Колко пари харчите на месец за храна? - 2

• 8 090
  • 175
  •   3
Отговори
# 165
Но, защо тортите от 35 лева са станали 64? Аз просто недуомявам. Баничката е 5 лева, мекиците в "Мекица и кафе" - 7 лв....ще мина на домашни палачинки май май.

За колко парчета? Аз от години не съм купувала торта за 35 лева.

# 166
  • Между гори и планини
Значи голям смях е това био - мио 😂 Ако знаете как се отглеждат картофи, ще знаете че всички са био 😂

# 167
  • София
Аз вече почти не ям сладко, което е добре. Grinning

# 168
Но, защо тортите от 35 лева са станали 64? Аз просто недуомявам. Баничката е 5 лева, мекиците в "Мекица и кафе" - 7 лв....ще мина на домашни палачинки май май.

За колко парчета? Аз от години не съм купувала торта за 35 лева.
Водят ги 8 парчета

Иначе имах един период и когато се подвеждах по Био продуктите, но приключи успешно, след като ми се наложи да правя верификация на процедурата по получаването на сертификатите за Био))). Единствените био продукти в нашето семейство  са медът и виното на родителите ми.)))

Аз сладко си обичам - особено домашното тирамису, дето прави детето))) Но ние ди взимаме различни неща и си делим и опитваме....

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 19:21 от drakon4e

# 169
Аз правя пандишпан със сладкарски крем и вероятно е най-евтината възможна торта, предвид, че просто си оползотворявам яйцата. Но естетиката ми куца, последния път дъщеря ми я наръси с пръчици и това беше украсата, иначе всички много я харесват тази торта, даже и мъжът ми, който е много капризен на торти.

# 170
Февруари малкото сърце на 100 грама сладки беше 35-6 лв, голямото нещо като 90. На око малкото е 4 до 6 парчета. Другото не знам….може и да наместя 16.
8 ненарязани парчета за 65 лв ми се вижда малко множко. В Неделя нарязани излизат толкова.
Закуски рядко купувам. Толкова рядко, че не разбрах как от лев и нещо масово стигнаха 3. Пак мислех, че просто минавам покрай 1-2 по-скъпи закусвални, а то се оказа, че навсякъде цената е такава.

# 171
  • Между гори и планини
Аз лятото правя сладка и компоти. На който му се яде сладичко - кисело мляко с домашно сладко ( в повечето случаи от крушите от двора), или компот ( правя от ягоди, череши, праскови и малини) . За себе си правя плодови ликьори, миналата година от череши ( с плодовете правя сладкиши), тази година от ягоди. Студените месеци правя веднъж седмично някакъв сладкиш или крем карамел. За всички РД тортите ги правя аз. У дома рядко се закусва. Обикновено е нещо бързо - кекс с кафе, ако съм правила курабийки и т. н
Тази година разходите ще скочат, защото сина е студент и като е цял ден в града за лекции или упражнения, трябва и да яде, а столовете са много далеч от неговият корпус.

# 172
8 ненарязани парчета за 65 лв ми се вижда малко множко.

Точно на 100 грама сладки гледам в момента и тортите им по 8 парчета вървят по 60-70 лева...

# 173
Аз не споря за автентичността на цената. Определям я като висока Simple Smile

# 174
  • София
В то в 100гр сладки едно десерт че тип курабийка/фенси поничка е 7лв.

# 175
100 грама сладки са ми нещо като Маджаров с млечните - много хайп, много високи цени, но не разбирам защо. Слагам ги наравно с Неделя, с тая разлика че Неделя са по-евтини.

Общи условия

Активация на акаунт