Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 11

• 5 523
  • 155
  •   1
Отговори
# 150
Следях бременността си при д-р Босева и мога да кажа същото с непретупването. Дори на моменти се чудех защо е толкова стриктна, при положение, че нямам проблеми. В началото имах отлепване с кървене, което продължи доста и благодарение на нея и стриктността ѝ всичко продължи нормално за напред. Нещо, което на друго място не получих. За съжаление се налага секцио поради седалищно бебе, но последния месец тя го гледа на всяко ходене при нея, дори и когато съм била без час, само за показване на тонове и обеща да го видим и в деня на секциото, вземе пък се обърне.
Сега ми предстои раждането, от което много ме е страх понеже в групата във фейсбук тези дни има страховити разкази и фрази от сорта "сменяйте болницата навреме, не раждате там" и куп от оплакващи се жени, но вече съм се хванала на хорото както се казва.

# 151
На моето раждане присъства дижурния лекар не през цялото време. По-скоро ме следеше докато дойде моят следящ АГ. Като настъпи същинското раждане с напъване първо бяхме с акушерка и моят АГ, и малко преди да се роди бебето дойдоха още много хора от различни екипи - анестезиолог, неонатолози и т.н. Не мисля, че може да си избирате екипа, а избирате само вашия следващия лекар да присъства на раждането.
Благодаря! А кой бе вашия избор за АГ? Почти нямам време, а не съм направила своя избор.. Доста мнения изведох за др Коновалова , 80%от които позитивни. Но пък е с доста натоварен график и някои казват , че "претупва". Ясно е че няма как да са доволни всички. Ако имате мнение за нея или др Милчева, моля споделете! 💟

Следила съм както писах по-назад две рискови бременности при д-р Коновалова и мога да кажа че е един от малкото лекари там който не претупва, следи много педантично всичко, от кървоток до шийка на всеки преглед. Една от малкото е които започват тонове още от 28ма седмица и до 36та седмица вика на прегледи през две седмици, като всеки преглед е тонове+УЗ, а от 36та тонове+УЗ, чела съм какви ли не истории за другите АГта в 9я месец, само тонове, без прегледи... по цял месец без УЗ... Никога не пропуска изследвания, препоръчва допълнителни изследвания ако види че се налага, препраща към специалист веднага ако види нещо извън норма ( вмъкна ме при кардиолога веднага когато засякохме леко завишено кръвно)не налага примерно НИПТ да се прави ако не е по твое желание, вмъква винаги в график със запазен час. За 9 месеца само един път ми се наложи да почакам защото беше в спешно секцио.Тя е от лекарите които всеки ден посещават пациентите си в родилното/стационар/реанимация. Малко съм пристрасна към нея, но 10г съм посещавала болницата и съм имала досег до различни АГта там, та мога да направя сравнение. д-р Милчева съм я срещала на визити, ок е, но повече от това не мога да кажа.

За пореден път се съгласявам на 100% с мнението ви 😊

# 152
Здравейте и от мен!
Аз съм в много ранна бременност и още проучвам къде да се насоча за раждането. Засега съм била само на 2 прегледа при Арабаджи и ми се струва доста стриктна, но не намирам достатъчно мнения от раждали при нея. Някой може ли да даде информация? Извинявам се ако вече има тема само за нея, но не намирам никъде. Благодаря и успех на всички! ✨

# 153
Препоръчайте ми специалист за Фетална освен Чавеева

# 154

За мен имената са Калев и Василев 🙂

# 155
д-р Василев🙂

Общи условия

Активация на акаунт