💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 61 686
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 300
На мен не ми харесва Павел, просто ми липсва тембърът на гласа на Димо.
Сакън, ще излезе че сме малцинство тия дето не ни хареса Павел.
В моя случай не е толкова това което казва, нито тембъра, нито л-то нито "мъдростите", а на първо място това че не спира да мели. Пресолява манджата дето има една дума.

# 301
Не ми харесва Павел за водещ, безличен ми е, тембъра му се губи и изобщо не знам, но не ми върви за водещ. Нищо лично, но...няма хъс, няма острота или как да го нарека не знам.

Не знам кое ще е шашавото племе още, за да викам за него, ама...май ще са червените като гледам, а аз за тях никога не съм била, но винаги има първи път, обаче на блатото не са племе, та...ще го мисля

Вече си имам любимец начален, ама само уточнен, не така да съм крайна (да сме наясно) , ще викам за Лапунчо.
Като мъж обаче с изглед и излъчване съм затруднена за кой да съм и като се знам, като се уточна Лапунчо ще мине на второ място . На мен мъжете ми харесват до момента и като визия, и като визитки, пък да видим..

Гласувах в анкетата на Soney

# 302
Аз не се дразня на  куклената актриса Simple Smile в някои моменти по начина на говорене ми напомня на Катя от 2 сезон, а аз и нея харесвах. Синьото племе е моето. И Момчи от там тръгна.

# 303
Червените ги засилиха с найлон по пистата.
Павел ми харесва, но ми липсва Димо.
Каста за момента е шарен, но много от тях ще са с бастуни за Ол Старс.
Да видим останалите и довечера женските.

# 304
А защо изобщо го правят това с попълването на племената. Защо не от началото да си започнат 8. Пак нещо кроят Joy

# 305
  • София
Чисто от практична гледна точка. 4 племена по 8 човека означават 32 визитки, плюс тази протяжна и скучна битка за територия и щяха сигурно да откарат 5 часа епизод

# 306
  • тук и там
Нямам фаворити за сега.Радвам се,че Лечителите спечелиха.Впечатлена съм визитката на  онова момче-алпиниста,и добре де представи в първата битка.(още не съм запомнила имената на участниците).Кукловодката има ужасно дразнещ глас,иначе изглежда свястна,но на моменти е зловеща направо с тази усмивка,изцъклен поглед и това гласче..Ама тя и Дора Изследователката ми  беше кринджава на моменти..Grinning

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 19:05 от Кайсия

# 307
Само аз ли се скъсах от смях на визитката на "инфлуенсърката", особено с нейните почти един милиард гледания и най-вече на нейното много навременно лъзгане JoyJoyJoyJoy

Недейте да си правите бъзик с "лъзгането", така си говорим ние в Пловдив 😂😂

# 308
  • Буркина Фасо
На мен не ми харесва Павел, просто ми липсва тембърът на гласа на Димо.
той гласа на Димо е дразнещ. дрезгав като на пе...ст.
за мен е в +, че Димо го няма. остава и на Ралица да и дадат едни жапанки  Simple Smile

# 309
Всяка година си казвам “Няма да гледам нагласените игри” и ей ме пак доглеждам епизода от вчера😄Типично по Тупаревски искаше да прецака Победителите и да им покаже, че дори и да си спечелил мястото в Игрите, не е сигурно, че ще влезеш🙃Лечителите ми са любими, след това сините, особено пещерняка и Чикагото и муай тай мацката😊Гледам сеира по съседното телевизия, ама и тук ще хвърлям по едно оЧо😄

# 310
  • София
Павката ми харесва, но като Димо втори няма.
Той умееше да импровизира и да пуска култови лафове, които сам си ги измисляше на момента.
Павката сякаш не коментира в реално време... Май коментира след това и добавят аудиото към видеото.

Засега симпатизирам на Феномените (сините).

Харесват ми Калин, Лапунов, Чикагото, Димитър, Иван и Д-р Петров от племената в играта.
От закотвените на блатото Любослав и Давид ми харесват.

# 311
Ще гледам и днешния епизод.
Вчера беше интересно, макар и много да бяха проточени някои визитки според мен.
Павел ми е странен, но може би е въпрос на свикване.

# 312

В моя случай не е толкова това което казва, нито тембъра, нито л-то нито "мъдростите", а на първо място това че не спира да мели. Пресолява манджата дето има една дума.
Като Джаферович в Сървайвър, аз тогава заради него спрях да гледам.

# 313
Тази година новото стопанство ще е бач и чанч. Да не предпочитат плажа

# 314
  • София
Манчев и Дино ще спят заедно, както и Д-р Петров и Иван.
Винаги е важно кой с кого спи...
Неврохирурга и Ванката се познават от залите, тренирали са заедно при Фифо.

Общи условия

Активация на акаунт