КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 15 217
  • 611
  •   3
Отговори
# 600
  • някъде другаде
Нагледах ви.
КАГ , радвам се , че се обади. Моят фраер е Косори с две кошници. След като го купих пуснаха същият , но с два реотана. Има и програма за сушене.
Ениса , разсмя ме , но ти винаги успяваш.
Посрещнах гостите. Ходихме и до панаира , та Митко да скача на батут. Изпратих ги с ядене и за вечеря. Сега дойде и племенника та вечеряхме. Съдовете са измити и прибрани.
Лека нощ ! и си знаете Heartpulse до никъде и повече от повече!

# 601
  • Вила Великула
Мамси, аз имам също и такъв като твоя, но използвам само капака на мултикукъра. Този за запичане само 2 пъти като съм правила пиле на грил.
Момичета, вече сме в последната десетица страници. Има обаче още 3 дни до края на месеца. Ако я изпишем, ще имаме нова тема за октомври. Чакам и Борянка да се включи с октомврийската поезия.

# 602
Нещо не ми е до поезия, страдам си и докато не  се примиря, съм неспокойна. Не ме свърта, не ми се споделя за живота ми, дори битовизми.  Яд ме е, страх ме  е, трудно ми  е. Някой момент може и  поетично да стане ,но не сега, извинете ме.

# 603
Борянка, прегръдки!

# 604
Боряна,  ти си бойна машина, ще мине, каквото и да е! Дотогава имаш подкрепата ми,  прегръщам те! Горе главата!

# 605
  • на чист въздух
Добър вечер баболини. Чета Ви почти редовно, но се се смотвам и не пиша. Прихващат ме фази като Борянка и все гледам да правя нещо, че иначе страшно. Миналата седмица ни натръшка някакъв вирус, че чак и котката разболяхме. Сега ние сме добре,  но тя не може още да се оправи. През 2 дни сме на ветеринар. И по тоя повод реших да си подновя книжката.  Не съм карала от 10г ,че край мен всички шофьори, но сега вече няма а с тези таксита е страшно. Все тичам на някъде. Времето все не ми стига.
Ранела  много хубави ботушки си изплела, браво.

# 606
Борянка, Ян, промяната на сезоните и особено есента предизвикват депресии и промяна в настроението, както и вариране на кръвното налягане. Може би при вас ефекта да е по-силен.
Гушкам ви силно и духом съм с вас - не се затваряйте в себе си, като сподели човек му става по-леко Heart

# 607
Добър вечер момичета!
Чета ви старателно и все не мога да смогна и аз до писане.
Борянка, нищо няма да ти казвам, просто те прегръщам! 😘❤️
Ениса и аз се смях с твоята програма в Боровец. После да кажеш кой пи от радост и кой от мъка Simple Smile
У нас бъркотията продължава. Реших да сменя корниза и пердета в трапезарията. ММ реши, че трябва да освежи латекса. Смъкна абажура и установи, че не става. Мисля, че умишлено го повреди, както и да е доста стар си беше. Мислех да претапицирани кухненския ъгъл. Оказа се, че за нов разликата е много малка. Та днес голям маратон .  Рано, рано направих една супа от тиквички и шницели от кайма. После тръгнахме уж да огледаме, но се върнахме с абажур и диван. В близко село, почти квартал на града имаше Комитски събор. Децата ни поканиха да отидем с тях. Решихме, че в времето  с децата е най-ценното, особено когато сме и желани и зарязахме всичко, и хайде в по късен следобед на събора. Интересно беше, имаше възстановка от въстанието през 1875 г на червеноводската чета, много песни, танци, а от 20 ч. нестинари, но ние не останахме. Имаше изложени много оръжия. На децата им беше доста интересно. Стреляха с истински лък. Та такива ги къдря тия дни, да не се чудите що ме няма 😬

# 608
Аз съм споделила преди дни. Няма повече. Не  е депресия.

# 609
Кассс, вашето е станало като в онзи лаф - може ли към копчето да пришиеш един балтон? От корниза през латекса и лампата, та до кухненския ъгъл. Като ще е, да е! Simple Smile
Правилно сте отишли с децата да се повеселите, браво!
Аз съм се чучнала под абсорбатора на топличко, за да си изпуша цигарата. На терасата вече е ветровито и студено.
Лека нощ нощ, баболини!
ПП, КАГ, ще има ли снимки?

# 610
  • Вила Великула
Борянка, ние може да чакаме. Ти само дано бързо се справиш с проблема.
Аз пък си направих явно някаква алергия на ръцете. Нали чистих и рязах огромен плик с дребни чушки  но някои се оказаха доста люти. Пипах и домати, а те са киселина и от тогава ръцете ми парят като огън. Особено като се докосна до нещо топло. Сега си взех душ и в момента няма да ви опиша какво ми е. Днес ги мих сигурно 20 пъти  но не помага.

# 611
Пипи, намажи ръцете с олио и стой така поне половин час, може и повече. Мазнината разтваря капсацина и облекчава паренето. Случвало ми се е като правя сладко от люти чушки, а също и като беля голямо количество чесън. Изпробвала съм го - има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт