Как да преодолея отношението на приятелката ми към бившия ѝ

• 3 632
  • 76
  •   1
Отговори
# 45
Авторе, защо си с тази жена?
Тя директно ти е казала, че не те обича достатъчно...

Да не говорим, че умните хора, дори и да не обичат достатъчно, поне ще уважават партньора си в момента и няма да му говорят за бивши, особено тези щуротии за сродна душа и че го обичала най-много от всички.....хаххаха Чак ми е забавно!
Какво ѝ казваш, когато ти ги говори тези...? Аз бих я пратила при голямата ѝ любов....
Ами съвсем логично я попитах, защо тогава не е останала при голямата си любов и обяснението й беше, защото не било редно, защото искала мъж, който да бъде само неин, че него не би го взела за мъж, защото самия факт, че изневврява на жена си с нея, автоматично означавало, че и на нея щял да изневерява. Също ми каза че и мен също ме обичала, но аз не съм показвал достатъчно ясно чувствата си и че ако ти показвам щяла мен да обича повече, общо взето ей такива неща и започва да ми ограе с контра-атака, че тя пък мислила, че аз имам чувства към моята бивша, макар да не съм й давал никакви поводи за това. Не знам не мога да си обясня действията й. Също така показва голяма ревност към мен ако аз само говоря с някоя жена, дори с продавачката в магазина.....

# 46
Леле, леле, на всичкото отгоре и ревнива......това, което описваш не е хич добре.

Не видях в темата дали живеете заедно. За твое добро е да не е така. По-лесно ще ти е да се отървеш....и, да, отърваване ще е. После плюй в пазвата.

# 47
Само да вметна ,че ако значи че бившия ще й изнверява щом е изневерявал на жена си ,тогава значи , и че тая твоята приятелка не е много читава щом 3 г е била с женен мъж с деца . На такива аз йм викам кур@@и ,без извинение! Замисли се над това !
А за бившия е ясно колко струва щом има деца и тръгнал да изневерява ...

# 48
Това, което описваш е, червен флаг, след червен флаг и т.н.
Не стига, че e седнала да ти говори как бившият й е любовта на живота й /и явно не го е преодоляла, просто не я устройва ситуацията с него за момента/ а и е обсебваща и манипулираща жена.
Бягай с 200.

# 49
Да допълня, че явно и не блести с голям интелект, щом е тръгнала да споделя забивките си с женен мъж, че и да обяснява, че ѝ е голямата любов.

Питай я директно, ако бившият ѝ се обади, че е свободен, дали ще се върне при него?.....почти съм сигурна, че ще каже "Да".

# 50
Братле, тая не струва.
Хем нахална, хем тъпа, хем липса на възпитание и такт.
Ти си стой с нея щом те кефи.
Няма проблем.

# 51
Тя те ревнува, не защото ѝ даваш повод, а защото тя иска да вършее, самата тя е готова да изневерява. Нападението е най-добрата защита. Така прехвърля върху теб тази тежест. Това е супер токсично.

# 52
  • Пловдив
Есе!

# 53
Да допълня, че явно и не блести с голям интелект, щом е тръгнала да споделя забивките си с женен мъж, че и да обяснява, че ѝ е голямата любов.

Питай я директно, ако бившият ѝ се обади, че е свободен, дали ще се върне при него?.....почти съм сигурна, че ще каже "Да".
Тя е инициатора за раздялата им.

# 54
Да, бе, да....!!!

# 55

Съмнявам се.

# 56

Съмнявам се.
Виждал съм чатовете им, тя е инициатора.

# 57
Щом те успокоява да си мислиш така.....

Ти си знаеш, разбира се, но за мен лично връзката ви няма добро бъдеще.

# 58
  • Пловдив
Цитат

Какво не ти е наред!?...............брат , не е като да не сме преживявали нещо подобно, ама ти усещаш ли се ,че в тази връзка сте 3ма. Ти си терапевта , душевното кошче , резервното колело и в първият момент в който не си играеш ролята за, която си нает ще бъдеш изпратен в девета глуха.

# 59

Съмнявам се.

Добре, да приемем че тя е инициатора, щом това те успокоява. Но да кажем, теоритично че въпросният се раздели със съпругата си и предложи на твоята приятелка да са заедно така както тя би желала, как мислиш че тя ще реагира?

Общи условия

Активация на акаунт