💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 60 129
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 125
  • На Изток от Рая
Е, щом се познават, ще ѝ се разминат киселините и ще имат нов коалиционен партньор.

# 1 126
  • София
Ето къде били атлетите Grinning
Вкараха чичаци и кифли, а способните ги оставили резерви Joy
Нищо де, вече имам фаворит Blue Heart

# 1 127
Моника мен много ме зарадва какви ги надроби ! Joy Ще ми стане любимка. Никой няма право да й държи сметка как си играе играта. Нека да им извади кирливите ризи, не е лошо да изпитат малко неудобство. Тя така или иначе си знае, че е бушон и за двете коалиции, те затова я избраха. На никого с нищо не им е длъжна. Имам чувството, че само се прави на завеяна и много добре знае какво и защо прави.

# 1 128
Моника мен много ме зарадва какви ги надроби ! Joy Ще ми стане любимка. Никой няма право да й държи сметка как си играе играта. Нека да им извади кирливите ризи, не е лошо да изпитат малко неудобство. Тя така или иначе си знае, че е бушон и за двете коалиции, те затова я избраха. На никого с нищо не им е длъжна. Имам чувството, че само се прави на завеяна и много добре знае какво и защо прави.
Абсолютно!

# 1 129
Да, супер яко се получи. Като знае, че тя е първа на пангара поне да направи яката драма Joy

# 1 130
И на мен ми хареса хода на Моника
Размъти водата на големите "акули "😃🤣 и топ стратези ... обаче нагли.. как й се нахвърлиха ..особено ветеринарката ... вместо да им стане неудобно как си надлъгваха в очите , взеха да я заплашват оп предупреждават .. и без това я искаха само за глас или за бушон

# 1 131
  • Буркина Фасо
ленорката. тук е облечена, а не навлечена като на плажа.

# 1 132
  • Stockholm
Моника направо им събра очите с този ход Joy Сега и двете коалиции трябва да и се подмазват, понеже тя ще си гласува емоционално Joy Освен това с новите правила скоро няма да се отърват от нея.

# 1 133
Моника направо им събра очите с този ход Joy Сега и двете коалиции трябва да и се подмазват, понеже тя ще си гласува емоционално Joy Освен това с новите правила скоро няма да се отърват от нея.

Какви са новите правила, че малко гледам отгоре отгоре последните два дни.

# 1 134
  • Sofia
Ходът на Моника, без коментар, но останалите егоцентрици предвождани от ветеринарнарката й се нахвърлиха, като стадо разярени бикове! Аз друго не разбирам, при положение че имат няколко трасета, кому е нужно да гледаме една и съща битка три пъти? Ако целта е да изпитат стоицизма на драгия зрител, добре, но едно, че доскучава и второ затвърждава творческата немощ на продукцията. И за да не е само мрънкане, Траян ми хареса! А, като се сетя, че е останал резерва за да даде път на трио кифльоци, ми идва да извия вратлето на Вито и компания.

# 1 135
  • Stockholm
Градския, според новите правила се номинират трима от племе. След което се провежда Съвет на Осъдените, където стават "чудеса" Joy Отварят се сандъци, в които има спасение, блато, лишаване от глас, глад една седмица на резиденция, размяна- посочване на друг член от племето за елиминация. Само илюзионист липсва на тези съвети.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 23:15 от silsto

# 1 136
 Тянко ли ги остави тези тримата резерви ...пфф Simple Smile
Траян е супер, сините имат късмет.

Но много ме хваща яд на продукцията, че всички силни играчи гният на блатото, нищо не снимат там, не знам как ще се измъкнат...особено пък след Надкаст в началото само гледах, че червения пъзел бил различен. Ужас. Това е бил плана отначало. Поне са на сянка, плажът е доста по-гаден.

Не разбирам защо им е на зелените тази симулация на война - нахранени са, имат басейн и от скука се елиминират наужким. Отслабват си сами племето и при първия глад или трудност ще се избият наистина.

Моника била човек на Елвиса, той ли я е подучил на този хода, така че никой да не й вярва...тъпо малко. Не разбирам защо така гадно предаде жените, които изрично й казаха да не казва поне. Като не иска да не играе с тях ама поне да не ги порти така долно.

# 1 137
Според новите правила се номинират трима от племе. След което се провежда Съвет на Осъдените, където стават "чудеса" Joy Отварят се сандъци, в които има спасение, блато, лишаване от глас, глад една седмица на резиденция, размяна- посочване на друг член от племето за елиминация. Само илюзионист липсва на тези съвети.

Пълни фантасмагории... Трябваше малко повече да се постараят, за да не личи как редят нещата както продукцията си иска.

Данчо на блатото, е защо... че и жилетката не му беше правилно сложена и не му каза никой, само с водата не разбрах какво стана. Дадоха ли му? Като сезона с Мартин - беше последен в битката и не го изгониха, а втория излетя. Та, Данчо сигурно ще го сготвят тип Цецо и Димитър. Правилата се сменят в движение спрямо това кои са играчите и как продукцията иска да върви играта. Много жалко става.

# 1 138
Моника и Калин от сините са един зад друг. И двамата кат ги погледнеш виждаш, че лампите светят, ама няма никой вкъщи (the light are on but there is none home).

# 1 139
  • USA
Аз пък съм за Ветеринарката и Дино ... лика прилика са си и ще се разбират на един език,ако ме разбирате .Laughing

Сините се подсилиха сериозно с новото въведение.
Много ми се иска Сашко да е следващия отпаднал или да го пратят на Блатото без билет за връщане.
 След като се изложи на капитанската битка (заради непукизма му и отказа да играе) и основно след това представи провала си като нещо дребно,за мен този човек е персона нон грата.

Моника май някой я бутна да събере групата и да ги разкрие всички как плетят един друг зад гърба.Или сама го е измислила,за да е "чиста" пред племето. Разбрала е,че с който и да играе, е първа за елиминации.
Интересно ми е какво ще се случи с нея в предаването и дали скоро ще отпадне.

И другата седмица ли имаме епизоди в събота и неделя?

Общи условия

Активация на акаунт