Номинации за Муньо - 2007

• 107 394
  • 541
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Май съм имала 2-3 такива случая със стиснати обожатели, но в момента се сещам за този. Един момък който ме беше харесал ме покани на кафе. Дотук добре плати ми сокчето и толкова. После няколко пъти ходихме в кафето на което беше собственик, но аз все така скромно пиех по едно сокче. Накрая реши да ме заведе на пицария. Нищо особено, среден стандарт. Аз поръчах спагети, той само нещо за пиене. Аз хапнах малко, но ми остана и познайте, той го дояде цялото. Канеше ме на някаква вила ли беше, хотел ли, някъде в провинцията, но аз все отказвах под различни предлози. След около 2 дни отидохме с негова братовчетка и други приятелки на дискотека. Там две момчета дойдоха на нашата маса (приятели на въпросния ухажор). Поздравиха се с братовчетката и какво стана на въпрос, че аз съм момичето което ухажва и те и двамата се разсмяха - "Ти ли си тази дето я водил ДАЖЕ на пицария, а тя все не му пуска на горкия?" #Crazy Братовчетката се сконфузи Embarassed, а аз избеснях Rage (мълчаливо)! Като ми се обади на другия ден му казах че повече няма да се виждаме, без никакви обяснения защо, но предполагам че братовчетката му е разяснила ситуацията... Ужас егати мъжете!

# 331
  • София /Абсурдистан
"Ти ли си тази дето я водил ДАЖЕ на пицария, а тя все не му пуска на горкия?" :

Shocked

# 332
Направо се чудя как е замряла тази тема! Идеално забавление  Hug
Ще опиша муньо мой и после ще прочета всичко, че след малко излизам. Казва се Стоян. Да е жив и здрав наистина голям мозък има! Две висши на 25 години, работа в институт + помощник в още един. Няколко патента и работа в лабораторията на частна фирма ...Това всичко едновременно, а и от единия институт го изпращаха да се обучава да работи с някаква умна машина, за която в Европа имало само 5 специалиста и той ще е най-младия! Въобще достоен за възхищение! Интересното: първия проблем беше че не съм девствена ( на 22), после че не съм казала на наще за него, той не можел да ми има доверие, щото вече съм спала с друг! Цепеше стотинката на 3. Тогава бях в София и слати Кенар тъкмо пуснаха за първи път промоциите сандвич с две салати за петдесет и няколко си стотинки. Обявяваше ми, че ще ме черпи днес и ме водеше от Раковска (ЦКС-то) на 12 км до друго магазинче на Кенар, защото в първото въпросният сандвич струваше 59, а на другото 57 стотинки! Ходехме пеш естествено, така че наистина спестяваше! Като купех по една вафла да ядем казваше (благоговейно) на кучетата по улиците за добрата какичка, дето го почерпила вафла, ама така били хората които имат пари ... не се налагало да си правят сметка! Седяхме по пейките в парковете и мерехме улиците. Най-фрапиращото беше, че според него което излиза от тялото, трябва да се върне обратно там. Пестеливост явно пак някаква, ама си лапаше сополите, гурелите ... абе гнусотия! Направих му забележка, а той реши да ме облагороди и взе да ми подава да опитам и аз.  Sick Разделихме се като се върнах в Бургас да уча и когато бях болна от тежък бронхит с над 39 температура, той каза че не може да дойде да се видим, защото много са скъпи билетите за влака, да ида аз! Цялата идилия продължи окло 4 месеца, а все съм си мислела, че изобщо не съм търпелива!
Има и други бисери ама сега излизам и като се сетя за друг ще го пиша Smile

Копирах се от старата тема и от предните  rotfImbo rotfImbo smile3532 newsm62 се сетих и за още двама трима кандидат муньовци:
Единия беше готино и много свястно момче, ама след няколко часа натискане, той свърши преди мен и както разбрах след време дори не разбрал, че не съм  Rolling Eyes Веднага след това отиде до тоалетна и като се върна особено ентусиазирано ми разказа как се изходил, почти на растройство, щото видиш ли се бил запекъл и колко хубаво му станало ... След време ме попита защо и аз не ходя задължително да пишкам след секс? Трябвало да се ходи за да се изхвърли ако е попаднало нещо вътре, да не остава ...
Другия си беше чиста проба РОМ, ама от най-циганските  Rolling Eyes . Не съм расистка! В никакъв случай! Ама тоз беше уникат - Кирето. Много черен, с къдрава коса и изключително слаб. Ходеше ме задяваше постоянно, ама де ни събраха една вечер на гости заедно та ми прави стриптийз  Crazy С едни уникални и супер АНТИсъблазан движения се разкри в цялата си красота по широк бял слип, тип 60те. Добре че имаше къде да се крия  Embarassed И на дискотека дойде с нас, и по улиците като ме задминаваше (за да ми полаже че е наоколо и да се изтъкне) си говореше с приятел как ще изпъне гръб, да се хареса пък ходеше все едно коня му избягал между краката  Laughing
Май и други има ама ...

# 333
ОЩЕ!ОЩЕ! Joy

# 334
Ша ма простите ама се сетих за още двама  Embarassed
Единия го срещнах в чата. Голямо писане, голямо чудо. Накрая дойде да се видим и кой по-влюбен не се разбра (само беше по-нисък от мен с четири пръста  Blush ). После дойде втори път и остана да спи в квартирата ми. Изненадата беше, че секс не искал да прави (беше на 26) защото се пазел девствен за съпругата си  Shocked . До второто идване беше всичко, но после получих писмо, че той вече ставал друг човек. Достатъчно му било това, което видял за тези 2 дни при мен (нищо особено! даже и купон не направихме!) и тотално си променял мисленето и отношението с хората! Ставал "лош" и да не го търся повече!  bowuu
Другия ни беше в компанията ама след порядъчна почерпка от 2 бутилки водка и бира за 4 човека се озовахме в полегнала поза. Той уж поизтрезнял ... Натиска ме, лигави ме, целува ме ... абе всички екстри, особено досадни когато ти се спи а очакваш главното действие  Crazy ама человекът тъй към 2 часа програма. Търсим инструмента - той в отпуска! Никакъв го няма. Тръгнах си аз по работата и всичко ОК, на всеки се случва! След известно време втори шанс. Като изключим алкохола - 1 към 1 с първия. Излъгах се аз на трети ама ... не било писано дет се вика  Naughty То бива, може нали ама защо бе аланкоулу се натискаш все, като виждаш, че не става?  Rolling Eyes

# 335
  • София /Абсурдистан
Търсим инструмента - той в отпуска! Никакъв го няма.

hahaha Joy hahaha Joy

# 336
Пестеливост явно пак някаква, ама си лапаше сополите, гурелите ... абе гнусотия!

аааааа.... .
Виждала съм сополояди, но гурелояди не съм.......

# 337
  • E-CLM & CH-VD
Пестеливост явно пак някаква, ама си лапаше сополите, гурелите ... абе гнусотия!

аааааа.... .

И аз така, но не държа и да видя  Sick

# 338
  • Sofia

аааааа.... .
И аз не съм, обаче съм виждала ооооще по-голяма гнусотия. Някакъв младеж с акне си разчопляше гнойна пъпчица и после хапваше гнойчица.
Боже, гнус ми е само да го пиша!! Sick Sick Sick

# 339
ААА, много гнусно стана тук.  newsm28
Да продължаваме на чисто.

- Имам песента "Една Българска роза"
- Каква българска роза?

# 340
И аз не съм, обаче съм виждала ооооще по-голяма гнусотия. Някакъв младеж с акне си разчопляше гнойна пъпчица и после хапваше гнойчица.
Боже, гнус ми е само да го пиша!! Sick Sick Sick
Хуана, да не си видяла Стоенча??? Той нищичко фира не даваше! И парфюмите, одеколоните и сапуните си ги правеше сам от институтските материали (това му беше едната специалност) и си ги къташе. Досвиди му се да ме пръсне 2 пъти с одеколона на порязано! Но пък си беше направило момчето помпичка да си уголемява онуй нещо. Казваше, че с годините имало ефект (от 22 станало 25, без лъжа и измам толкоз беше, ама притежателя като не бива?!). Laughing

# 341
  • Sofia
Хуана, да не си видяла Стоенча??? Той нищичко фира не даваше! И парфюмите, одеколоните и сапуните си ги правеше сам от институтските материали (това му беше едната специалност) и си ги къташе. Досвиди му се да ме пръсне 2 пъти с одеколона на порязано! Но пък си беше направило момчето помпичка да си уголемява онуй нещо. Казваше, че с годините имало ефект (от 22 станало 25, без лъжа и измам толкоз беше, ама притежателя като не бива?!). Laughing
Бля, тоз твоя по цял ден с помпата ще да се е разхождал Laughing
Онзи гнусния в Мюнхен го видях, но може и наше момче да е било, не съм го заговаряла Sick
 Mr. Green

# 342
Любимата ми тема Hug А анкета ще има ли?
Айде направете една анкетка!  Hug

Последна редакция: вт, 17 юли 2007, 13:42 от Jenifer

# 343
Е па свършиха ли се муньовците newsm78

# 344
Айде и аз да помогна с побуут, щото другия принос го дадох вече, за повече ме е срам!

Общи условия

Активация на акаунт