Номинации за Муньо - 2007

• 107 402
  • 541
  •   1
Отговори
# 150
  • София /Абсурдистан
Я да номинирам за Муньо и бившия съпруг. Когато детето го търсеше у тях по телефона, той се криеше за да не би да му поиска нещо и той да трябва да му даде пари или да го изведе някъде. Беше предупредил майка си и баба си, като го търси детенце по телефона, да казват, че го няма и че изобщо не знаят къде е, както и че пари няма  Mr. Green
Ама и на мен, мунята, чавка ми е била изпила акъла тогава ...

# 151
Аз имам още един Муньо. Каня Муньото на гости. Звъни се, отварям и що да видя...Муньото натоварен, все едно ще ми ходи на пикник. Носеше си възглавничка за преспиване, одеалце,  бутилка вино и 2 броя чаши. Различни бяха и от най-обикновено стъкло, държа да подчертая. До тук добре, обаче сутринта ме събуди в 7 да му правя кафе, щото отивал на работа и без кафе не можел. Аз ставам и с едно око правя кафето. После се шмугвам обратно да си доспивам на широко без Муньо. Събуждам се...той си прибрал чашите и одеалцето. Викам си сигурно са някакви семейни реликви щом ги е отнесъл. Обаче си беше забравил възглавничката. Звъня му аз да го питам къде са чашите, а той"Ми взех си ги обратно".  Shocked Обаче драмата настъпи когато се сети, че си бил забравил късметлийската възглавничка. С нея ходел за риба и много му кълвяло. Да бе да! Търсеше си повод да се домъкне пак и нарочно я беше зарязал, заподозрях аз. Определи ми среща за да му я върна. За да го стресирам обаче аз му казах, че вече съм я изхвърлила. Как не се гътна от ужас за мен и до днес си остава пълна мистерия.  newsm78

# 152
имах едно гадже, което преди всеки мой рожден ден се скарваше с мен, за да не ми купува подарък! Ама късно усетих тая работа... newsm78
Joy Joy Joy Joy ох, ще пукна от смях..., ти отде знаеш, че заради това се е карал с теб? Joy Joy

Я да номинирам за Муньо и бившия съпруг. Когато детето го търсеше у тях по телефона, той се криеше за да не би да му поиска нещо и той да трябва да му даде пари или да го изведе някъде. Беше предупредил майка си и баба си, като го търси детенце по телефона, да казват, че го няма и че изобщо не знаят къде е, както и че пари няма  Mr. Green
Ама то това не е Муньо, а тъп простакел Sick... Колко ли ти е било, обидно от това държание Hug.

Последна редакция: вт, 24 апр 2007, 02:27 от Ню

# 153
  • Ботевград
Сетих се за една приятелка, ще ме прощава, ама не мога да не напиша тази история.

Работи като данъчен инспектор. Запознава се с един мъж, страхотен външен вид, много мил и любезен. Излиза на няколко кафета с него, всичко по вода върви, мъжът и предлага среща  Grinning
Отиват в скъп ресторант извън града и поръчат смело - вина, шампански, отлежали алкохоли, мезета, салати, вечери, десерти  Mr. Green
Приятелката ми впечатлена от щедростта при първа среща  Mr. Green
Идва сметката и пича заявява
"Виж мацко, трябва да платиш вечерята, защото аз съм женен и ще платя хотела, че ако липсват много пари жената ще ме пита за какво съм ги дал  Money а и ти си данъчна, крадете яко"  #Crazy
Приятелката ми се ядосва - първо от новината, че въпросното лице е женено, второ от речника му и трето от поставянето и пред свършен факт!!!
Плаща и ядосана си тръгва, той тича след нея и и казва - да те карам, чакайки 40 минути такси в чужд град тя се качва бясна в колата, а пича се подсмива и и разправя
"Размисли, а? И аз размислих - няма да давам пари за хотел, можем и в колата да го направим  #Crazy #Crazy #Crazy newsm78...

ooooh!

# 154
  • DE
Цитат
Сетих се за една приятелка, ще ме прощава, ама не мога да не напиша тази история.

Работи като данъчен инспектор. Запознава се с един мъж, страхотен външен вид, много мил и любезен. Излиза на няколко кафета с него, всичко по вода върви, мъжът и предлага среща 
Отиват в скъп ресторант извън града и поръчат смело - вина, шампански, отлежали алкохоли, мезета, салати, вечери, десерти 
Приятелката ми впечатлена от щедростта при първа среща 
"Виж мацко, трябва да платиш вечерята, защото аз съм женен и ще платя хотела, че ако липсват много пари жената ще ме пита за какво съм ги дал   а и ти си данъчна, крадете яко" 
Приятелката ми се ядосва - първо от новината, че въпросното лице е женено, второ от речника му и трето от поставянето и пред свършен факт!!!
Плаща и ядосана си тръгва, той тича след нея и и казва - да те карам, чакайки 40 минути такси в чужд град тя се качва бясна в колата, а пича се подсмива и и разправя
"Размисли, а? И аз размислих - няма да давам пари за хотел, можем и в колата да го направим     ...

ай стига!!!!  Joy

# 155

Работи като данъчен инспектор. Запознава се с един мъж, страхотен външен вид, много мил и любезен. Излиза на няколко кафета с него, всичко по вода върви, мъжът и предлага среща  Grinning
Отиват в скъп ресторант извън града и поръчат смело - вина, шампански, отлежали алкохоли, мезета, салати, вечери, десерти  Mr. Green
Приятелката ми впечатлена от щедростта при първа среща  Mr. Green
"Виж мацко, трябва да платиш вечерята, защото аз съм женен и ще платя хотела, че ако липсват много пари жената ще ме пита за какво съм ги дал  Money а и ти си данъчна, крадете яко"  #Crazy
"Размисли, а? И аз размислих - няма да давам пари за хотел, можем и в колата да го направим  #Crazy #Crazy #Crazy newsm78...

ooooh!
#Shocked

hahaha hahaha  :hahaha
Това за мен определено води класацията

# 156
Първа среща...
Звъни ми на домашния ... ще излезем ли довечера? В 9 идвам да те взема!
Пристига в 9 и носи карамфил в целуфан  Laughing
Говорим си, обсъждаме къде ще се ходи  Outta Joint
Отиваме първо на ресторант, след това на дискотека  Whistling
Сядаме в ресторанта, идва келнер и носи менютата  Flutter
Аз разглеждам салатките и ракийките, онзи ми вика - кафе или чай  Shocked
Аз го поглеждам и му казвам - амииии ... едно дълго кафе  ooooh!
Този изважда портмонето, поглежда вътре и заявява - ама то на двойна цена ли е от обикновенното???????
Пристига келнера - едно дълго кафе и една минерална вода  Tired
Изпивам аз кафето, но онзи ми казва - ехааа не бързай толкова, все пак трябва да седиме тука до 23 часа, докъто започне дискотеката  Shocked Shocked Shocked
Отиваме на дискотека и аз заръчам смело, водки, водки, водки  Crazy
Тръгваме си, онзи ми разправя - плащай сметката  Thinking аз нали те черпих в ресторанта, сега е твой ред  Rolling Eyes
Платих си, след което не си вдигах телефона три месеца, докъто не се отказа да ме търси  Mr. Green
Това не е истина просто #Crazy

# 157
  • Ботевград
Първа среща...
Звъни ми на домашния ... ще излезем ли довечера? В 9 идвам да те взема!
Пристига в 9 и носи карамфил в целуфан  Laughing
Говорим си, обсъждаме къде ще се ходи  Outta Joint
Отиваме първо на ресторант, след това на дискотека  Whistling
Сядаме в ресторанта, идва келнер и носи менютата  Flutter
Аз разглеждам салатките и ракийките, онзи ми вика - кафе или чай  Shocked
Аз го поглеждам и му казвам - амииии ... едно дълго кафе  ooooh!
Този изважда портмонето, поглежда вътре и заявява - ама то на двойна цена ли е от обикновенното???????
Пристига келнера - едно дълго кафе и една минерална вода  Tired
Изпивам аз кафето, но онзи ми казва - ехааа не бързай толкова, все пак трябва да седиме тука до 23 часа, докъто започне дискотеката  Shocked Shocked Shocked
Отиваме на дискотека и аз заръчам смело, водки, водки, водки  Crazy
Тръгваме си, онзи ми разправя - плащай сметката  Thinking аз нали те черпих в ресторанта, сега е твой ред  Rolling Eyes
Платих си, след което не си вдигах телефона три месеца, докъто не се отказа да ме търси  Mr. Green
Това не е истина просто #Crazy

Това е самата истина - сметката им е била 98 лв.  Shocked Shocked Shocked

# 158
  • DE
Много ме е яд на скръндзи - особено мъже!
Не казвам, че са длъжни да плащат и черпят.
Просто да си направят устата на първата среща. С моят сме заедно от 7 години. В началото не ме е оставял и една дъвка да си купя.
Сега вече е разлиячно - няма значение кой плаща.    Peace'
Важното е, че никога не се е държал като Муньо!!! Hug

# 159
  • София
jas.min, ти направо ме утрепа
хилила съм се с глас Joy

# 160
............................................................................................

Това ми звучи по-скоро като отмъщение някакво, отколкото като муньовщина. Въпросният да не би да е имал фирма и да му е писнало от рекета на данъчните?  newsm78

# 161
Аз забравих да отбележа,4е след като го оставих моя муньо и заминах за Португалия,но му оставих 4аст от багажа си.Обаждам се след време да си го искам и той ми каза,4е като се изнасял от някаква квартира и не си бил плащал сметките и оставил моя багаж като гаранция,4е ще се върне да си плати.Познайте колко се е върнал CrazyЗавле4е ме и с багаж на вси4кото отгоре,не му стигна дето го издържах 3г #Cussing out

# 162
  • София
Ей! Чудих се, чудих се и се сетих и аз за един мой Муньо!  newsm78
Имах рожден ден. Поканих гости, както подобава.  Hug Купонът беше грандиозен. 25 човека се събрахме.
По едно време Муньото (тогавашното ми гадже) пристига с двуетажна голя-я-я-яма торта, 60 / 60 сантиметра на втория етаж, и 80 / 80 сантиметра на първия.  #Crazy    Блатовете на всеки етаж бяха по 5, като кремовете бяха страхотно вкусни.  Peace   Беше направена по поръчка, надписана отгоре  "Честит рожден ден, с пожелание за сбъдване на всички мечти!", с картинка по-надолу ..... Красота! Flutter
Рязахме, ядохме, рязахме, ядохме, но остана целия първи етаж. По едно време Муньото се подготви да си тръгва. Аз бях безкрайно учудена, защото уговорката ни беше съвсем друга - да бъдем заедно вечерта! Изразих мнението си гласно, че бях останала с впечатлението, че ще остане при мен, ще останем сами след купона ....  Outta Joint А той най-отчетливо ми съобщи: "Ама аз ще се върна при теб! Отивам само за малко до нас, да занеса на мама това, което остана от тортата, защото не я изядохме и много остана!" 
(Тук само вметвам, че живееше 2 етажа над нас!)
Представете си моето учудване и онемяване, а той продължава: "Аз съвсем малко ще се бавя! Не се притеснявай! Само влизам у нас, хвърлям я в хладилника и се връщам веднага при теб!"
Реагирах, като казах, че АЗ имам рожден ден и тортата е подърък за мен, не за майка му, а Муньо ме срази с отговора: "А-а-а! Ама тя, мама, ми даде пари за тортата, значи ще й я занеса, да си хапне. Толкова е вкусна и хубава!"
Аз останах с отворена уста! Онемях направо! #Crazy  smile3556   Scream
И когато Муньото се опита да се върне, след като е оставил тортата за МОЯ рожден ден при НЕГОВАТА МАМА, не можа да влезе у нас.  smile3513  Нямаше и повече реплики от моя страна към него, нито погледи даже,  smile3515 smile3506   а той и до сега не може да разбере, горкия!, защо съм му направила такъв номер и не съм му отворила вратата после. smile3511 smile3512 Питал приятелките ми и една от тях, година и нещо, след случая, му казала. smile3533 
 А Муньо рекъл: "Ами наистина мама беше платила тортата! И какво?! Без тортичка ли да я оставя жената?!" newsm09

# 163
А Муньо рекъл: "Ами наистина мама беше платила тортата! И какво?! Без тортичка ли да я оставя жената?!" newsm09

Мамин сладък... като торта сладък!  Mr. Green hahaha

# 164
  • София /Абсурдистан

Ама то това не е Муньо, а тъп простакел Sick... Колко ли ти е било, обидно от това държание Hug.
[/quote]

Беше си и Муньо, и тъп простакел едновременно  Mr. Green едното не пречи на другото  Mr. Green Ако всеки път трябваше да се обиждам, просто щях да си умра от болка. Направо бях претръпнала, но все му се чудех на акъла. Винаги обаче успяваше да ме изненада с нова простотия и винаги новата биваше по-мощна от предишните  Mr. Green
Веднъж, вече бяхме разведени, детето малко, той ме помоли да му го дам за събота и неделя при него (то беше за първи и последен път). После се оказа, че един и същи памперс на детенце е сушен на слънцето и  използан многократно. Като се възмутих, той коментира, че много са скъпи памперсите бе, а пък тези дечица пикаят като цистерни ...  Joy hahaha Joy
Няколко години по-късно, уреждаме си среща в една пицария за да говорим нещо за училището на детето и за изваждане на задграничния му паспорт. Трябваше да навия Муньо  да се съгласи да дойде за да подем документите заедно, тъй като при непълнолетни от полицията искат  и двамата родители да присъстват. Седим, първо говорим и пием кафе, после господина ми казва, че мога да си поръчам и пица Simple Smile  И добавя - ама да не вземеш да си поръчаш някоя от най-големите и най-скъпите, поръчай си една малка  Mr. Green Хвърлих му парите за сметката и си тръгнах. Муньо от класа.

Последна редакция: вт, 24 апр 2007, 22:08 от Unknown_lady

Общи условия

Активация на акаунт