Седмокласници 2025/2026 - тема II

• 27 607
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • у дома
Успех,късмет и спокойствие!И нека темата запази добронамерения тон и дук!

# 166
  • Пловдив
Честит първи учебен ден! Нека новата учебна година бъде успешна, здрава и ползотворна за всички ученици!

# 167
  • София
Успешна учебна година пожелавам! Децата ни да бъдат здрави и спокойни! Вярвам, че ще се справят отлично, а за нас здрави нерви.

# 168
Честита нова учебна година!
Да е успешна, ползотворна и спокойна!
Бъдете здрави!
В темата да царят  добрия тон и взаимопомощ, както досега !
🍀🍀🍀

# 169
  • shumen
Успешна учебна година на децата ни!Нека  бъдат здрави и спокойни!На нас здрави нерви!
При моя излезе програмата и не знам кои малоумник от МОН е мислил,но е ужасна.В Понеделник 8 часа и наблъскани всички разказвателни един след друг и 8 час безумния час спортни дейности,Вторник и Сряда 7,Четвъртък и Петък 6.
На телефона играе,гледа клипчета,а и говори с приятели.По цял ден са навън заедно и вкъщи продължават.
П.С.Почерпете са за негово здраве.Вчера имаше рожден ден.Кога беше бебе,кога в детска градина,а вече е на 13 и го тресе як пубертет.

# 170
  • София
ЧРД на момчето ти, Дани! На чудесен празник е роден! Жив и здрав, щастлив и с много късмет да е, да попадне на неговото си място!
Честита нова учебна година на наборчетата! Да са здрави, да вървят смело по пътя си напред! А на нас пожелавам здрави нерви и добро настроение в темата, че ще имаме нужда от приятелска подкрепа!

# 171
  • София
Да е жив и здрав, Данаека! Всички ги тресе пубертета. Не знам кой е измислил да кандидатстват баш в тая трудна възраст, ама да му го....
Успешна учебна година на всички, на нас родителите - по-малко нерви, ако е възможно! Simple Smile

# 172
  • Някъде по Дунава
Да си пожелаем успешна и спокойна учебна година!
Danaeka, честит рожден ден на момчето ти! Дано запази любовта към танците. Моят вече се отказа .

# 173
danaeka , да е здраво момчето ти, да има много успехи и късмет! 🍀

# 174
Честит Рожден Ден на младежа на danaeka! Да е жив и здрав!

Успешна нова учебна година на всички нас! Да са ни здрави и успешни децата и възможно най-леко да преминем и през тази година!
Дано децата са ученолюбиви, целеустремени и успешно да приключат учебната година в желаните училища!
Много спокойствие, кафе, вино и положителни емоции на родителите!

# 175
Успешна, ползотворна и сравнително спокойна учебна година и от мен!

danaeka, да е жив, здрав и успешен твоят младеж!

# 176
  • София
Успешна учебна година и от мен, дано успеем да съхраним психиката на децата, всеки ще си попадне на мястото, сигурна съм.

честит празник на рожденика, да е здрав и с лекота да постига целите си!

# 177
  • там където има винаги вятър
Човек да не излезе в отпуск...нова тема, че и в старата трябва да се връщам Rolling Eyes Simple Smile доста съм изпуснала.

Честита нова учебна година! Да е успешна - със здрави деца и спокойни родители!

Честит да е младежа на danaeka!

# 178
Честит първи учебен ден! Да са здрави децата, спокойни, уверени през тази важна за тях година!
Данаека, честит рожденик! Да е здрав и сбъдващ! 🍀

# 179
  • Пловдив
Честит рожден ден на момчето  на Данаека!Да е здрав,успешен  и  да сбъдва мечтите си!

За първи път от 11 години  не съм развълнувана от първия учебен ден!
Не знам....дали защото вече са големи или   съм толкова уморена от  всичко  покрай тези непрестанни недоразумения  в образованието.
Да е здрава и  спокойна  учебната  година!🙏

Общи условия

Активация на акаунт