🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 17 820
  • 666
  •   2
Отговори
# 660
Ели, ясно е,че сме различни и харесваме различни неща, но ми е интересно друго. Не гледаш нещо, но даваш оценка за актьорската игра...Thinking
(имам предвид адвокатката)
Чаатай е актьор, който се е доказал с годините и непрекъснато се предизвиква с нови роли. Да говориш за неща, които са се случили преди години и, които не са били доказани и да се опитваш да подрониш имиджа на човек, който непрекъснато работи и очевидно няма проблеми с наркотици или каквото и да било друго, ми изглежда като чиста проба- злословене.
Не им обръщай внимание!

# 661
А кой я кара адвокатката да го гледа. Не е в задължителния конспект. Поне да беше посочила кой е любимия ѝ актьор и да видим как играе, за да знаем с кое прекалява Чаатай. Не я хейтя. Любопитно ми е.

Момичета, добре, че ние не попаднахме на такава тълпа. То тълпата бяхме ние. Което е странно защото вече се знаеше, че снима в този хотел. Знаеше се и къде е имението. За апартамента на Нисан май не се знаеше. Но около хотела нямаше жива душа. Дори камерата си седеше без надзор. Онази на тротоара.
Аз в такава тълпа и минета нямаше да издържа. Много са ми истерични. Те го крият като идва. Явно той се гримира другаде и идва готов. И искат да скрият визия, която вече всички са виждали. Има заграждения. Как не им пречи това на актьорите?

# 662
Може и да си права, Нези. Още на са ни дали и защо е махнала бенката.
А по повод истериите, чак така май не е имало. Имаше голям интерес към Рибарчето. Висяха денонощно пред къщата, но такава тълпа май не е имало. Но и това ми е третия филм, който следя по турската, а и социалните мрежи са по-развити 😂

# 663
Гери, големият ни късмет беше, че сериалът още не се излъчваше по телевизията.
Сега вече истерията е голяма.
Тогава като си спомня, как ми направиха забележка да не говоря по телефона, защото се снима и има микрофони, а бяхме навън, пред хотела.
Не знам как снимат сега в тази лудница???
А и в този район по принцип си е натоварено.
Аз като бях сега лятото там, беше пълно с народ. Едва намерих пролука да се снимам без хора наоколо. Един човек ме видя,че се снимам пред вратата и ме изчака да свърша и той също дойде са се снима.
С моя мъж се чудехме дали знае къде е или просто да реши да не изпусне и той .Joy
Скрит текст:

Чаатай накара хората да крещят, точно като по времето на Емир Сарафоулу.Grinning

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 00:19 от NeZ_9

# 664
Нези Благодаря ти за донесената снимка на "Сънливеца" - какво правят малко боя и посребрени каища на косата - направо различен мъж.Той нямаше много опции да играе с външността,защото трябваше да запази образа на Ешреф,но нека не забравяме,че гримьорите са много добри.Още помня едно клипче зад кадър на "Защитника" ,като го правиха Харун - пълна трансформация лице-коса.
Виждала съм на клипчета такива струпвания на хора за Демет и Джан,когато са снимали Ранобудна птичка.Сега дали е точно същото струпване не мога да кажа,но е имало калъбълък около сета.
И на мен ми стана любопитно как въпросната адвокатка е разбрала,че Чаатай "не е кой знае какво" ако не го е гледала ? Но хората са различни-харесват различни неща - нормално.
Относно Бирсен - Бирсен си пада по красавци - тях винаги ги отразява акуратно JoyJoyJoy

# 665
Здравейте на всички!🙂
Нова съм във вашата тема, изчетох ви най после. Голям фен съм на Чаатай, на Демет също. Моят любимец е Арас Булут Ийнемли, просто няма роля или емоция която той да не може да пресъздаде.
Като партньори в Icerde, Чаатай и Арас ми напълниха душата...
Много си мечтая да ги съберат отново в някой филм.
Изгледала съм всички филми с Демет (Любима нейна роля ми е като Зейнеб в "Домът в който си роден е твоята съдба", който е по истински случай, което го прави още повече Уау) , там екранен партньор й беше Ибрахим Челикол, който също е страхотен актьор. Имам и книгата с истинската история, не е за всеки... Тежичка е.
Фаворитът, който не можеше да бъде изместен обаче за мен е Ямата (Çukur 2017-2021)
Там за четири сезона  и 131 епизода се бях убедила, че  сценариста Гьокхан Хорзум е психо и ще докара на зрителите минимум инсулт.🤭
Минаха толкова години от края на  филма, а той продължава да предизвиква фурор и до скоро кафенето в което се развиват повечето сцени, в квартал Балат (Ямата) беше посещавано от фенове на сериала от цял свят.
За съжаление някой го запали за пореден път, тъй като този квартал наистина е точно толкова опасен, колкото във филма се показва.
Аз докато се наканя да отида, то кафенето изгоря и не се знае ще го отворят ли някога.🫣
До ден днешен Арас навсякъде го наричат Ямач Аби, въпреки че той даже Ататюрк изигра , а наскоро Сериалът "ГЕНИЙ"/"DEHA"/", в който пак Арас е в главната роля спечели 20-те Международни награди за драма в Сеул за 2025 г.
Споделям ви всичко това, защото съм очарована от Eşref Rüya и той е абсолютно равностоен на Çukur.
Да, смятам че намерих филм, който като гледам не го сравнявам с Ямата.
Много пъти съм си представяла Чаатай именно в такава роля, а до го съберат с Демет за мен е като шестица от тотото.🤌🥰
Сега Чаатай ще има и той с години да го наричат Ешреф Бей,  Ешреф Аби и естествено Ешреф Тек ,толкова му залепна този образ.🤌🤭
Някак се гордея ,че наборите ми Чаатай и Арас са титани в професията си, а таланта им е колосален.
Никога няма да забравя колко сълзи съм изплакала в Пътят на Емир, както и това, че с мъжът ми двамата се пукахме от рев в почти всеки епизод на Ямата.
Не сравнявам филмите в никакъв случай, единственото еднакво е че има мафия ии Гюрдал (Джумали) ги играе Неджип Мемили ( също топ актьор).
Просто съм много щастлива, че намерих филм който е достойна конкуренция на Ямата, най-сетне се появи такъв.
От няколко епизода обаче никак не ми харесва как са притиснали Ешреф до стената.
Не трябва ли да го оставят да си поеме въздух и той, нека е равностойна войната между Ешреф и враговете му.
Някак започвам да си мисля, че и тези сценаристи като Гьокхан аби са психота.🫣 Доста брутално се развива сериала, а са минали само няколко епизода от началото на втори сезон.
Разбирам, че тук се залага на психологическа игра, всичко е точно премислено. Такъв филмов сюжет обикновено е с лош край, но не очаквах да ми го покажат в първия епизод.
Но пък съм се нагледала вече на номерата на турските сценаристи та ми минава през ума дали няма Ешреф да инсценира смъртта си и да започне нов живот с неговата Руя? Може би за това ще му съдейства Хадър? Иска ми се подобен сценарий, ама ... 🤷‍♀️
Много са ми интересни вашите мнения и интерпретации на образите и сцените.
Поздравления на мацките, които са успяли да се докоснат до Чаатай, тази история също е много много приятна за четене. Направо го преживях с вас докато четях.🥰
Нямам търпение за епизода в сряда,както и за вашите коментари.
Извинявам се за разтягането на локуми, но просто исках да ви споделя като нова сред вас - колко голям фен на Ямата , Ешреф го лапна за закуска.🤭

П.С. От 2017-та до ден днешен на екрана ми е Ямач(Бебее, както го наричаше Джумали) телефоните се сменят, но Ямач си остава.
Напоследък обаче чак се замислям дали Ешреф Тек няма да го смени.🤭

🤷‍♀️

# 666
Лори Добре Дошла Heart
Аз винаги се радвам на свежа кръв Joy
Впрочем Ичерде ми е любимият сериал - като тандем двамата с Арас са феноменални.Споделям желанието ти да играят отново заедно.На мен визуално в Ичерде Арас определено не ми допада,за разлика от Чачо - там Чаатай бей ми е топ Heart Eyes Но какво беше правилото за отлично приятелство ? Grinning Еднакъв вкус за алкохол и различен вкус за мъже GrinningGrinningGrinning
Много хубаво си го написала,че в момента Ешреф е притиснат до стената,твърде много са акулите около него,надявам се последната реплика от фрага,че Нисан е вдъхновяваща жена да е знак за възхода му нагоре.Ще видим.Определено споделям мнението ти,че сценаристите имат ментални проблеми,както момичетата тук пишат - снимките с психиатрията,които излизат май са за нас Grinning
Само да допълня за екрана на телефона ти - тук визията на Арас си я бива.
И една добавка от любимият ми епизод във сериала.Играта на шах с Джелял беше ТОП !

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 05:32 от bof4eto

Общи условия

Активация на акаунт