"Далечен град" - в очакване на ВТОРИ 🎥сезон🎥

• 34 011
  • 379
  •   15
Отговори
# 360
  • София
Аз на Нерон преводите гледам и на Дг и на Ешреф ... Коя е групата на Нерон ? не я намирам във ФБ

# 361
Много ми е странен моралния компас на Нерон и екипа му. Никой не се възмути, когато в сериала омъжиха една изплашена жена на сила за брата на мъжа й, нито когато собственият й съпруг я "завеща" на брат си, но сега, когато героинята има "нахалството и дързостта" да се влюби в този мъж, за който други я принудиха да се омъжи, изведнъж станаха големи морални съдници.
Аз не издържах да изгледам повече от 3 епизода на "Наследникът - зовът на корените", защото там моят морален компас се взриви. То не беше насилие над жени, две жени в една къща за великия ага, а накрая за капак, те се оказаха и сестри. Обаче Нерон не се възмущава и превежда, та се къса. Абе изобщо морал да видиш - когато мъжът живее с две жени сестри всичко е морално, но когато една жена се влюби в брата на мъжа си, когото е смятала за мъртъв, говорим за разврат.

# 362
Сега видях, че 33 еп. все пак е преведен от Нерон.
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/10/5.html

# 363
Както беше вече написано, аз предполагам, че от БТВ са се намесили. Но, защо пък с такъв "ферман" и с тази причина да бъде обяснено, ми е смешно. Ако пък наистина "екипът" мисли така, е жалко и нелогично на фона на всички остаали сериали, където за мен има много по-отблъскващи взаимоотношения. В случая - много патос.

# 364
Сега видях, че 33 еп. все пак е преведен от Нерон.
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/10/5.html
Това ще е последно , най вероятно

# 365
Предполагам, че екип-Нерон се изживяват като Садокат - яростна боркиня за висш морал...

# 366
Вижте какво ми изкочи във фб:

Спойлери много, да видим кое ще се окаже истина и кое не.

# 367
Няма шанс Еда да влезе в сериала, защото първо има малка дъщеричка отделно си развива бизнеса си в Истанбул.

# 368
Здравейте, момичета Simple Smile
Дали ще влезе точно тази актриса, нямам представа. Но според мен, ще влезе някоя... А Боран в това състояние (кома или вегетативно) не мисля, че ще го събудят и даже - изправят на крака, както се самонавива Садакат. Сценарият поне до сега не се занимава с чудеса и фантастики. Функцията на Боран, все още жив, е да разкрие още от Садакат и нейната злоба към Алия, както и да постави нови препятствия пред любовта на Алия и Джихан. Между другото, има голяма разлика по проблема в позицията на идващия отвън на общността Албора и живеещия в нея, на Алия и Джихан. Отлично изиграно.

# 369
Здравейте, момичета Simple Smile
Сценарият поне до сега не се занимава с чудеса и фантастики.

Да бе, хич няма чудеса и фантастики. Само един възкръснал, една жена която прекоси целият свят с чужд труп без да разбере какво връща в Турция, пак тази жена не е наясно, че съпругът и е умрял, и не е познала по външните белези онзи с който са подменили трупа. И, това всичко се случва не къде, а в Канада. Едно вегетативно тяло което чува, има и още. И кой знае още какви фантасмагории ще гледаме. Но, аз го приемам като филм и толкова.

# 370
Алия и Джихан да показват любовта си пред Садакат, нека онази да пукне от яд, че са щастливи и не е могла да ги раздели.

# 371
Те засега няма как да изживят брака си щастливо винаги ще има проблеми. Няма да има отърване от Садо.

# 372
"Садо"много напомня маркиз дьо Сад, от чието име произлиза "садизъм". А името й Садакат  в превод от турски означава: вярност, преданост, лоялност. Blush

# 373
Тая змия да си взима Боранчето и да бягат с 300. Аман от тях.

# 374
Няма как да стане.

Общи условия

Активация на акаунт