й са големи сладури!
Цялата ни къща е на вили мотовили. Правим едни размествания, изпрахме и килимите, обаче има още доста работа докато всичко мине по местата си. Планувала съм едни пълнени чушки за днес. Към 11 ч ще се разходим до площада, че каката ще пее послучай празника и после продължаваме с наместването 😬
Хубав и спокоен да е денят ви! 🥰

# 477
Здравейте.
Отдавна съм станала, но занимавки разни ми отнемат времето за сутрешна среща с вас.  Но сега е наложително, та зарязвам другите неща, с които се занимавам.

Имам въпрос -
нали ще го бъде пътуването в Луковит  и да го включвам в плановете ми?
Иии  - от петък или от събота ще отидем там  или кой когато си иска ?

Знам, че ви е рано още да го мислите, но за мен е важно, че от началото на октомври до 20 .10. няма да си бъда в къщи и ще ми е трудно да ви следя.
Иначе,  докато  си пия кафето тези дни си направих  вечерната програма за  доста време напред.
Днес прегледах това - https://share.google/QmXUlHDxsiIaUyRI1
и нащраках  резервации за петнайсетина филма, но чакам да прочета ще пътуваме ли и тогава да ги плащам, че имам и на тези дни харесани филми.

Иначе съм ОК - посрещам и изпращам гости. Това лято не мога да се оплача от посещения, но нека, хубаво е.

Спокойно пътуване на прибиращите се от екскурзии.
Да са честити всички празнували, които съм пропуснала.
Да сте живи и здрави и да се радвате на хубави дни!

П.п. От много рано сутрешни мисли, пропуснах да честитя празника днес -
да ни е честит!
Да сме независими, какво по - хубаво от това - и тесния, и в широкия смисъл !
Още веднъж, извинения и честит ни празник на независимостта !

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 08:47 от Важна клечка

# 478
Добро утро!
Честит празник!
Хубаво време, хубаво настроение
и през есента!
Преди много обичах есента,
сега не толкова, но всеки сезон
има своето очарование.
Яжка, лекарството, което пия е
Аркоксия + тендивал макс гел
Коляното не ме боли, но като спра
лекарството ще видим.
Фло, ще пътуваш ли?

# 479

''Колкото и да се стараеш, няма как да си добър за всички. Така че просто бъди себе си!''

Добро утро Coffee

Честит празник!
Започваме ябълкобера - и да се прибираме.
Клечи, нали Мериан ангажира места за Луковит. Ние сме за две нощувки. Не е имало коментари, че се проваля срещата.

Хубав ден на всички Heart

Общи условия

Активация на акаунт