" Ти си вдъхновяваща жена " го разбирам като аз съм Ешреф Тек и ти ми даваш сила да се изправя пред всички. Ще раздам правосъдие на всички,който си го заслужават.Добре,че си до мен да черпя вдъхновение,стимул и топлина,която да сгрява сърцето ми ,което разбира само теб и вече не спира да бие.
Все пак той и каза,че "Няма друга жена,която да заслужава да бъде обичана повече от теб.
Убедена съм,че Ешреф няма да се върне в затвора.Тук има нещо друго по-вероятно пак раздава правосъдие на гаднярите.Ешреф обеща,че ще намери убиеца на Афра само му трябва време.А всички знаем,че Ешреф е мъж,който държи на обещанието си.По скоро според мен ще видим възход на Ешреф.Разказвача беше казал,че в края си Ешреф е оставил наследство над пет млн.долара,върнал си е имението до колкото виждаме и е оглавил сираците.След себе си остави няколко души да скърбят....Сега е ред да видим възхода на Ешреф Тек и след това неговото тръгване към смъртта освен,ако не се окаже,че това не е съвсем така.Винаги съм нагласена за изненади понеже повечето неща,който ни дават не са съвсем така каквито изглеждат.
Признавам си,че не искам такъв край,но все си мисля,че може да има нещо друго.
Ах Ешреф Тек ти си вдъхновяващ мъж.❤️.