💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 60 686
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 110
  • На Изток от Рая
Да, Чикагото, мой познат е бил в една група на кастингите с него, каза че не можел да плува, ама то в тия плитчини хич не им трябват плувци вече.

# 1 111
А, то и днес имало 😀 сега пускам. Интересно, защо толкова хора? Няма ли предостатъчно вече?

# 1 112
Да, това е поредното опростяване на игрите - вече не иска плуване, само с газене се изгазва до победа Wink

# 1 113
Миран си беше навил въжето на лявата ръката за опора и така успя да премине въжената стълба. Не ми изглежда много правилно, или не го видя Павел, или си затрая.

# 1 114
  • На Изток от Рая
Привет, група!
Докато вървят тези повтарящи се игри, да се включа и аз в обсъждането.
Вчера ми направи впечатление, че на Данчо жилетката беше облечена на обратно и го душеше през цялото време. Той ли я е облякъл така и нямаше ли кой да му покаже грешката.
И той като Дино е добродушен и отстъпчив. Много грозно впечатление ми направи спасената, която му изяла храната, въпреки че той си я оставил за деня на битката. Коментира случката примирено без злоба или яд.

Той каза, че някои вече си били изяли храната - Александра мисля и Димитър споделил с нея храната си

# 1 115
Не че има някаква логика, но малкото такава, защо нови хора? При положение, че в блатото гният победителите от кастинг битките, на които им гарантираха участие в сезон Различен? И някои от тях няма да влязат в племе и битки?
В племената има поне 5 човека, които не са стъпили на кастинг.
За момента ТВ върви за фон. Не са ми грабнали интереса още. И по-добре.

# 1 116
Тея се изтрепАха да идат на блатото Simple Smile

# 1 117
Няма спор,че актрисата е бяла птица , ама и това начукване на канчета ми е too much.

# 1 118
Докторът простичко обясни защо хората не обичат т.нар. социална игра. И масово е недолюбвана от обикновения зрител.

# 1 119
Ох мале... милата Моника. Даже не искам да предполагам какъв ѝ е проблема.

# 1 120
А Лъчезар, ако играе с жените, не се ли усеща, че след другите трима и той ще изгърми

# 1 121
  • На Изток от Рая
Как се нахвърлиха като хиени с/у Моника,  тя може и да не знае къде е, ама с новите правила мишената лесно може да се окаже и на техните гърбове. Женската коалиция мисля има по-голям шанс, при положение, че мъжете не долюбват особено д-р Петков

# 1 122
Зеленото племе направо да го закриват. .. а и мъж да влезе в женска коалиция🤮

# 1 123
  • София
Очевидно този сезон ще е под надслова "Елате повече!". Rolling Eyes Разбирам, че като не хранят участниците, предаването им излиза без пари и могат да си позволят и 100 човека, обаче не се сещам за какво са им, освен ако не го излъчват 6 месеца. Може би за да компенсират завишеното присъствие, ще има някакви промени и при елиминациите и ще отпадат по повече хора наведнъж.

Моника се оказва луда по цялата глава, изобщо не я разбрах за какво се бори. Досега ходи да обикаля всички и да им обещава да играе с тях и изведнъж - surprise! - издъни всички с две приказки. Joy

# 1 124
Значи победителят влиза при феномените и мъжете там ще са 5, а жените 3... Интересно решение, Ръждавичка ще получи киселини като види новия съотборник😀

Почти сигурно се познават,защото тренират в една и съща зала(Sub-zero).

Общи условия

Активация на акаунт