Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 11

• 5 500
  • 155
  •   1
Отговори
# 75
Аз се следя при д-р Арабаджи и съм много доволна. Спокойно преглежда, обяснява, никога не претупва, страхотна е.
И като цяло за момента съм много доволна от МК. Simple Smile
Успех!

# 76
  • София
Ами влезте в сайта изберете си по снимка кой ви харесва и питайте. Всеки е доволен от неговия проследяващ.

# 77
Здравейте, в началото на бременността съм (8 г.с.), искам да се насоча към някой от екипа на Д-р Щерев за проследяване и раждане. Може ли мнение към кого е най-добре да се обърна и доволни ли сте като цяло от МК ? Благодаря предварително!

Здравейте,

И двете си бременности следих при д-р Коновалова и мога да я препоръчам с две ръце (писала съм по-назад в темите). Но наистина, както момичетата са писали, всеки е доволен от своя си лекар 😉
Иначе за условия, отношение , специалисти и апаратура, смятам че сте на едно добро място.
Успех!

# 78
  • Варна
Здравейте, препоръчайте ми при кого да направя фетална морфология. Имам установен проблем, но все пак искам да съм сигурна преди да се предприема нещо.
Следящия ме АГ препоръчва д-р Чавеева, д-р Стратиева, д-р Янкова. Не съм от София

# 79
Stella, бих препоръчала проф. Марков, МЦ Марковс. Съвсем наскоро имах горчив опит със Стратиева.

Момичета, в 13г.с. и съм се насочила към д-р Милчева за проследяване след инвитро. За проследяване на бременност необходимо ли е направление за ЖК предвид, че не работят лекаркте със ЗК?

Също така според вас да закупувам ли пакет за проследяване или да плащам преглед за преглед? ФМ съм решена да ги правя другаде.

# 80
И аз се следях при нея след инвитро,не ви трябва направление ,просто си записвате час Simple Smile

# 81
Според мен пакетите са много по-добър вариант отколкото плащане за всеки преглед, спестява някъде около 20% от стойността, което не е малко.

# 82
Здравейте,
Запазих си час за тонове за пръв път и виждам, че са през половин час. В общия случай тези 30 минути достатъчни ли са? Искам от 14:00 да съм на тонове, а от 14:30 при АГ понеже кабинетите са едно до друго, а мъжът ми ще бъде с мен в работно за него време и не искам да го бавя много.
Разбрали сме се с АГ да съчетаем тоновете + преглед, така че трябва да запазя час и за двете.
Благодаря!

# 83
Според мен си дай малко по-голям диапазон. Често ми се случва да изчаквам пред кабинетите. Другият вариант е да го обсъдиш предварително с АГ, ако не си приключила с тоновете да прегледа следващата пациентка, а после теб.

# 84
  • София
мисля че е достатъчно, ако мъжа ти чака отвън и те извикат ще каже че си на тонове и ще извикат някой друг. Не помня вече как, но май точно така др Коновалова ми даваше часовете, през половин час.

# 85
Момичета, опитвам се да запазя час за първата фетална при доц. Чавеева за първата седмица на януари, който и да е ден, но удрям на страшна греда. От фемиклиник нямат график и чак след 20.12 ще имат за януари (няма как да чакам дотогава) , а от Щерев също нямат график, но и нямат представа кога ще имат график и трябва да звъня всеки ден, за да питам излязъл ли е. Предишната ми фетална беше при нея, но бях насочена от друг доктор по спешност и не бях по каналния ред. Ще бъда благодарна за съвети , ако някой може да помогне Simple Smile

# 86
Обикновено графиците им излизат в началото на предходния месец, т.е. декември. Simple Smile

# 87
Може ли мнение за Д-р Арабаджи за проследяване и раждане при нея?

# 88
Аз съм много доволна от проследяването - спокойна, изслушва, не предписва излишни неща, съобразителна е. Страхотен човек е. Като цяло съм изключително доволна от избора си!

# 89
Момичета, опитвам се да запазя час за първата фетална при доц. Чавеева за първата седмица на януари, който и да е ден, но удрям на страшна греда. От фемиклиник нямат график и чак след 20.12 ще имат за януари (няма как да чакам дотогава) , а от Щерев също нямат график, но и нямат представа кога ще имат график и трябва да звъня всеки ден, за да питам излязъл ли е. Предишната ми фетална беше при нея, но бях насочена от друг доктор по спешност и не бях по каналния ред. Ще бъда благодарна за съвети , ако някой може да помогне Simple Smile

За който от другите специалисти да запишете, също няма да сгрешите - д-р Калев, д-р Василев, д-р Тилкова. Всички са ученици на доц. Чавеева. Аз лично бях при Василев и мга да кажа само хубави думи за отношение, обяснения и пр.

Общи условия

Активация на акаунт