"Далечен град" - в очакване на ВТОРИ 🎥сезон🎥

• 24 006
  • 266
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не искахме Мине и получихме Боран. Пфу...Дори и зеленчук, Боран е тук. Надявам се Джихан да продължи да търси информация за предишният му живот. Какво ли е заровено там? Невероятен обрат на фона на медальона и Алия.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 00:43 от titinabg

# 181
Аз го очаквах това да стане, сега и ако и Мерием дойде да е пълен цирка. АКО Боран стъпи на краката си и види Джихан да целува Алия и малкия Джихан дениз казва на Джихан татко не ми се мисли какво ще стане по-нататък.

# 182
Серията беше супер.Имаше от всичко. Садо как гръмна Минка без да и мигне окото. Мнохо хубави моменти с ДжиАл. Мисля, че Боран е кома. Не мисля, че Алия ще му прости,че я е лъгал толкова време, и няма да се откаже от Джихан.  И тази Емел каква излезе? Уж не му е жена, пък ги изпрати на точното място.

# 183
  • София
Признавам си, че не очаквах точно такъв обрат, но темата Боран трябва да бъде закрита за Джихан, за да може да има ДжихАл. Само това ми се струва логично в момента.

# 184
От феновете на Мине- върни се!   Satisfied

# 185
Тя може да продължи цял сезон тази тема. При положение че Боран актьора няма нови сериали , ще има да стой тук доста време. 😁😁

Боран е Мардин. 😲😲

# 186
Ще бъда по - крайна, но.... Тази сценаристка си плю на труда. Та какво преживя Алия? Цялата тая гадория и борба за да оцелее и бъде с детето си и...  сега каквото и да ни предложи трябва да е зашеметяващо иначе трудно ще го преглътна.

# 187
Джихан докара Боран в Мардин...Алья го видя...не разбрах дали Садакат го видя...Боран е в кома, но от колко време...не е ясно...

Каква прекрасна серия и какъв край...

# 188
  • София
Фрагът към 31 епизод.
Боран е жив, а аз умрях!
https://www.youtube.com/watch?v=gDIxgpW-0r4

# 189
Ама вие да не би да очаквахте само щастливи и хубави моменти за Джихан и Алия. До този епизод си живяха в своя розов балон и сега като гръм от ясно небе се появява Боран. Исках драма и ще я получа. Дано той остане до края на сезона.

# 190
Интересно кой знае че Боран е жив и кой го е транспортирал до Истанбул? Дали ще се разбере?

# 191
Може Демир да знае.

# 192
И добре де, ама ако го съживят това чудо, щото ми е супер нереално, ще има драма, големите ще се справят някак си, но детето? То няма психика на възрастен, ще го залъжат, ще му разкажат приказки за чудото, което се случва? Ужас, просто психическа гавра. Все си мислих, че Боран ще стои като сянка с ретроспекции и ще е пречка в отношенията им, но присъствайки физически, макар и в кома си е издевателство и над най - здравия разум.

# 193
Скрит текст:
Ама вие да не би да очаквахте само щастливи и хубави моменти за Джихан и Алия. До този епизод си живяха в своя розов балон и сега като гръм от ясно небе се появява Боран. Исках драма и ще я получа.
Дано той остане до края на сезона.

Дано последва Минка.

И какво като остане, той на практика е полу жив. Това, ще е голяма глупост от страна на сценаристите, да ни занимават с него цял един сезон. Алия няма да се откаже от Джихан. Защото до тук има много неща за които Боран я е лъгал. Аз мисля, че е бил в комбина с Еджмел за наркотиците, а това също няма да му го прости. Сега излиза, че още двадесет серии ще го гледаме Боран като зеленчук, а Алия и Джихан ще се борят със съвеста си. Пък и Боран им даде благословията си. Не са направили нищо неправилно.

# 194
Интересно кой знае че Боран е жив и кой го е транспортирал до Истанбул? Дали ще се разбере?
Трябва да се разбере - този, който се е грижил за него, е жив. Шока се преодолява най-бързо с въпроси - как, защо...

Общи условия

Активация на акаунт