Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 11

• 3 033
  • 90
  •   1
Отговори
# 45
Аз си взех моя пакет пролетта, и ако не се лъжа тази година са се увеличавали цените 2 път, преди да го взема и след това. 😄 Също с последните увеличения са се променили и малко включените неща в пакета, но основните неща са там.

# 46
Това са цените след намаленията от НЗОК нали така
Здравейте, тъй като в сайта на болницата не успявам да заредя страницата с ценовите пакети - Колко струва раждането там ако съм здравно осигурена ? Както и какво влиза в него? Благодаря предварително !
Само раждане - 3000 лв. нормално и 3500 лв. секцио по мед. причини.

# 47
Да, със здравна каса са.

# 48
Главата ми не побира защо някои хора ще искат да дадат толкова много пари... 😬😵🥺
Здравейте, тъй като в сайта на болницата не успявам да заредя страницата с ценовите пакети - Колко струва раждането там ако съм здравно осигурена ? Както и какво влиза в него? Благодаря предварително !

# 49
Защото отношението което получих там е в пъти по-добро от това в държавна болница. Страх ме е от раждането и дали ще успея естествено и искам да имам някаква сигурност. Изцяло личното си мнение изказвам, иначе и аз смятам че това са много пари...
Главата ми не побира защо някои хора ще искат да дадат толкова много пари... 😬😵🥺

# 50
Всеки има право на избор. Не е нужно да Ви побира главата. Аз за детето си няма да пестя и стотинка, както и не смятам, че отношението е еднакво. Не съм платила само раждане, за да Ви шокирам повече. Simple Smile
В майчин дом на една приятелка не и видяха отлепване и направи спонтанен. В шейново взимат цитонамазка от вътре при бременност. Няма да споменавам апаратура.
Всеки преценява според възможностите си.

# 51
Аз също много да потвърдя, че в Щерев следенето на бременността е на ниво и разполагат с много добра апаратура. Всичко е доста добре организиранано и на едно място. Влизат в положение, ако се наложи извънредно записване на часове, правене на изследвания, документи и т.н. без да е някаква мъка. За мен е първа бременност и докато избирах къде да се следя бях и други места и не получих такова отношение каквото там. Предполагам от факта, че се занимават основно с бременни и репродуктивна медицина и се обработили процесите.

Иначе почти навсякъде по по-хубавите болници цените за раждане са едни и същи - Щерев, Надежда, Вита, Тодуда. Но както написа още някой си плащаш за отношение, а и за удобство.

Всеки трябва да намери лекаря и мястото, които да го карат да се чувства спокоен е този така важен процес, без значение дали е в частна или държавана болница. 🩷

# 52
  • София
Че то в държавните не излиза много по-евтино ако си с избор на екип. Като сложиш избор, ВИП стая че иначе контигента не е гарантиран, определен етаж щото на другите примерно няма към стаите тоалетни и бебетата само за хранене се виждат, консумативи че те карат от нощници, до лекарства, превръзки,дрехи за бебе, памперси, мокри кърпи, вода, храна защото там храната не става в повечето случаи и се налага някой да идва ежедневно да ти носи и като дръпнеш чертата за малко от горе си раждаш в частна болница с повече удобства и по-добро (в повечето случаи) отношение. Примерно аз платих 3500 за секцио по медицински причини +ВИП стая 2023та, 1000 лв ми бяха възтановени от ДЗО-то, крайната сума ми е 2500, ако не бях във ВИП, щеше да е 2000, в държавна излиза г/д толкова

# 53
Да не говорим, че вече винаги пишат "Избор на екип", независимо изборът направен ли е, или не.
Разликата в условията, които предлагат, е обидно да я коментирам изобщо - като се започне от базата, та чак до елементарни неща като храната. Удобството, че не трябва да се налага да мъкнеш 300 багажерии за детето по време на престоя е допълнителен плюс, дори и несъществен.
В Щерев имат и приложение, в което е поместено абсолютно цялото досие на бременната, както и предстоящи часове и т.н. - имаш достъп до цялата нужна информация, ако се наложи, където и да се намираш.
Апаратурата отново я подчертавам, доколкото на някои места те гледат трансвагинално до доста късно.

# 54
И аз да се включа, че в Щерев цената за раждане е дори по-ниска, отколкото в другите частни - Вита, Надежда, Токуда. А отношението, условията и удобствата са супер. Най-правилно дадените ми 3000 лв наистина. Чувствах се като принцеса - обгрижват те, ядеш хубава храна, имаш удобства, съобразяват се дали искаш да кърмиш само или да даваш и адаптирано мляко и дали искаш детето за през нощта. Има консултанти по кърмене, физиотерапевти, психолог, които минават всеки ден. Най-важното - осигуряват всичко за теб и бебето, без да трябва да носиш 2 куфара с принадлежности. 5 дни ни беше престоят заради антибиотик на детето и да ви кажа - не ми се излизаше от болницата, колкото и да е странно, защото имах цялото време с бебето ми без да се притеснявам за нищо.

# 55
Размяна на часове за фетална морфология
Здравейте!
Имам час за ранна ферална при д-р Чавеева на 26.11, но се налага да го променя - има ли дама с час в периода 1 дек - 12 дек, която би желала да си разменим часовете?

# 56
Момичета може ли мнения относно Инвитро във Болница Щерев и при кой лекари правехте инвитрото на мен ми предложиха но се колебая и същто така имам и ендометриоза и незнам на къде да се насоча

# 57
  • София
Момичета може ли мнения относно Инвитро във Болница Щерев и при кой лекари правехте инвитрото на мен ми предложиха но се колебая и същто така имам и ендометриоза и незнам на къде да се насоча
При мен нямаше ендометриоза в картинката, така че в тази връзка нямам препоръка за лекар/клиника. В общи линии, който е имал успешен опит и дете при някой лекар, ще го хвали, а при който не се е получило (особено ако не се е получило повече от веднъж), вероятно ще даде лоша обратна връзка. Така че за абсолютно всеки лекар ще чуете и добри, и лоши отзиви.
Имам успешно инвитро при д-р Арабаджи от свеж трансфер от първия опит (тя обаче вече не прави инвитро процедури) и имам успешно инвитро от свеж трансфер при д-р Юнакова (след един неуспешен инвитро опит с 4 несполучливи замразени трансфера пак при д-р Юнакова). Д-р Арабаджи е била с топъл и съпричастен подход към мен, а д-р Юнакова съм я усещала студена и дистанцирана (което ме напрягаше психически и не се чувствах добре), но е факт, че благодарение на всяка от тях имам по едно дете.
Разгледайте снимките на лекарите в сайта, прочетете информацията за специализациите и обученията им - вероятно ще усетите някой като по-симпатичен от другите и по вътрешен усет ще се насочите към един от лекарите. Идете на един преглед при този, който сте харесали - ако не е вашият човек, спокойно отидете и при друг - няма да ви гледат лошо, намерете лекаря, който ви вдъхва доверие.

# 58
Здравейте, аз бях при доц Юнакова. Правихме 2 инвитро с 4 трансфера. При първото инвитро и трите трансфера ембрионите се оказаха не толкова добри. При второто вече променихме стимулацията и начина на отглеждане на ембрионите и стана от първия път. На мен лично Докторката ми харесва - казва всичко с малко думи, без излишно говорене, но винаги ми е отговаряла на всички въпроси и винаги ми е връщала във вайбър до час.
Аз исках да попитам някой който е раждал в Щерев да разкаже малко повече - на сайта пише, че уж може нищо да не носиш, но малко ме съмнява да е така. Може и на лично.

# 59
  • София
Хубаво е да носите собствени джапанки за банята (от Щерев дават чехли тип еднократни платнени хотелски, с които не може да се къпе човек), собствени ластик за коса и гребен, собствена четка и паста за зъби (те дават, но не са уау), телефон и зарядно, еднократни гащи, ако искате да сте с такива след раждането (от болницата дават превръзки) или друго бельо (на мен ми беше по-удобно с памучни боксерки в сравнение с еднократните гащи).

Общи условия

Активация на акаунт