💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 62 156
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 165
Прави впечатление, че във всяко племе има само по две жени. В предишните сезони май не беше така. Дали някъде няма скрити още жени, които да се появят по късно?

# 166
Прави впечатление, че във всяко племе има само по две жени. В предишните сезони май не беше така. Дали някъде няма скрити още жени, които да се появят по късно?
Със сигурност

# 167
  • София
Павката ми харесва като водещ, справя се страхотно, хубав тембър, правилна дикция, добър тандем са с Ралица..

# 168
Чак сега реклама...

# 169
  • София
Липсват 8 човека.
Може би ще има едно скрито пето племе. Или някакви резерви.
Засега са 32 човека.
Мхм.

# 170
Засега няма някоя засукана мадама обаче, тип Мирела или Полипенко.

# 171
Павката ми харесва като водещ, справя се страхотно, хубав тембър, правилна дикция, добър тандем са с Ралица..
И на мен ми харесва Павката. И в играта ми харесваше. Има хъс към приключението. Ралица пак преиграва с интонацията на репликите, но и нея я бива.

# 172
  • Варна
Липсват 8 човека.
Може би ще има едно скрито пето племе. Или някакви резерви.
Засега са 32 човека.
Мхм.
По колко бяха, забравила съм

# 173
  • София
Има интересни образи определено, но да видим как ще се развият в играта и дали ще окапят на битките. Варелите са намерили приложение този път легнали Trollface

# 174
  • София
Ами дават го 40 човека + резервата вместо Милен, 41.
Засега са 32. 4 племена х 8.

Но да. Липсва типичната секси сладурана.

# 175
Доста интересни хора тази година, различни по възраст, което много ми допада. Във визитките всички са голямата работа, ще ги видим на терена.

# 176
  • UK
Аз гледам със закъснение, но да кажа май доста от участниците не ги слуша главата

# 177
  • София
Хайде приятно доглеждане. Simple Smile

Аз минавам на царя на спортовете.

# 178
И на мен ми харесва Павката. И в играта ми харесваше. Има хъс към приключението. Ралица пак преиграва с интонацията на репликите, но и нея я бива.
И аз го харесвам Павката. И като играч го харесвам.Макар че сякаш все още чакам да чуя Екшън или Брейк от Димо

# 179
  • Stockholm
Този Давид е симпатично момче.

И аз виждам потенциал в него.

Общи условия

Активация на акаунт