Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 11

• 5 021
  • 140
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте, относно пакети за самото раждане - може ли да ми препоръчате. Засега се планира да е нормално раждане - незнам дали има опция да си избирам екипа ( не само лекарят, при когото се следя), но и акушерката? Обаче то как да си вземеш предварително пакет като не се знае накрая дали няма да се наложи секцио? Кога трябва да заявя и да си платя за стая каквато искам? Гледах ценоразписа, но не мога да разбера къде какво се включва и каква е разликата между различните пакети Sad  Реално не остана много време ... а аз още не съм разучила тези въпроси

За пакетите не знам, има ли разлика между нормално и секцио? Няма как да знаете, то и нормално да тръгне може да се превърне в спешно секцио. За избор на екип, само лекар може да се избира. Питайте най-добре на информация за пакетите.

# 106
Здравейте, относно пакети за самото раждане - може ли да ми препоръчате. Засега се планира да е нормално раждане - незнам дали има опция да си избирам екипа ( не само лекарят, при когото се следя), но и акушерката? Обаче то как да си вземеш предварително пакет като не се знае накрая дали няма да се наложи секцио? Кога трябва да заявя и да си платя за стая каквато искам? Гледах ценоразписа, но не мога да разбера къде какво се включва и каква е разликата между различните пакети Sad  Реално не остана много време ... а аз още не съм разучила тези въпроси

Доколкото имам спомен в пакета пишеше "нормално или оперативно раждане при нужда" т.е. по презумпция е нормално, но ако нещо в последния момент се случи, разбира се , че ще ви оперират и не би трябвало да доплащате за това. Цената е друга, ако е секцио по избор.
Иначе относно какво се включва, мисля че в сайта имаше всичко подробно описано.
Реално са всички прегледи при аг, тонове, фетални, изследвания кръв и урина, раждане + упойка, ако искате, настаняване, храна и всичко за вас и бебето + няколко неонатологични прегледа на бебето след като се роди.
Ако искате мога да погледна дали си пазя разбивката и да ви я пратя на лс.

# 107
На информация има QR код, който при сканиране ви показва всички пакети. А ако имате време, жената ви изнася цяла презентация. Във фейсбук групата на Щерев често се качват разбивки след плащането в коментари, погледнете и там.

# 108

Доколкото имам спомен в пакета пишеше "нормално или оперативно раждане при нужда" т.е. по презумпция е нормално, но ако нещо в последния момент се случи, разбира се , че ще ви оперират и не би трябвало да доплащате за това. Цената е друга, ако е секцио по избор.
Иначе относно какво се включва, мисля че в сайта имаше всичко подробно описано.
Реално са всички прегледи при аг, тонове, фетални, изследвания кръв и урина, раждане + упойка, ако искате, настаняване, храна и всичко за вас и бебето + няколко неонатологични прегледа на бебето след като се роди.
Ако искате мога да погледна дали си пазя разбивката и да ви я пратя на лс.

е то вече в 34 седмица са минали повечето неща вече Simple Smile така, че по скоро си ме интересува само пакет раждане без проследяване. Благодаря на всички за отговорите, като отида в клиниката тази седмица ще видя този QR код защото наистина в ценоразписа не намирам подробности

# 109
И аз ще съм пакет раждане + неонатологично проследяване и доплащане за ВИП стая при наличност. Всичко това се заплаща от бащата в деня на изписването, не предварително.
Щерев ми е далеч и не мога да ползвам лабораторията сутрин, освен това имам вирусологията, която реално е най-скъпа и се обезсмисляше да активирам и пакет ||| триместър.

# 110
Има разлика в цените на пакетите, ако е само за раждане - секцио по мед. причини - 3500 лв., а нормално раждане - 3000 лв.. Секциото по избор е около 6000 - 6500, нещо такова ми се върти в главата.

# 111
А кой пакет е по-добре да се вземе само раждане или проследяване от 3ти триместър и след това раждане? Какво влиза в пакета с проследяването?

# 112
А кой пакет е по-добре да се вземе само раждане или проследяване от 3ти триместър и след това раждане? Какво влиза в пакета с проследяването?

Със сигурност по-изгодно би трябвало да излиза и с 3тия триместър. Включва ви всички прегледи 3ти триместър, изследвания, тонове, 3та ФМ и вече нещата описани за самото раждане. Малко по-нагоре в коментарите съм писала.

# 113
Аз имах пакет от 2ри триместър и си използвах почти всичко като изследвания, прегледи и тонове. Единственото съм доплащала към края за кръвните изследвания, но и те бяха към 15-20 лв.

След раждането също не съм доплащала за нещо, а бях в самостоятелна стая. Единствено платихме 300 лв за присъствието на бащата по време на естествено раждане.

# 114
  • България <3
Здравейте, кой лекар бихте ми препоръчали за профилактичен преглед и цитонамазка? Също така известно ли е кой извършва цитонамазките? Преди време пишеше тук за някакъв скандален микробиолог дето беше избягал или нещо такова

# 115
  • София
Др Валериева препоръчвам за профилактични прегледи. Последно при нея пусках течна цитонамазка в Геника, сама си занесох пробата, наблизо е до Щерев

# 116
Здравейте, някоя мама която е раждала скоро секцио може ли да ми обясни по-под пробно как протича всичко. Трябва ли да дойда с багажа сутринта, или той се носи пт таткото на следващия ден след като ме преместят в друга стая. Отделно четох че слд секцио се пие много вода, та ако взема примерно стекче къде да го оставя и предварително ли го нося някъде?  След секциото трябва ли да си нося мое бельо или дават от болницата, също таткото ще може ли да снима бебчето, защото знам че аз ще го вия чак на следващия ден Simple Smile

# 117
Здравейте! Отивате сутринта с багажа си, сестрата ще го надпише и той ще ви чака в стаята на следващия ден. Няма да имате нужда от толкова много вода, тъй като има диспансер с вода и можете да си пълните.  Носете си бельо - от болницата ви осигуряват превръзки, нощница и хавлия. На мен ми бяха много удобно еднократното бельо за след раждане.
След като ви изкарат от операционната бащата ще може да ви види за минутка две и да се снимате с бебчето. Всичко е добре организирано и ще се чувствате много добре обгрижена.

# 118
А правят ли преглед за разкритие преди секциото?

# 119
А правят ли преглед за разкритие преди секциото?
Тоест дали има индикации за естествено раждане преди да пристъпят към секцио ли? По принцип секциото се насрочва преди термина и си е планирано т.е вие отивате с идеята за секцио.

Общи условия

Активация на акаунт