КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 16 009
  • 638
  •   6
Отговори
# 630
На Дребосъчка съм купила едни тетрадки с магическа химикалка още през лятото, за да се учи на ръкописните букви. Не искаше да спазва посоките на изписване, правеше си ги по нейно усмотрение. Сега не знам с какво се занимават в училище, тоест "не съм в час" все още Simple Smile

# 631
  • Вила Великула
Тетка, аз ги давам във една фирма, където машинно ги почистват и за максимум 5-6 дни ги връщат абсолютно сухи.
Айша, аз гледам волейбол покрай дъщеря ми. Навремето беше състезател по волейбол и сме ходили доста по мачове.

# 632
  • София
Тази нощ мисля да спя като нормалните хора. Набързо да ви нагледам.
ТЕТКЕ, моите килими ги давам във фирма Фреш. Виж какво предлагат в И-нет. Има телефон. Доволна съм. Взимат ги от вратата, връщат ги до вратата. Сухи са и ухаят приятно.
Лека нощ и спокойни сънища, милички! Hug

# 633
  • София
Моля ви се,кажете как и колко често почиствате вашите фрайери! Аз имам един,вероятно като на майката на Пипи.Много трудно се почиства отгоре,а не може да се обърне,защото е закръглен като яйце.Освен това е огромен .За няколко минути работа,после трябва поне половин час миене.Пенсионирах го на тавана,преди да свикна да работя с него.Беше на дъщеря ми и като си купи нов аз го наследих,тъкмо когато бях решила да си купувам.Сега се отказх от него,но и не смея да си купя друг.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 01:03 от Яжка

# 634
  • Вила Великула
Яге, аз обикновено ползвам силиконова тавичка и затова ако правя например пържени картофи, мия само тавичката. Когато пържа или пека риба, обаче мия в миалната цялата част, която може да се мие. Отгоре реотаните ги почиствам с мокри домакински кърпи. Моят е много лек.

# 635
  • някъде другаде
Добро утро!

Почерпете се за здраве на моята Криси. Днес става на 29. Пожелавам и здраве за да гледа прекрасните Далия и Явор , а те ще я правят щастлива.
Започва работната седмица , а ще е и студена. Почти цялата нощ валя при нас.
Яжке , аз моя го мия на всяко ползване , но той се мие много лесно. Все едно тенджера , но правоъгълна.
Вчера има и още един повод за гордост - Ружди Ружди е с златен медал от световно. За него е 6. Възхищам му се.
Желая ви приятен ден!

# 636
  • София
Добро утро от метрото!
Тони, да честити твоето момиче! Желая здраве, щастие и късмет! Весел празник!
Браво на нашите спортисти! Имахме нужда!
Дъщеря ми и зет ми имаха билети за Роби Уилямс снощи, но пропаднаха. Баща му на зетя бил зле и той цял ден обикалял по болниците с надеждата да го приемат някъде. Дъщеря ми ме канеше двете с нея да ползваме билетите,  но не исках да оставям внуците сами с ММ за много часове. Човека вечерта все пак е приет, сега остава да му назначат адекватно лечение и да се оправи. Иначе и двата дни се гледахме с малките с прекъсвания. Водихме ги на плуване, но е в техния квартал, далече ни е, трудничко е. Дано зетя тази седмица да се справи с водене и прибиране на две деца, че дъщеря ми е командировка цялата работна седмица. Ние естествено ще се включваме при нужда, но сме далеч и това е проблем.

# 637
Добро утро от моя хол!
През отворения прозорец са влезнали бели мечки... Б-р-р...!
Котките са се сгушили, а аз се чудя с какво и колко да се облека днес. Термометърът показва цели 10 градуса над нулата.

Честит празник, Тони, на твоето момиче. Да е здрава, за да има всичко останало и да се радва на живота!

Хубав ден, баболини Simple Smile
Бъдете активни, щастливи и се грижете за себе си!

# 638
  • София
Добро утро, красавици!
Намерих си място за паркиране пред Първа градска. Чакаме да дойде УНГ.
ТОНИ, благословена да е красивата Криси. Пожелавам й здраве, а всичко останало е добавка, която ще я прави щастлива.
Обличайте се, момичета, че моя термометър показваше 9 градуса.
ЯЖКЕ, моя фрайер не е труден за почистване. Не го мия всеки път. Когато работя с него, напр. вчера, сложих в/у решетката хартия за печене.
На всички спорна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт