Насилник се опитва да се свърже с мен отново

• 2 631
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Ще се свърже с вас колкото вие му позволите.
Вместо да изпадате в някакви драми блокирате и приключвате.
И явно вече сте го направили.
Така драма няма.
Да, кажи на мъжа си.
Вече си го направила виждам, браво.
Телефонен номер също се блокира. Защо досега не си блокирала.
Не бих си деактивирала фейса заради този.
Трябва да оставиш мъжа си да се оправя, да го стресне малко.
Или ако звънне, дай телефона на мъжа си.

# 16
Той е нахална същество, затова и не спира. Най - вероятно е бил пиян и се е чудил за кой да се присламчи сега, другата ми теория е, че пак се опитва да си чисти имиджа пред мен и да се извинява. Не виждам, обаче, какъв е смисъла да ме потърси след толкова години, вижда че съм с друга фамилия (аз съм с тире и е още по - очевидно), вижда снимки с мъжа ми. Вече живея в София, така че късмет да ме намери тук. Днес съм вече доста по - добре и осъзнавам ясно, че не съм това уплашена дете, което бях, и имам доста по - сериозни познанства и хора, които ще ме помогнат, ако нещо стане. Но вчера треперих до 4 сутринта, не можех да дишам, абе страшно беше. Ще потърся терапевт отново най - вероятно. На телефона не ми е звънял от 6 години (година след раздялата), като там ако помня правилно, е блокиран още тогава.

# 17
  • France
Голям тормоз ще е било, след като след толкова време е минало. Наистина има мъже, дори и нормални и ненасилници, които от време на време се активизират. Не разбирам защо го правят.

# 18
Ако е искал, щеше да се свърже още преди години. Ако е искал, щеше да ви намери, дори и в София. Човек, който търси, винаги намира.
Имате стара травма и макар да казвате, че вече имате "гръб",страхът и носталгията все още са у вас.
Човек, който е блокиран и забравен, няма да тръгне тепърва да търси контакт. Опитал се е, но дотам.
Ако вие не подадете знаци за общуване, той едва ли ще се втурне отново с целия си арсенал.

# 19
  • София
Щото ги е страх да свалят някоя нова, седят си вкъщи сами, лъскат бастуна, пък от време на време проверяват старите, че поне ги познават и може да им върже за раз.

# 20
Аз питах един на какъв принцип се активизира и ми каза, че по азбучен ред почвал наред бившите... докато някоя откликне. Като си в началото на азбуката, лошо.... Въобще нищо не влагат, просто от скука, алкохол е замесен, ако е вечер и т.н. Не си струва човек да трепери от такива мухоморки.

# 21
Голям тормоз ще е било, след като след толкова време е минало. Наистина има мъже, дори и нормални и ненасилници, които от време на време се активизират. Не разбирам защо го правят.
Да, тормоз две години (аз бях и на 19 тогава), побоища всяка седмица, изнудване, заплахи, обиди, каквито не съм чувала, изневери от негова страна постоянно, звънеше ми ден и нощ да ме проверява и да ми крещи е така без да е станало нищо, аз ходех на училище и често спях само по 1-2 часа. Аз от страх и срам не си тръгвах, накрая намерих сили и познайте - тормозът продължи още година. Причакване, бой, качвал ме е в колата на сила и ме е оставял на пътя в горите посред нощ, полицията само клати глава, нямало какво да се направи, той побеснява още повече и така.

# 22
Това е ужасно, съжалявам. Sad

# 23
Как така няма какво да се направи, не им се занимава на полицията, не че няма какво... Нищо не става от тая мафиотска държавица. Нали каза че сега имаш роднини в полицията и прокуратурата, те не съдействат ли?

# 24
  • София
Ох, наистина ужасно. При мен преследването продължи около 9 месеца, но не ме е докосвал. Идваше на работното ми място. Аз подадох молба в полицията, описах всичко, даже четох закона, защото всичко си отговаряше на члена за преследване, но полицията само го викна да си поговорят и това беше.

# 25
  • София
Звездичка, наистина прекалено драматично описваш и приемаш нещата. В момента реална опасност няма, така че просто се успокой.
Бившият много се забавляваше да ме заплашва и това продължи около две години. По едно време бях изпаднала в тотална параноя, проверявах всеки и всичко по 3 пъти, блокирах общи приятели, ходех по адвокати, полиция. Стрясках се от звуци, докосвания, ситуации.
Сега просто ми остана като опит - какво може и какво не може да направи и ми е много по-спокойно.

# 26
Моля да се заключи темата. Не парадирам с връзки, тъй като тук никой не ме познава така или иначе, за мен това не са връзки, а просто успокоение, че може и да ми се обърне внимание. Обидно ми стана да ме наричат драма куин и че преигравам, при положение, че не секачвах на кола в продължение на години, защото той ме хвърли от една и т.н, и т.н. Благодаря за отговорите и съветите, моля отново темата да се заключи.

Общи условия

Активация на акаунт