Номинации за Муньо - 2007

• 107 375
  • 541
  •   1
Отговори
# 375
Олеее... големи резили има тук  Joy
Е, аз такива тежки случаи не съм имала, но се сещам за една глупава ситуация.
Преди време по стечение на обстоятелствата се озовах в едно легло с един момък. Симпатяга, бяхме съученици. Чаровно момчето, но доста притеснителен и хич го нямаше в отношенията му с момичетата (разбирайте девствен)... Та правихме малко секс и по едно време минавам аз отгоре, той си хвана ... ъъ... онова нещо, пипна презерватива и каза: "Я, ама виж какво лигаво има по него, да не се е скъсал и да е излязло нещо?"  А аз ей така - Shocked Вярвам сещате се от къде е дошло "лигавото нещо" и от кой е било... Е, неопитно беше момчето, не му се сърдя. След като приключихме ми заяви "Брей, мислех си, че ще си умра девствен"  ooooh! Joy

Оффф... Значи не съм единствената Whistling Имах един съученик - много свястно момче, добър, скромен... В университета нещо се харесахме и той идваше у нас да решаваме задачи по счетоводство. Една вечер го поканих на бира (и не само). Дойде той, ама много притеснен (явно е знаел какво го чака Laughing) Приказвахме си, пийвахме си, романтика и красота и по едно време той ми казва - ами ако ще правим нещо, давай, че става късно и мама ще ми звъни да ме търси #Crazy Добре, де - това метър го минах, на всеки се случва. Започнахме целувки, милувки и изведнъж като рипна оня ми ти младеж - с лъвски скок към панталона, да си вземе портфейла. Вътре - 5-6 презерватива, ама различни видове. Нареди ги като за изложба. ОК, избрахме един. Почна се екшъна и по едно време той "Ама нещо ми е хлъзгаво". Аз недоумяваща го гледам, ама и той не спира... И както си мисля да му кажа кое точно е хлъзгаво, той забели очите и вика "Ооооох, готово" - разбирай, свършил човека. После докато аз все още размишлявах какво стана (ами то в бързината...), нашия се облече, нагласи се и тръгна да си ходи. Не го и спрях. Повече не се видяхме, но интересното е, че ми направил голяма реклама - пред свои приятели разправял колко съм била добра в леглото, как съм му действала... Crazy

# 376
  • СТАНДАРТНО.
Първа среща на моя приятелка с младеж.

Идва той в кафенето, сяда на масата, в ръката си носи ябълка.

Поглежда я в очите и драматично казва:

"Нека да отхапем от ябълката на разврата!"

Не е имал време за следваща реплика.

hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  rotfImbo  rotfImbo

# 377
Това за ябълката на разврата е много свежо  tooth

# 378
Сори за спама,ама страшно мерси на всички писали...Изчетох всичко и просто...само дето не умрях от смях! Joy Joy JoyВсе още се смея...

# 379
Да ме чака да платя сметката в ресторанта. Беше уникално преживяване.

Муньо смешен!  Naughty

# 380
Да ме чака да платя сметката в ресторанта. Беше уникално преживяване.

Муньо смешен!  Naughty

дай по-подробно де  Grinning

# 381
Четох, четох, вече 2 дена не мога да изчета всичко, ще ме уморите от смях...... GrinningВикам си, чакай и аз да напиша нещичко по темата....... Naughty
При мен муньовци колкото щеш, ама защо с един от тях пропилях цели 5 години от живота си ?!!!!Въпросния муньо Стефан, , беше с  години по-голям от мен, ще рече човек - има акъл в главата си  Wink- аз на 17, той - на 22. Аз - 172см, той - 169 с вдигнати ръце, качен на табуретка smile3503То живот ли бе, да го опишеш? ThinkingТолкова неща са ставали, мога да разказвам до утре сутринта... newsm53 .С въпросния господинчо ходехме от известно време, когато една вечер му отидох на гости, уговорката си беше направо за секс вечер smile3521Виж, много го биваше САМО в тази област, сигурно и за това съм го изтърпяла с всичките му ревности, комплекси и всякакви изпълнения..... cryТа - отивам аз у тях, усамотяваме се в стаята (в другата спинкат мама и тати) #ShockedКак да е, започва се луд с..с newsm08...Аз -отдолу, той - отгоре, зимно време, наметнати сме с одеало някакво.....В сюблимния момент вратата на стаята се отваря, влиза баща му, сяда на фотьойла и си пуска телевизора newsm09.....Аз - втрещена до немай къде, изпарява ми се всичко от мозъка, а наш Стефан продължава със заниманието(!!!!!) и само казва на баща си - "Татко, излез без да светваш лампата, че сме малко на калъп и ще ме секнеш, не е сега момента да гледаш телевизия!"Няма да ви описвам как баща му, който наистина не беше ни забелязал, се изнесе скорострелно, а, естествено след него и аз.... BlushПросто умрях от срам, а муньото ми се заобяснява, че видиш ли, споко човече, баща му не ме е видял гола....няма за какво да се притеснявам Shocked,кво толкова се е случило?! newsm78

Имам си и други случки разни с този и други муньовци, ама сега няма време да ви разказвам за тях.... Mr. GreenКато например как, когато скъсах с бати Стефчо, и бях на гости на новия си приятел, дойде да ме дири полицията.....защото наш Стефчо от ревност ме проследил къде отивам, схванал се да кибичи скрит зад колите пред блока и се заразхождал Sunglasses.Наблюдателен комшия го забелязал, решил, че иска да краде кола smile3521 и се обадил в полицията....а наш муньо като си глътнал граматиката (която и без това беше бедна и куцаше), казал, че ПРИЯТЕЛКАТА МУ сега е в еди кой си апартамент и му ИЗНЕВЕРЯВА, а той се канел да ме чака да си тръгна и да ми отмъсти......Та се наложило полицаите да се качат и да звъннат на вратата, за да разберат има ли нещо вярно в твърдението му...Не искам да ви разправям какъв скандал стана в квартала заради това... newsm61

# 382
  • София /Абсурдистан
sonimoni Направо ме остави без дъх с твоите Муньовци Joy Joy Joy
Ако не те затруднява, сподели още нещо hahaha

# 383
# 384
Сетих се за още нещо... GrinningМуньо Стефан Велики все се правеше на голям мъжага, нищо, че ръста, фигурата (и акъла му) веднага изключваха подобни асоциации  Heart EyesНо, видите ли, аз, безстрашния, аз, големия пич, никой на мен не може да ми се опъва и дам и се прави на ценен....smile3532, а той си мислеше, че е страхотен.....На всеки можел да излезе насреща, брейййй, мечтата на жените  smile3503.....Бях студентка в Бургас, в квартира с хазаи, и хазайката не разрешаваше момчета да ни идват на гости.  Blush Добре, обаче муньото се домъкнал в Бургас и няма нито една стотинка в джоба си, нито къде да спи  Sunglasses.Викам си, какво толкова, ще говоря с хазайката, да остане за една вечер, съквартирантката ми и без това я нямаше.  Simple Smile Когато се прибрахме в квартирата, нямаше никой, отидохме в моята стая, той- аз много те обичам  Crazy, заради теб всичко ще направя, даже аз ще говоря с хазайката ти и т.н. безсмислени глупости.Такааааа...Прибира се въпросната ми хазайка, аз му викам - хайде да отидем и да говорим с нея, да й кажем ,че си тук, а муньото - "амииии..., такова, не е ли по-добре ти да отидеш, аз не я познавам..., айде, не ме карай да се чувствам кофти...."ОК, отивам аз при нея, обаче една съседка предварително я уведомила, че съм се прибрала и съвсем не сама, ами с МОМчЕ!!!!!!! newsm62 . И още докато успея да си отворя устата, се започва едно лудо  smile3512  и bash, защо нарушавам правилата?!!!Аз -  smile3505 и  newsm09, а хазайката се засилва към стаята да изгони нахалника!!!Влетява там и застава  #Shocked , после се обръща и ми казва - "Извинявай, момчето сигурно си е тръгнало преди да се върна, трябваше да те изслушам, но да ти е за урок и да не водиш други тука" аз -  Shocked Shocked Shocked.Поглеждам в стаята - Муньо го няма!!!! newsm09 #Shocked #Shocked И започвам да се чудя къде се е наврял ПИЧА  Mr. Green А той, след малко, гузен и смачкотен, ми се обажда от.....гардероба - шепнешком "Отиде ли си тази женица?" Аз тъкмо започнах да се чудя да се смея ли, или да плача, когато последва нов шепот - "Помогни ми да се измъкна, заклещил съм се, това е заради тази кучка, ще й кажа аз на нея, само да ми падне пред очите!!!!" Е, сещате се, че вече не можах да се сдържа и последва  smile3532, след което беше разконспириран, милия МЪЖКАР, та спал на някаква пейка, а мен ми четоха конско..... newsm78

# 385
Значи,единия за който се сещам,вече беше станало ясно,че като гаджета няма да мелим брашно заедно,ама излизаме на по питие като приятели по негово желание. Поръчваме си по водка, той изпива неговата и казва: Можеш ли да ми услужиш с 10 DM, че ми се припи и бира, ще ти ги върна после. Аз какво да правя, давам му 10 кинта и отивам до WC-то, връщам се, гледам, моята водка я няма.Човекът решил да я излочи,докато ме няма. После си търсих 10-те марки като наследство, а в замяна получих три цигари Марлборо за изпът(път, път..колко да е има няма 24 часа). Естествено не приех цигарите.
Другия, ходим от 1 месец и решава,че тва било голям празник за нас. Аз на въпросната бележита дата се подготвам,вечеря,подарък,туй-онуй. Нашия закъснява с 2 часа, идва пиян и заспива. С триста зора успявам да го събудя,за да му връча подаръка,а той невинно казва: Е,е мерси,ама ти нали знаеш,че много мразя опаковани подаръци. То аз нищо не съм ти купил,ама като си сметна разходите за такси..все едно съм ти направил подарък #Cussing out  
Какво ги правиш такива,освен  #2gunfire

# 386
Започнах да се вдъхновявам и да си спомням случки  Mr. Green. Това е ОТНОВО с муньо Стефан, безстрашния..... Confused Бях се преместила в нова квартира, където пребивавахме две момичета и един хазаин - стар ерген, който все разправяше, че е бил студент и затова няма да ни се бърка в това какво правим....Та мунчо ми беше дошъл на сгляда (отново)  Laughing и сме си легнали вечерта мирно и тихо, ние двамата в моята стая, в съседните две - хазаина и съквартирантката ми. По едно време през нощта, се започва едно блъскане по вратите, едно думкане, не ви е работа! Викове, крясъци, олелия до бога!Някакви момчета се натряскали и си избрали нашия вход да тормозят хората... Confused Звънна се по едно време на вратата, след малко хазаина отвори, някакво момче го пита за цигара... Това  - в 02,30 през нощта. Ние се събудихме, естествено, то нямаше начин!!!След около 10 минути пак се звъни на вратата, хазаина пак отваря и се чуват гласове, а после стъпки надолу по стълбите... и трясък от падане!!!! newsm09 . Викам на муньото - ела да видим какво става, а той - "а, сега не ми се става, кво може да е станало, най-много да изляза и да ги направя на пух и прах ония, ще има кървища!"  box .Но не се надигна от леглото. Аз ставам, отварям вратата на стаята, и понеже входната врата беше точно насреща, виждам хазаина, паднал на земята, не мърда!  Shocked Майкооооо, викам на муньото - ела ми помогни, да го видим човека как е и хукнах да проверя как е... Цялата разтреперана, викам си - тоя човек какво му стана, да не го удариха нещо? А той просто като се обърнал да влиза, му пада кръвното , събрал границите и паднал до вратата. Викам аз муньо Стефан да помогне да го сложим да легне, със съквартирантката ми не можем самички - едната се обаждаше на бърза помощ, а другата се опитваше да помогне на хазаина да стане....Муньото само вика от стаята - "А кръв има ли....а?Има ли кръв?Той, хазаина, да не е умрял?умрял ли е,а?Затваряй вратата, да не се върнат бабаитите!". Както и да е, дойдоха от бързата помощ, прегледах човечеца, оправиха го, обаче се наложи да бият една инжекция и на моичкия муньо, че беше се завил през глава, за да не му попадне някоя страшна гледка пред погледа, а накрая почти беше прибелил очите от страх...." smile3521 После се обяснява, че той като опитал да стане от леглото, така му се завил свят от рязкото ставане, че не могъл да дойде да помогне, иначе - как, ей сега става и отива да гони ония, дето са причината на хазаина да му стане зле..... smile3533 smile3532

# 387
Много сладка тема момичета,с удоволствие ви чета.Дейсва ми разтоварващо.Аз нямам какво да споделя,но ще ви следя Peace

# 388
  • На морето!
sonimoni,Този Стефан направо ме разби  Joy Невероятен пич ще да е  hahaha

# 389
Леле sonimoni
ти направо книга може да напишеш за този
 Joy

Общи условия

Активация на акаунт