"Далечен град" - в очакване на ВТОРИ 🎥сезон🎥

• 34 295
  • 379
  •   5
Отговори
# 375
Няма да има отърване от Садо.

Може пък Садакат да се преоткрият с Еджмел, да се заобичат толкова много, че тя да е заета с тази любов и да  остави всички на мира. GrinGrinGrin  Нещо от рода- "правете  както искате, не ме интересувате, аз искам спокойни и щастливи старини с мъжът на живота ми".JoyJoyJoyHeart. Или с Воргун да се влюбят лудо.Joy В краен случай, може да я осъдят до живот, още по в краен случай без да иска някой да я застреля. Има отърване.

# 376
Има отърване, но сценаристите няма да го направят, защото без нея сериала ще търгне още по-надолу и няма да е същия сериал. На този сериал извън Озан и Синем , Гонджа е най-важна за този проект. Отделно те е олицетворение на злото , но проблема е че е майка на Джихан. Той няма да отхвърли майка си туко така.
Просто забравете че Джихан и Алия ще си живеят спокойно до края на сериала когато вече решат да го приключват. Садакат ще е там до края и може в финална сцена тогава да умре, до тогава ще ад за Джихан и Алия.

# 377
Тая змия да си взима Боранчето и да бягат с 300. Аман от тях.
Ако исканото от Вас се изпълни сериалът ще завърши. Никой не иска да гледа сцени от "и заживели щастливо"...

# 378
  • София
Вторият фраг на 34 епизод с автоматичен превод.
https://www.youtube.com/watch?v=zxSLUs_Dce8

# 379
Алия към Садакат във фрага!
"Моят път минава през справедливост и истина. Аз няма да причиня никому болка, за да открия своя път. В това е разликата между нас. Молете се! Вашите деца, г-жо Садакат, са много добри. Не заслужават нищо от това, което сте  им причинили. Срама, който ме накарахте да преживея, аз няма да позволя да го преживеят вашите деца. Няма да прехвърля майчината тежест върху раменете на децата... При едно условие."
Явно Алия ще оттегли жалбата си. Обаче нанася силен удар върху "морала" на Садакат и ... разни други псевдо моралисти.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 20:00 от Katya_I

Общи условия

Активация на акаунт