Как да преодолея отношението на приятелката ми към бившия ѝ

• 3 635
  • 76
  •   1
Отговори
# 60
Само да вметна ,че ако значи че бившия ще й изнверява щом е изневерявал на жена си ,тогава значи , и че тая твоята приятелка не е много читава щом 3 г е била с женен мъж с деца . На такива аз йм викам кур@@и ,без извинение! Замисли се над това !
А за бившия е ясно колко струва щом има деца и тръгнал да изневерява ...
И аз това щях да кажа, к***енски номера.
И после ще каже ‘бях объркана’

# 61
  • София
Виж сега. Тук сума ти хора ти казаха, че нейното поведение е неадекватно (аз само с 1вото или само с 2рото, ревността ѝ) щях да приключа с нея, ти като искаш си стой, обгрижвай си я, обичай я, ако искаш се ожени за нея. Животът си е твой.

# 62
И аз като мъж ти казвам - остави я да си го обича. Ти ще си намериш твоята, която ще те обича и уважава теб, а не някого другиго.

# 63
Написали са го и други потребители - жената обича драмата.

Само неуверен в себе си човек би повдигал пред партньора си темата за някакви епични любови с бивши. Повечето хора имат минало, имат хубави споделени преживявания в спомените си, но да обсъждаш това с човека, който е тук и сега в живота ти - това е 100% малоумие.

Мацката от твоята история е неуверена и иска да изравни везната между вас, като направи и теб неуверен. Образът на страстно обичания бивш е митологизация на миналото. Цели да я направи по-интересна, като трудно превземаема крепост, да те държи в напрежение, да те кара да й се доказваш, състезавайки се с абстрактен противник. Поведението й е на манипулатор. Другият вариант е да е много нискоинтелигентна и да си бърборка пред теб за бившия като пред най-добра приятелка, за да й е по-интересен животът. При всяко положение мисля, че не е добър материал за връзка.

# 64
Не преодолявай, напускай.

# 65
От автора до всички, благодаря за съветите, взех бързо и кардинално решение. Прекратих всичко. Хубава вечер на всички.

# 66
Признавам си, че съм отмъстителна и щях да и разкажа как УЖ съм видяла ПЪРВАТА СИ ЛЮБОВ по улицата! Как нивгаш толкова женствена и нена жена не съм виждал. И сега пак си останал поразен, като да си видял ангел. Какво тяло е имала и тогава, а и сега ! Леле каква жена! Жените много обичат израза "НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ" /провокира в тях да ти докажат как може да си представи много неща Simple Smile/. Мале каква любов сте имали, какъв секе, какво удоволствие - поразпусни се малко, разкажи и ... И като видиш, че тотално се е вкиснала и кажи, че си го измислил, но искаш да разбере теб как те кара да се чувстваш с нейните приказки.

Кажи и, че миналото си остава минало и не искаш да слушаш каква любов е изживявала, както и ти не и обясняваш коя колко си обичал безпаметно и че в твоя живот също има жени с главно Ж и любови, които още помниш.

И в прав текст и кажи, че ако не си е изживяла онази връзка, която е идеализирала, защото са били просто любовници я пускаш да я изживее! Покажи малко мъжество и очертай периметъра на тази простотия!

А, ти пък я напусна! Еми - честито. Да ти кажа правилно е!

# 67
Е така се прави, на пета страница и авторът взема решение, обикновено се мъчиме по 20-30...

# 68
Ако е истина, малко му е трябвало. Обикновено мъжете пускат тема, когато са взели решение, но да видят дали е правилно, т.е. да "чуят" и женската страна.

Авторе, как го прекрати? Едва ли  е станало лесно....

# 69
Ако е истина, малко му е трябвало. Обикновено мъжете пускат тема, когато са взели решение, но да видят дали е правилно, т.е. да "чуят" и женската страна.

Авторе, как го прекрати? Едва ли  е станало лесно....

Да и на мен ми стана интересно. Дано сподели.

# 70
Няма смисъл да си поредния мъж на една жена, която иска да изпитва тръпката да бъде любовница. На онзи "страхотния" не му е прала гащите, не са делели разходи, не са планували и възпитавали деца. Цялта страхотност е била само за да има удоволстволствие - секс, някоя разходка, приятни неангажиращи разговори... Няма как съпругът да се сравнява с някой, който обира само плюсове от връзка с една жена. Както и когато ситуацията е обратна - трудно е за съпругата да се бори с любовницата докато има още стотици неща за вършене в къщи.

# 71
Много точно казано.

# 72
Хубаво си направил, ако е вярно че си я разкарал. Нямаш нужда от човек, който те депресира и те кара да се чувстваш неадекватен и малоценен. Ще намериш нормална жена, която има обноски, възпитание и такт. Не търсиш кой знае какво, че да не намериш.

# 73
Абсолютно излишна информация. Приема те за приятел, не за любовник, затова си позволява да ти споделя колко е влюбена в бившия. Не си виновен ти, някои хора обичат драмата, спокойните връзки не ги карат да изпитват тревога и стрес и не могат да събудят чувства.
Оо, авторът вече зарязал гаджето, колко бързо действате!

# 74
Извинете,но тя за кой е била женена ,че сега е разведена с дете -за този женения или за някой рандъм и от кого е детето?

Братле ,тая или е много тъпа или е  малка или драмата страшно я влече ...спасявай си кожата ,живей си спокойно ,ходи си на фитнес ,на работа,излизай с приятели.,гледай си детето ...бий и пълен игнор ...нищо добро не те чака там ,освен всичките и тъпотии за голямата любов към друг  и патологична ревност към теб ....нямам думи...

Общи условия

Активация на акаунт