Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 11

• 3 033
  • 90
  •   1
Отговори
# 30
Ами миналия месец ми казаха, че би трябвало да са готови преди термина ми 10.11, тоест може би наистина този месец. Vertex мисля, че и ти си с термин ноември? Утре съм на преглед за хоспитализация и би трябвало да обсъдим настаняването след раждане отново. Ще ви пиша пак.

# 31
Ами миналия месец ми казаха, че би трябвало да са готови преди термина ми 10.11, тоест може би наистина този месец. Vertex мисля, че и ти си с термин ноември? Утре съм на преглед за хоспитализация и би трябвало да обсъдим настаняването след раждане отново. Ще ви пиша пак.

На мен миналата седмица ми казаха, че ремонтът е приключил и сега почистват.
Ние вървим заедно - моят термин е 9.11. 😊

# 32
От днес вече са ги пуснали стаите, бяха качили снимки в социалните мрежи. Стискам палци на мамите на ноемврийчета да успеят да се доредят 😊
[/b]quote author=hey.anne link=topic=1812612.msg50328992#msg50328992 date=1760437524]
[/quote]

# 33
Споделям мнение за д-р Арабаджи: много добра, внимателна, спокойна, изслушва и е готова да даде отговор на всеки нъпрос. Обяснява подробно. Много съм доволна от избора си!

# 34
здравейте, знаете ли дали и кога ще има ден на отворените врати в Щерев. Нещо няма много голяма активност в темата а искам да науча повече за раждането в тази болница

# 35
На Информация могат да ти дадат обширна информация за пакети, стаи и т.н., не съм се интересувала кога има ден на отворените врати и не мога да помогна точно с това. Simple Smile
Имай предвид, че избягват раждане секцио освен по медицински причини, ако е по желание сумата, която се заплаща, е двойна.

# 36
Може да се обадите на телефона на болницата и да попитате за кога има планирани дати за дни на отворените врати. Необходимо е да ви запишат, тъй като местата са ограничени.
Ние със съпруга ми ходихме през август и ни беше полезно.Blush

# 37
Здравейте! Бременна съм в 7ма седмица. Посещавах кабинет за асистирана репродукция при доц. Андреева. Направихме преглед в 6та седмица и иска да се видим в 8ма отново, защото беше рано за пулс. Тъй като имам ИР и паралелно правя консултации с ендокринолог. Бях при личния лекар за направление за ендокринолога, личната лекарка ми каза, че е хубаво да се следя някъде и по ЗК. Даде ми и направление. Понеже не съм в София се чудя дали в моят град да си намеря АГ за успоредно проследяване (държа да продължа да се следя и в Щерев) или това е излишно. Да казвам ли на АГ по здравна каса, че се следя и в Щерев и съответно в Щерев, че се следя по здравна каса също? Има ли смисъл от това двойно проследяване или да си продължа само в Щерев? Вие как процедирахте?

# 38
Аз лично се следя на 2 места. В Шерев ми е водещото, но там ме викат веднъж на 4 седмици, което за мен е малко рядко и някак си предпочитам на 2 седмици да получавам информация как се развиват нещата. Харесва ми да има и второ мнение

# 39
Аз си се следя само в Щерев, за мен е излишно това вечно обикаляне по лекари, нямам и толкова време.

# 40
  • София
По принцип съм на мнението че трябва да се следи човек само при един лекар, никога не съм се следила при двама, но в случая сте в друг град и ще ви е удобно и спокойно да имате и там лекар. Най-добре да е към някоя болница също.

# 41
Здравейте, тъй като в сайта на болницата не успявам да заредя страницата с ценовите пакети - Колко струва раждането там ако съм здравно осигурена ? Както и какво влиза в него? Благодаря предварително !

# 42
Здравейте, тъй като в сайта на болницата не успявам да заредя страницата с ценовите пакети - Колко струва раждането там ако съм здравно осигурена ? Както и какво влиза в него? Благодаря предварително !
Само раждане - 3000 лв. нормално и 3500 лв. секцио по мед. причини.

# 43
В понеделник след преглед с мъжа ми се спряхме при жената на информация. Беше много любезна, сложи ни на 2 столчета и ни изнесе презентация и обясни всичко. Има и QR код, който можете да сканирате и да имате и достъп до всичко показано в презентацията.
Също така ми каза, че е говорила с финансовия отдел на болницата и засега не се предвижда увеличение на цените поне до началото на другата година, но това никога не е сигурно.
Аз скоро влизам в 7-ми месец, та се чудя дали да активирам 3 триместър, раждане и неонатологичен пакет за бебето.

# 44
Действително на информацията са много учтиви и са винаги готови да отговорят на всякакви въпроси.
Относно пакетите - ние предпочетохме най-пълния, който е от 2-ри триместър до след раждането. Бяхме го решили предварително, но все пак исках допълнителна информация. Включва горе-долу всичко, освен ако се наложи да се следят тонове повече от 9 пъти или да се пуснат разни витамини.
ms_97, аз бих. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт