"Далечен град" - в очакване на ВТОРИ 🎥сезон🎥

• 29 656
  • 328
  •   6
Отговори
# 75
От Рожденият ден на Кузей!

# 76
  • София
Озет  на епизод 29:
Скрит текст:
Джихан и Аля, въпреки всички препятствия, се завръщат в имението, защитавайки любовта, която изпитват един към друг. Те разбират, че цената на това решение ще бъде висока, но въпреки това решават да не се отказват един от друг. Фактът обаче, че Аля не е отишла в Канада, се превръща в началото на неприятности в очите на Садакат. Садакат прави всичко възможно, за да постави пречка на пътя на тази любов, а Джихан не се колебае нито за миг да се защити от майка си.

Мине е не по-малко ядосана. Виждайки, че заплахите ѝ не са взети на сериозно, Мине, водена от жажда за отмъщение, насочва гнева си към Аля. Тя не осъзнава, че стъпката, с която планира да се отърве от нея, ще се окаже цена, която не е в състояние да предвиди.

Междувременно тайната сватба на Шахин и Наре предизвиква истинска експлозия в семейство Албор. Джихан разкрива тайна, която дори Наре не е знаела: „Убиецът на Боран е Еджмел!“

Шахин се съпротивлява на това, твърдейки, че знае истината, но новите подробности, които Джихан разкрива за Хамад, очертават дълбока граница между Наре и семейството ѝ. Тази истина хвърля сянка и върху брака им.

Еджмел, наслаждавайки се на свободата си, се заклева да спре дъха на Албора. Използвайки семейните вражди в своя полза, той ускорява стъпките си, за да привлече повече хора на своя страна. Всяка стъпка, която прави, го въвежда в конфликт с Джихан отново и отново. Сега става ясно едно: въпрос на време е кой ще установи властта в тези земи.
Слагам го в скрит текст за тези, които не желаят да четат предварително какво ще се случва в серията. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 77
Снимки зад кулисите на Oзан и Синем от фотосесията за плаката.

# 78
Зад кулисите.
Много ми харесва, че винаги са усмихнати. Има химия между тях.

# 79
  • Варна
Сладурите ми те ❤️

# 80
  • София
И още малко снимки зад кулисите Flowers HibiscusFlowers HibiscusSimple SmileFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 81
# 82
  • София
До новият сезон останаха три дни!
Малко снимки от Бурак/Кадир. Той ми е любимеца от предишния сезон. Надявям се да видим и историята как е попаднал при Албора. От сцените с донорството за Наре в мен остана едно усещане, че е възможно да е незаконен син на Азем / имаше същата кръвната му група/. Дали е така, ще решат сценаристите. Simple SmileThinking

# 83
Аз съм по -скоро песимист, но разбира се, че ще следя.
Почти съм убедена, че ще съживят Боран. И това никак не ми харесва.
Също така съм сигурна, че ще разрешат сериала. Надявам се да не се окажат права.
Би трябвало да е още по -интересен сезонът.
Другото, което не искам е да се вкарват нови герои. Те обикновено никога не се оказват добро решение и само разводняват сценария. Е, да видим 🙂

# 84
# 85
  • София
До премиерата на 29-ти епизод останаха два дни. Предлагам ви малко снимки на Алпер    /Шахин/. На неговият герой му предстоят още трудни дни. Ще трябва да се пребори и да защити любовта си към Наре. Ще успее ли да устои на притискането от двете страни на монетата Албора?

# 86

"Истинската гордост на един мъж не е само в това, че е спечелил жена, а в това, че е успял да запази нейното сияние близо до себе си"

# 87
  • София
Остана  един ден до началото на втория сезон!

# 88
📺 Големият репортаж на агенция DHA за Мардин, сериалът „Далечен град“ с интервюта с актьорите.

СИНЕМ УНСАЛ: ТОВА МЯСТО СЕ Е СТАНАЛО НАШИЯТ ВТОРИ ДОМ.

Синем Унсал, която играе Аля Албора в сериала, каза: „Много сме развълнувани, повтаряме това постоянно. Починахме си добре. Тъй като всички подходиха към работата си с голяма отговорност, хукнахме към снимачната площадка с подскок. Сигурни сме, че и този сезон ще бъде много успешен. Поне разбираме това от сценария. Подготвителната ни работа беше страхотна. Очакваме с нетърпение срещата с публиката. Ще се изявим пред тях със същия ентусиазъм и с още по-големи събития. Пълни сме с ентусиазъм и искаме публиката да го сподели с нас. Това е много красиво място и със сигурност допринася много за нашата история. Трудности... има само лични трудности. Далеч от дома създава напрежение, но това място се превърна в наш втори дом, така че се чувстваме много по-комфортно. Тук е много красиво; природата е красива, а местните истории са много питателни за творчеството. Те допринасят много за сценария и за нас като актьори. Мисля, че затова е избрано и резултатите обикновено са добри. Това е място, което всеки трябва да види. Все още има места тук, които не сме имали време да посетим, има толкова много.“ че не можете да ги пропуснете. Историческата тъкан е добре запазена тук и е впечатляващо колко много цивилизации съществуват заедно. Задължително е да се види.“

ОЗАН АКБАБА: МИДЯТ Е ЕСТЕСТВЕНА ПЛАТФОРМА ЗА ЗАНИМАНЕ НА ФИЛМИ.

Озан Акбаба, който играе Джихан Албора, отбеляза, че районът е естествено място за снимки: „Липсваше ни Мидят, обичаме Мидят. Снимките на сериала тук са голям успех за нас. Надяваме се, че и ние сме допринесли за Мидят. Когато сценарият, продукцията, режисурата, актьорите и Мидят се съберат, се получава нещо толкова реалистично и красиво. Надявам се наистина да допринесем за развитието на Мидят. Абсолютно сме съгласни, че това място е естествен снимачен сет. Защото аз съм човек, който получава голямо удоволствие само като гледа всичко около себе си. Така че работата тук е удоволствие. Има много вълнение, но разбира се, не мога да кажа... Искам да кажа, това е магия, това е късмет, това е някакво уравнение, което някак си се получи. Разбира се, развълнувани сме. Оказа се добър сериал. И ако сезонът е добър, ще бъде просто прекрасно. Това място е много богато на туристи. Не можеш да го видиш и обиколиш за 2-3 дни. Има толкова много неща за разглеждане тук. Нека непременно дойдат. Нека не остане просто някъде в задната част на...“ техните умове, но да бъдат въплътени в действие. Те наистина ще харесат местната кухня, наистина ще харесат архитектурата на Мидят, наистина ще харесат чистите му улици. На мен наистина ми хареса. Когато дойдат, определено няма да си тръгнат разочаровани. Може дори да поискат да дойдат за втори или трети път."

ГОНДЖА ДЖИЛАСУН: СЕРИАЛА Е  ПЪЕН С ИЗНЕНАДИ, КАТО САМИЯ ЖИВОТ.

Гонджа Джиласун, която играе Садакат Албора, каза, че вторият сезон също ще започне с изненади: „Първият сезон завърши с голямо вълнение, събития и изненади. Въпреки че на пръв поглед всичко изглежда като напълно обикновен ход на живота, ние го завършихме с прекрасни изненади. Вторият сезон ще започне със същата обикновеност и същите грандиозни изненади. Точно както в живота: понякога се случват неща, които не очакваме, в един или друг момент, така е и с нашия сериал. Вижте само, за бога, имаме ли нужда от допълнителни думи? Тук има магическа атмосфера и ние се опитваме да споделим тази магия с нашите зрители. Много туристи идват тук; местни туристи и дори чуждестранни туристи. Имаме гости от други страни. Когато сме на снимачната площадка, те идват в селото, идват в имението, идват в Мардин. Имат възможност да посетят много специални места в Мардин. Имат възможност да пазаруват. Мисля, че хората от Мардин се възползват от това. Хората са много умни и много талантливи. Имат вкусна храна, красиви продукти. Затова тези, които идват, вече знаят, че могат да получат всичко това.“ Мардин. Мисля, че благодарение на това търговията е оживена. Преди времето да се влоши, ако имат време, нека дойдат веднага. Тук има много красиви манастири, много красиви места, определено трябва да ги посетите."

СИНАН ДЕМИРЕР: СТАНАХМЕ ЖИТЕЛИ НА МИДЯТ.

Синан Демирер, който играе Музафер Санджак, каза: „Имахме прекрасен сезон. Благодарим на всички наши зрители, които ни оцениха и ни гледаха през първия сезон. Особено хората от Мидят и Мардин проявиха голям интерес към нас, подкрепиха ни много. Вторият ни сезон също започна много добре. Очаквахме да е много горещо, но започнахме снимките в такава хладна атмосфера. Много сме щастливи. Участваме в сериал, който има високи рейтинги и голямо признание. Ще се опитаме да бъдем достойни за нашата публика. Имаме големи амбиции за този сезон."

# 89
Надявам се някой  утре да даде линк с превод на Сабина

Общи условия

Активация на акаунт