💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 59 295
  • 1 190
  •   2
Отговори
# 630
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
В определената сбирка около огъня ми харесва как Тянко дава отпор на Ивайло, този си заслужаваше някой да го сложи на място.

# 631
  • София
Ох, Тянко е натърпим Rolling Eyes

# 632
  • София
Тия хора ги изядоха комарите, даже и на съвета са сред облаци от комари. Толкова пък натурализъм, айде няма нужда, да им се откъсне от сърцето по един репелент... Някое продуктово позициониране нямаше ли как да вмъкнат.

От жълтите май най-разумна ми се вижда Сапунджиева. Тянков е супер дразнеща личност.

# 633
Тянко е много дразнещ. Почна с интригите и се опитва да се вкопчи в жените. Типично женско поведение, като в женско тук влагам лошите качества, приписвани на жените.
Сапунджиева пък много ми харесва. Засега ми е фаворит от жените.
Доктора е опасен схемаджия. Иска да дърпа конците на всички. Моника не знам какво си я хареса. Доста просто момиче. Явно е решил, че може да я управлява. Ама тя с много претенции.
Сините засега най ме кефят. Но тате Сашко си е токсичен тип. Как не си ги е кръстил всичките Сашко, Сашка и Сандра още, не знам Joy
Куклената актриса си е хахо, но е забавна

# 634
И ветеринарката със селски диалект е противна лелка

# 635
Засега Тянко ми е най-неприятен. Държи се като гей, ама от ония дето започват с п.

# 636
Тия змии ще € бат майката на племето

# 637
  • София
Д-р Петров много се дискредитира.
Само да не се наиграе...

# 638
Точно П*кин дето се познава с 90 процента от участниците, да има претенции.  Айде у лево

# 639
  • София
Д-р Пекин не крои планове. Д-р Петров ги крои и то директно влиза на всички без мярка. Накрая да не го номинират него.
Втори Раду, но по-обран.

# 640
  • София
Вълка от Ну, погоди!! Точно!! Joy

# 641
Коалициите са ми доста скучни като цяло, предпочитам новото гласуване, защото неутрализира всички завери. Искам да гледам състезания, а не уговорки по храстите или в спалните.
Сапунджиева ми харесва, но в доста кофти племе е попаднала

# 642
  • София
И как ще са сега битките?
Две битки. На първата един се спасява и после елиминационен дуел между двама.
Или тримата директно ще се борят на елиминационна битка и каквото стане там. Но ако е така един или двама ще отпадат? Или пък един си отива вкъщи. Последният. А предпоследният на блатото. Всякакви варианти има.

# 643
  • софия
От лечителите залагам на Иван Тихото . Не можеш да му чуеш гласът, раздава се на терена....той според мен ще продължи най-безпроблемно напред от тази група

# 644
Коалициите са ми доста скучни като цяло, предпочитам новото гласуване, защото неутрализира всички завери. Искам да гледам състезания, а не уговорки по храстите или в спалните.
Сапунджиева ми харесва, но в доста кофти племе е попаднала

По-скоро досадни и гонещи зрителя. В живота ежедневно са такива схеми.

Общи условия

Активация на акаунт