Номинации за Муньо - 2007

• 107 387
  • 541
  •   1
Отговори
# 360
Аз имах Муньо-менте-самоубиец. Когато го зарязах, започна да прави разни демонстрации. Хоби му стана да се самоубива неуспешно.
Съшата история ... съпроводено с мелодраматични изказвания "аз от там горе ще те пазя и закрилям" ,"пази шала ми и ходи редовно на мачове" ,"аз винаги ще те обичам, и ще те чакам " и някакъв психарски смси от типа:ще прегръщаш отпуснатото ми тяло в локва кръв и ще рониш горещи сълзи,но ще е късно Mr. Green (беше голям футболен фен и много голямо куку Sick Joy)
Един ден след поредните подобни изказвания и смс наистина ми беше взел акъла обиколих цяла варна докато го намеря.. в един клуб да играе CS. Laughing

Абе тоя май го познавам! Laughing Или поне са братя-близнаци! Ако се казва Николай - същият е! Laughing

Да допълня, че се вдъхнових. Имаше няколко неуспешни опита за самоубийство, рязане на вени, хвърляне от вълнолома, операция на челюстта (?)... 

При "операцията на челюстта" като му звънях на телефона не ми вдигаше. След това получих СМС от неговия номер - "Николай е много зле. Не може да говори!" с подпис "Д-р Георгиев"Simple Smile))
хехе не не е същия по-друг начин се казваше.Иначе  същите истории  с куп неизлечими болести! Mr. Green
Като се разделихме и се запознах със настоящия си приятел пак същите истории, които накрая приключваха с "поне ела да те из*укам"  #2gunfire

# 361
 smile3513 smile3513 така  на свидльовците. То бива бива ама аз мислех че са изключение а то какво било ми те са много бе

# 362
Прочетох около 10-ина страници, но ми направи впечатление, че някои от вас не по един, а по няколко такива екземпляри са имали. Къде ги намирате? И не се ли учите от грешките?

# 363
  • София-в сърцата на моите деца
Те ни намират, а не ние тях! Не знам как става, сигурно имаме някакво излъчване, та само мунчовци ни се лепят!!! newsm78

# 364
Включвам се-писах в старата тема.

# 365
  • София
Аз имах Муньо-менте-самоубиец. Когато го зарязах, започна да прави разни демонстрации. Хоби му стана да се самоубива неуспешно.
Съшата история ... съпроводено с мелодраматични изказвания "аз от там горе ще те пазя и закрилям" ,"пази шала ми и ходи редовно на мачове" ,"аз винаги ще те обичам, и ще те чакам " и някакъв психарски смси от типа:ще прегръщаш отпуснатото ми тяло в локва кръв и ще рониш горещи сълзи,но ще е късно Mr. Green (беше голям футболен фен и много голямо куку Sick Joy)
Един ден след поредните подобни изказвания и смс наистина ми беше взел акъла обиколих цяла варна докато го намеря.. в един клуб да играе CS. Laughing

Абе тоя май го познавам! Laughing Или поне са братя-близнаци! Ако се казва Николай - същият е! Laughing

Да допълня, че се вдъхнових. Имаше няколко неуспешни опита за самоубийство, рязане на вени, хвърляне от вълнолома, операция на челюстта (?)... 

При "операцията на челюстта" като му звънях на телефона не ми вдигаше. След това получих СМС от неговия номер - "Николай е много зле. Не може да говори!" с подпис "Д-р Георгиев"Simple Smile))

Ох, със сълзи се смях на тези двамата.

Моите муньовци са двама, ама и двамата бяха голям хит. Сега ще разкажа за единия. Та, тоя пичага, ние сме на по 15-16, лудо влюбен в мен. Тип "мазна коса с мазна кожа, ама си се харесвам и така". Свиреше на китара, беше измислил някаква песен за летящи камъни, сиреч, разбирайте, любовна  Mr. Green . Вървя си към училище, зад мен се свири и пее нещо от сорта "Летяяяяят камъъъъъниииии" с един фалцет, кучета започват да вият, хората излизат да видят кой умира и какво толкова ужасно го е сполетяло тоз човек, че вие така. Както и да е, дълго ме сваляше, въпреки всички мои опити да го разкарам. Даже дебнеше междучасията да свири с китарата и да вее мазно киче из двора на училището. В крайна сметка една вечер звънна у нас и ми каза: "Аз винаги ще те обичам, но явно ти не ме искаш. Затова съм ти написал в едно писмо какво чувствам към теб." Подаде ми писмото и си замина. Няма такъв хит. Яд ме е, че го изхвърлих. Накрая завършваше: "Може да съм грозен, ама съм сериозен"  Mr. Green

# 366
"Може да съм грозен, ама съм сериозенMr. Green
Joy Joy Joy Joy Joyяко!

# 367
"Може да съм грозен, ама съм сериозен"  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 10:18 от snezhito

# 368
Поспрете се с тези големи цитати. Правете си труда да ги режете и цитирате смо този, който има връзка с мнението ви.

# 369
Мацки, кво им става не тез мунчовци, бе? Моят мунйо не българин, ама май мунйовщината му е типично по Бг  Sad Откакто вика живееш с мене, много вика ми се дигна разхода за храна. А пък аз отговарям- е добре, как така да направя че да не ям, да не пия и изобщо да забравя за телесните си нужди  Simple Smile

# 370
Мацки, кво им става не тез мунчовци, бе? Моят мунйо не българин, ама май мунйовщината му е типично по Бг  Sad Откакто вика живееш с мене, много вика ми се дигна разхода за храна. А пък аз отговарям- е добре, как така да направя че да не ям, да не пия и изобщо да забравя за телесните си нужди  Simple Smile

Twisted Evil просто е !
И ти ще забравиш за неговите

# 371
Ими да, направо ша му тегла една, накрая, не стига че скръндзав, заплатата му стига само за бирата  Simple Smile Ами очаква от мене да си намерия работа на мига, а пък сме в UK и изобщо не виждам как сте си намеря лесно работа.

# 372
"Може да съм грозен, ама съм сериозенMr. Green
Joy Joy Joy Joy Joyяко!

много  hahaha
Не се сещам за мой случай,но двама Муньовци от компанията- единия като излезеше с гадже я води на заведение и пита :
-Ти какво ще пиеш кафе или кола?  hahaha
А др. викаше на жена си ,тя бременна в 8м-Айде ма няма ли да раждаш най-накрая ,че да ти счупя носа . #Cussing out /това явно беше майтап,ама е....ти майтапа/

"Нека да отхапем от ябълката на разврата!"

е това е върха  Joy

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 00:28 от mimozata

# 373
Олеее... големи резили има тук  Joy
Е, аз такива тежки случаи не съм имала, но се сещам за една глупава ситуация.
Преди време по стечение на обстоятелствата се озовах в едно легло с един момък. Симпатяга, бяхме съученици. Чаровно момчето, но доста притеснителен и хич го нямаше в отношенията му с момичетата (разбирайте девствен)... Та правихме малко секс и по едно време минавам аз отгоре, той си хвана ... ъъ... онова нещо, пипна презерватива и каза: "Я, ама виж какво лигаво има по него, да не се е скъсал и да е излязло нещо?"  А аз ей така - Shocked Вярвам сещате се от къде е дошло "лигавото нещо" и от кой е било... Е, неопитно беше момчето, не му се сърдя. След като приключихме ми заяви "Брей, мислех си, че ще си умра девствен"  ooooh! Joy

# 374

Общи условия

Активация на акаунт