💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 62 461
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 195
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Досега един не видях да може да плува, повечето ходят, очаквано докторчето окапа. Дзен момчето ми харесва.

# 196
Пещерняка Калин 😍 и колегата Теодор. Аз съм отбор сини.

# 197
Ванката бил окъсал.  Коментират зелените дами, дето и над басейна не минаха Joy

# 198
Този с шестте деца, Алекс ли беше, е участвал в Съдби на кръстопът.
На думи голям, в морето го "окъса" какъвто израз използва ветката.

# 199
  • София
Искам някой зевзек, като Гатьо..

# 200
  • София
Единия викинг и самурай, другия се превръщал в животни и летял като птица в човешка форма, аз ако бях участник си стягам дисагите и се прибирам. Психоложката от племето на медиците бая работа ще има.

# 201
  • София
Психиатърка е, но пак ще има работа..мда..

# 202
Единия викинг и самурай, другия се превръщал в животни и летял като птица в човешка форма, аз ако бях участник си стягам дисагите и се прибирам. Психоложката от племето на медиците бая работа ще има.

Цвиля...JoyJoyJoy

# 203
Жените защо толкова зле тая година..

# 204
  • На Изток от Рая
Жените защо толкова зле тая година..
Явно по-добрите ще влязат по-късно... Но първото препятствие си е доста трудно за жена

# 205
Фараончето /Лапунов/ хич не е за подценяване. Да изкараш толкова време на тъмно, хич не е подценяване тази психика.
Казах и аз, че не е за подценяване, ама...дори пръв мина , добре подготвен е физически се вижда, а иначе за виденията му мен тези неща ме интересуват и бих го слушала, колкото и налудничаво тук да ви се струва. Не го намирам за луд, по-скоро е странен и притеснителен много, но откровен, знае как би прозвучало каквото казва.
Този човек медитира, него блатото не би го уплашило, нито реката и какво ли не, бе не вярвате, ама...ще видим.

# 206
Цвиля...JoyJoyJoy 

От толкоз медици, ветеринар нямат ли за него?
Докторите- дишай, дишай, ей сега ще го оправим!
Батките- смачкай го,  айде давай, скачай!
Кифлите- тоя го окъса!

# 207
Калин пещерняка ми е фаворит, много съм впечатлена от визитката му. Тази година е удоволствие за очите от добре тренирани мъже🤪

# 208
  • Буркина Фасо
жълтата на куба ако се пльосне още веднъж по корем в/у куба ще спука балоните Grinning

# 209
Ветеринарката ме кефи

Общи условия

Активация на акаунт