Но просто както казваш, нека е културно.
Защото наскоро четох една женица, която беше описала Демет като лека жена, която била едва ли не преспала със всичките си сценични партньори, което е адски несериозно и нелепо.
Единствената връзка която Демет е имала с свой екранен партньор и в живота е с Джан Яман.
Останалите й партньори по време на заснемането на филми в съвместна работа с нея са били обвързани, както повечето пъти тя също.
Преписват постоянно някакви небивали глупости на актьорите съдейки ги на база екранните им образи.
Нека се обсъжда изпълнението на ролята, вникването в образа, ефекта който има върху зрителя...
Постоянно се боря и аз с това да не сравнявам един филм с друг, макар сюжетите да са подобни.
Ето например в Ямата семейство Кочовалъ също се бори срещу това да няма наркотици, имат принципи и чест, въпреки че търгуват с оръжия.Враговете им идват един след друг и постоянно ги нападат, а най-големите проблеми се случват заради миналото на бащата на Ямач.Едните им врагове също така са сираци, които наричат себе си Агнетата.
Отвличането на Гюрдал, ами същия актьор само че в ролята си на Джумали Кочовалъ в Ямата беше отвлечен, държаха го вързан по същия начин. Ултиматума за да го пуснат също беше доста суров. Характерите и образите на Гюрдал и Джумали страшно много си приличат. Джумали е също толкова луд и избухлив, забавен е и обича турски народни песни, обожава престрелките и би умрял за братята си.
Даже с мъжо продължаваме да си го наричаме Джумали, нещо не можем да свикнем с Гюрдал.😀
В Казвам се Фара по същия начин, главната героиня е обикновена жена, която се бори да оцелее, но за жалост е въвлечена в бурния живот на мафията.
Живота й на моменти се превръща в ад, още повече че засягат и безопасността и живота на детето й.
Има доста сцени от Ямата и от Казвам се Фара, които са подобни и се случват сега и в Ешреф Руя, но е абсолютно нормално, както казваш няма нещо което да не е измислено вече.
Особено когато става дума за филми свързани с мафията, оръжия, вражда - напълно естествено е да има отвличания, престрелки, все сцени свързани с темите които се засягат във филма.
Всеки филм си е индивидуален и уникален го прави само това какво въздействие е оказал върху зрителите и колко запомнен ще бъде, а не поредната турска сапунка. Например Казвам се Фара е с много малко епизоди, приключи много бързо защото очевидно нямаше какво повече да развият, зрителския интерес не беше УАУ.
Докато тук смятам,че този филм ще бъде запомнен. Не съм виждала толкова голям интерес след Ямата, така че Ешреф ще се помни, говори и ще остави следа като успешен и вълнуващ филм.
Това което видях преди малко в една фен страница в инстаграм, бързам да ви го споделя. Според тях в сериала влизат нови лица, познайте - всички врагове на Ешреф... 🙄 Аз вече очаквам да му дадат да си поеме въздух, а те май нямат такова намерение. А така ми се искаше да видим силния Ешреф, който наказва предателството и липсата на граници в това кой става жертва на болни амбиции и отмъщение.
Не съм сигурна за достоверността на тази информация, но ви я споделям все пак. Описанието го превежда автоматичния преводач.