💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 60 738
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 095
Оти пак жилетки. Нали са само мъже.  Какво изравняват сега

# 1 096
  • София
Пак добре, че още не са се сетили да им връзват ръцете и краката и така да ги карат да минават препятствията JoyJoyJoy

# 1 097
Направо очите да им връзват

# 1 098
  • София
Сигурно да не минат твърде бързо-цяло предаване имат да пълнят.
Щеше да е добре да махнат жилетките тоя сезон. Особено на елементи с минаване на ръце-тежките мъже нямат предимство пред жените така или иначе.

# 1 099
Винаги съм съжалявала Ралица, че я обличат по толкова ужасен начин, но водещите май си носят техни дрехи и сами избират стайлинга си. Сега гледам, че Павел очевидно е с негово яке, на което замъгляват емблемата. Ако друхите му бяха от продукцията, нямаше да има нужда от това. Явно Ралица освен не много добър характер, има и не много добър вкус за дрехи Simple Smile

# 1 100
  • гр.София
Ралица в моите очи е толкова красива,че изобщо не забелязвам дрехите й. Жалко, ако е кофти човек.

# 1 101
Прекалено много битки, и то повтарящи се. Хората бързи ще с наситят.

# 1 102
  • На Изток от Рая
Някой вчера пита защо не развиват въжето веднага, за да мине по-бързо замайването, а и после пестят време, ето че не им позволяват, а преди май можеше

# 1 103
Образи, като Дянко със сигурно участие,  а тея тримата да се борят за влизане. Make it make sense

# 1 104
До кога ще вкарват хора? С това темпо на 1-ви Декември ще има 20 човека още.. Смешно е и изключително глупаво.

Остави това, ами след като вече два пъти гледахме една и съща игра, сега и трети път, та да ни доскучае хууубавичко.

# 1 105
  • На Изток от Рая
Значи победителят влиза при феномените и мъжете там ще са 5, а жените 3... Интересно решение, Ръждавичка ще получи киселини като види новия съотборник😀

# 1 106
Точно същото си мислих, едно и също трасе до втръсване... поне е осворвано и това е интересно.

Не ми харесва обаче по средата на играта да "измислят", че искат наказание и да им дават някакви сек. мин. почивка, като не може да го мине...нее за там и толкова.

# 1 107
Траян ли е колегата на нашата съфорумка ?!

# 1 108
Траян ли е колегата на нашата съфорумка ?!
Не. Мисля, че Чикагото беше

# 1 109
Привет, група!
Докато вървят тези повтарящи се игри, да се включа и аз в обсъждането.
Вчера ми направи впечатление, че на Данчо жилетката беше облечена на обратно и го душеше през цялото време. Той ли я е облякъл така и нямаше ли кой да му покаже грешката.
И той като Дино е добродушен и отстъпчив. Много грозно впечатление ми направи спасената, която му изяла храната, въпреки че той си я оставил за деня на битката. Коментира случката примирено без злоба или яд.

Общи условия

Активация на акаунт