Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 11

• 5 009
  • 140
  •   1
Отговори
# 135
Аз ходих по спешност до там по друга причина и охраната реагира изключително бързо

# 136
Два пъти съм ходила по спешност, не за раждане и двата пъти много бързо реагираха и дойде дежурен да ме прегледа. Няма от какво да се притесняваш, според мен, anonymous.

# 137
И двете бременности ми бяха рискови и съм се следила при д-р Коновалова, според мен е страхотен специалист, има точна преценка кога и дали ще може да има нормално раждане, при мен с втората прецени да е секцио въпреки че в болницата главно се насочват за нормално раждане, защото имах рискови фактори. Вече зависи от вас кой ще ви пасне като лекар
Да ви пиша ли на лично или бихте споделили тук повече подробности? Ще съм много благодарна , ако разбера повече. Всяка информация ще ми бъде полезна. 🥰

# 138
  • София
не ви разбрах? Какви подробности? Пишете тук не е проблем

# 139
не ви разбрах? Какви подробности? Пишете тук не е проблем
Ами какъв е бил рискът при вас?
Аз съм с пролапс на тазовити органи и 3ма АГ ми казаха, че така или иначе ще се стигне някой ден до операция и ако всимко е нормално с втората бременност мога да си родя нормално.
Затова питам.

# 140
  • София
С първата бременност бях с конус на шийката на матката и спешно секцио. С втората бях с Гестационен диабет, голямо бебе и втори лоб на плацентата ( все едно две отделни плаценти) та за това се наложи планирано секцио

Общи условия

Активация на акаунт