Седмокласници 2025/2026 - тема II

• 27 611
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Развълнувана? Изпратих децата с двете баби, едната в градината, другата в училището, аз се върнах да работя. Сетих се, че можеше поне да ги снимам като видях, че хората са се снимали с децата си 😁😁

# 181
Успешна учебна година на всички! Моята сама си ходи, не я изпращам вече.

# 182
  • София
Здрава, спокойна и успешна учебна година на всички!
Не го изпращам от пети клас, не иска. Вече е 1.82 см, доста интересно ще е да го водя на училище Wink

# 183
  • Пловдив
За изпращането -от прогимназия  си ходят сами,големи  са.
Но като расла в семейство  свързано  поколения назад с призванието са си учител,15 септември винаги ми е бил като празник...до днес 😒.
Може и да ме е треснала кратуната  от перименото,знам ли😀

# 184
Честит 1-ви учебен ден! Много успехи на децата, здраве, добри приятели и спокойствие на родителите през предстоящата интересна учебна година!

# 185
  • София, Младост
Успешна учебна година пожелавам! Нека всеки намери своето място въпреки безумията на МОН.
Недоразумението "модел" на НВО въобще не искам да коментирам Sad

# 186
Успешна година на всички!
За НВО не се притеснявайте, че "ще е лесно" - на 7 отворени отговора все ще се сбърка по 1-2... Очаквам по-ниски резултати от миналата година.

# 187
Честит първи учебен ден! За мен този ден винаги извиква трепет в сърцето и много силни положителни емоции. С удоволствие подарих следобеда на седмокласничката след като приключи откриването.
На децата желая да са здрави и спокойни. Ние родителите да не им вкарваме допълнителен стрес, всеки ще намери своето място.

Дами, много здраве и щастие на твоето момче! Да мечтае и реализира мечтите си с лекота!

# 188
Честит Първи учебен ден на всички деца и техните родители!.Нека започне и завърши успешно и всяко дете (след тези многообсъждани НВО) се класира там където иска!

# 189
Да е здрава и успешна учебната година за всички момичета и момчета! Честито и на рожденика!
Аз бях със седмокласника днес, защото ми харесва да присъствам на тържества. А и той ми стига до рамото все още, изглежда като петокласник. 😄

# 190
  • Бургас
Да е здрава и успешна годината! На всички първи учебни дни съм ходила досега. Планувам да продължа. Ако не на едната , поне на другата.

# 191
  • София
Успешна учебна година на всички - и на деца и на родители! Ще повторя това, което казах на моята днес: "Ще стане точно това, което трябва да стане".

Здрави нерви да имаме да издържим всичко, което да ни подготвили МОН тази година и дано ние родителите да се притесняваме повече, отколкото е нужно и всички деца да се справят страхотно!

Честито и на рожденика!

Аз не ходих на откриването, не ме иска изобщо. След това цял ден се шля с приятелки, като за последно. Simple Smile

# 192
  • пустинята Гоби
И моят син не ме иска в училище, но има по-малък брат и ходих с него. Честно казано 15-ти септември винаги ме е депресирал, хем свършва лятото, хем приключват безгрижните дни. Една година даже не отидох на откриването на учебната година, за ужас на съучениците си и чисто новата си класна. С какъв акъл, не знам, учила съм в началото на 90-те, когато в училище беше доста строго.

Да са здрави децата, другото ще се нареди някак си.

# 193
Вчера изпратих щерката от вкъщи, не ходих до училище. Миналата година ходих, за да я гледам, че класът им беше включен в програмата за откриването.
Раздали са им учебниците, програмата. Добре са разпределени часовете (химия имат веднъж седмично, физика и биология по два).
Класната им е по БЕЛ, ще имат допълнителни занимания за НВО.
Довечера е РС.

# 194
Днес излезе програмата. Според мен е добре. Всеки ден имат блои по нещо и това би трябвало да олекоти раницата.

Общи условия

Активация на акаунт