🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 19 741
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Ямбол
Привет и от мен момичета 🤗. Нези и аз мисля като теб много ми харесва как формулираш абсолютно всичко.Толкова добре си описала Ешреф-Руя - Нисан . ❤️
" Ти си вдъхновяваща жена " го разбирам като аз съм Ешреф Тек и ти ми даваш сила да се изправя пред всички. Ще раздам правосъдие на всички,който си го заслужават.Добре,че си до мен да черпя вдъхновение,стимул и топлина,която да сгрява сърцето ми ,което разбира само теб и вече не спира да бие.
Все пак той и каза,че "Няма друга жена,която да заслужава да бъде обичана повече от теб.
Убедена съм,че Ешреф няма да се върне в затвора.Тук има нещо друго по-вероятно пак раздава правосъдие на гаднярите.Ешреф обеща,че ще намери убиеца на Афра само му трябва време.А всички знаем,че Ешреф е мъж,който държи на обещанието си.По скоро според мен ще видим възход на Ешреф.Разказвача беше казал,че в края си Ешреф е оставил наследство над пет млн.долара,върнал си е имението до колкото виждаме и е оглавил  сираците.След себе си остави няколко души да скърбят....Сега е ред да видим възхода на Ешреф Тек и след това неговото тръгване към смъртта освен,ако не се окаже,че това не е съвсем така.Винаги съм нагласена за изненади понеже повечето неща,който ни дават не са съвсем така каквито изглеждат.
Признавам си,че не искам такъв край,но все си мисля,че  може да има нещо друго.
Ах Ешреф Тек ти си вдъхновяващ мъж.❤️.  

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 19:29 от roxy94

# 646
Аз мисля, че не бива да се подвеждаме от фрага. Рядко ни дават точната информация. Иначе още по-предишната серия щеше да се знае коя е Руя.
Според мен използват тази фраза, за да се сетим за първи сезон и убитият мафиот. С него започна войната. Може сега да го е вдъхновила да спре войната с някаква нейна реплика. Но не вярвам това да е да влезе в затвора. Би било толкова буквално, а фраговете рядко са такива.

# 647
Гери, на фраговете и аз не вярвам, за разлика от тийзърите.
Ня тях се доверявам на 100%.

Ешреф ще научи коя е Руя.

Но все пак" Ти си вдъхновяваща жена"
е култова реплика. След нея винаги следва нещо. Worried

Момичета, извинявам се, че пак ще го кажа, но ...гледайки какво става пред дома на Нисан, когато Чаатай излиза, още повече се радвам на късмета, който имахме ние.
И точно преди малко разказах на моя мъж колко различен е Чаатай  всеки път, и като доказателство се появи това:
Продуцентът на "Uyukucu" , Полат Яджъ е публикувал първото изображение от филма в историята си в Instagram. ❤️

Излиза такъв филм... Каквото и да кажа, е недостатъчно.
Най-добре е да мълча и да ги оставя да говорят. Uykucu има толкова много да ви каже. Обратното броене започна. Ще се видим в кината.

Как го прави този човек? Кажете ми! Dizzy Face

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 22:43 от NeZ_9

# 648
Време е да научи, Динчер за 20 секунди разбра кой кой е, ще стане абсурдно, ако го протакат още. И все пак си мисля, че Ешреф ще научи в последната серия на сезона (знам, че го казах и за предния сезон Smile ).
Нисан може би по-рано.

Нези, като видях фурора зад кадър и аз се сетих за вашето посещение, такъв късмет сте изкарали, едно тото трябваше да пуснете после. Sweat Smile
Как успяват да не хванат всички тези хора в кадър не знам.

# 649
Момичета, точно днес си мислех, че вече трябва да видим нещо повече за Uyukucu- поне постер, но ето ,че видяхме много повече.

Чаатай и Елчин с клапата.
Тя изглежда толкова мъничка до него!
А Чаатай отново ни изненада с външен вид

Нямам търпение да го гледам!

# 650
Не ви ли прилича на Брат Пит?

Имаше един филм, в който беше така с мустаци. На него много ми напомня.

# 651
В прическата и мустаците, да, но като излъчване не ми прилича на Брат Пит.

Искам да изкажа възмущението си към Бирсен.
Тя публикува новината за „Uycucu“, като пропуска Елчин, както от текста, така и от снимката:

(Отбелязвам, че това е монтаж)

„Главната роля във филма [#Uycucu](https://x.com/hashtag/Uycucu?src=hashtag_click), режисиран от [#PollFilms](https://x.com/hashtag/PollFilms?src=hashtag_click), продуциран от Полат Яджъ, се играе от Чагатай Улусой, красивата звезда на [#EşrefRüya](https://x.com/hashtag/E%C5%9FrefR%C3%BCya?src=hashtag_click). Филмът ще излезе на 29 октомври.“

Колко злоба има в тази жена! Това е пълна липса на професионализъм за журналист, който трябва да бъде обективен, независимо от личните си неприязъни. Искам да кажа, чувала съм на какво е способна, но никога не съм си представяла, че ще бъде чак толкова зла!

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1974907403167830453

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 23:05 от NeZ_9

# 652
Сега ще почнат, че Чаатай си е платил за реклама, а Елчин не е.

Аз тези дни си мислех, че ако толкова рано пускат първи епизод, може да имат идея, че скоро ще заснемат и втори. Това дали значи, че втори сезон няма да е толкова дълъг?
Иначе се надявам на добро качество предвид скоростта, с която са готови. Но ако са същите като екипът на Ешреф, защо не. Те всяка серия я правят като мини филм. Това с отстрелването на руснака и на мен много ми хареса.

# 653
Гери, за кой първи  епизод говориш?

# 654
Нали този филм има два епизода. Аз поне така помня. Или две части. За два филма беше подписал с този продуцент. По спомени.

# 655
Да, подписал е за два филма, но доколкото разбрах са различни.
Сега снимаха първия.
А за другия още нищо не знаем.
Иначе, да, бързо го заснеха и монтираха.
Като се сетя колко време чакахме Джентълмена...
Сега остава и някоя платформа да реши да  излъчи Uykucu, за да можем и ние, извън Турция, да го видим.

# 656
Момичетаааа, изгледах го, най-накрая Simple Smile
Както си коментирахме, че Ешреф не е същия, то и другите не са същите. На Фарук му се изплъзна убиеца на Тайлан, Гюрдал не може да избяга от Кадир. Хванаха Мюслим и Фарук, че следят Кадир, това не са нашите момчета от първи сезон. Дано влязат бързо в час 😀
Още се чудя как Динчер знае Ешреф и Нисан, а те не се сетиха кой е Динчер. Въпреки, че на Ешреф му се стори познат, но Нисан... Тя е живяла с него под един покрив...
Нисан не разбрах само защо сподели за Руя... Иначе Динчер добре си изигра картите, успя да настрои Нисан срещу Ешреф, само дано Нисан се събуди по-бързо. Реакциите на Нисан ги разбирам. В такова състояние е, че каквото и да ѝ се каже, тя ще повярва. Търси и най-малката следа, за да намери убиеца на Афра. Дано се замисли от къде аджеба Динчер има информация, че е излязъл от затвора и е убил човек... Това не мисля, че е информация, която знаят много хора..

Ох а Елчин е толкова сладка. Гледам сега Любов под наем с Баръш. Иначе се сетих къде съм я гледала, имаше един сериал с Къванч. Голяма красавица е. Дано го пуснат и по платформите, да ни го преведат 😂

# 657
Истински Хамелеон е Чаатай!
Ако почнем от тук:
Началото на "Eșref Rüya"

Към края:

По време на "UYKUCU"

След "UYKUCU" в Чанаккале

Втори сезон "Eșref Rüya"

Ами, незнам как го прави.
Винаги е непредвидим!
Така е, Нези! Голям късмет имахме!
Как не се сетихме наистина за тото.
https://www.instagram.com/reel/DPcGO-pgNpe/?igsh=MXN3cDdoZWg1ajdlMQ==

# 658
One in a million! Heart

Поправите ме, ако греша, защото аз не следя други турски актьори, (но все пак ми попадат някакви видеа от снимачни площадки и снимки с фенове)но аз такова нещо не съм виждала!

Любовта към Чаатай наистина е голяма!

Lale, в началото Динчир мислеше за Нисан и Ешреф като за двама души,  но вече ще мисли за тях като едно цяло.
Аз също се чудя как Нисан не го разпознава...
Да не би наистина да се е подложила на някаква терапия и да не помни?

# 659
Една адвокатка се разписала под поста на  Бирсен.
Ле-ле! Какви глупости е написала само:

"Очевидно не харесвам Ча. Атай Улусой. Той не ми обръща внимание нито по отношение на актьорската игра, нито по отношение на външния вид. Не гледам и сериалите на Ешреф Руя, само защото не харесвам актьорската му игра. Според мен изпълнението му е преувеличено; а някои от младите му фенове го хвалят повече, защото са просто фенове. Майка ми е съгласна с нас, че мислим, че няма такова нещо като моя „красота“ или „актьорска игра“ между тях.

Като адвокат се опитвам да бъда честен, нямам намерение да омаловажавам никого. Просто правя обективна оценка: Нито актьорската игра на Ча. Атай Улусой, нито физическите му качества са толкова впечатляващи, колкото ако са преувеличени.

Противно на това, бих искал те да си партнират с Фейза Чивелек в бъдеще;  Мисля, че ще си паснат много добре по отношение на актьорска игра и хармония. За мен успешен играч като Елчин Сангу да си партнира с това не е много правилен избор. Освен това фактът, че името му беше замесено в дело за наркотици в миналото, се отрази негативно на имиджа му. По това време той беше съден по обвинения в „употреба и разпространение на наркотици“ и процесът напредна през годините.

Подобни инциденти влияят на гледната точка на хората, независимо дали искат. Като цяло той изглежда по-възрастен от възрастта си. Според мен изпълнението му е преувеличено; а тийнейджърските фенове го хвалят повече, защото са просто фенове. Майка ми също е съгласна с мен, ние смятаме, че няма нищо толкова голямо по отношение на „красота“ или „актьорска игра“, ето един играч на балони."

Тая адвокатка да си гледа адвокатката кантора.

Общи условия

Активация на акаунт