Отговори
Здравейте, има много и добри гинеколози и болници  в гр.Пловдив , но такива ,които се занимават и с възпаления на бартулинови жлези ,не откривам и моля за вашето мнение, ако вече сте се сблъсквали с такъв проблем ! Касае се за моя близка ,а възпалението е доста голямо и се нуждаем възможно  най -скоро от лекар!
Благодаря!

# 1
Доктор Христамян!

# 2
Пиши в Гугъл „БартОлинова жлеза + Пловдив“ и ще ти излязат.
Успех!

# 3
  • София
Аз стигнах до "Пирогов" от предържана възпалена жлеза и се наложи марсупиализация. Затова моят съвет е още утре да се намери и посети гинеколог.

# 4
Аз стигнах до "Пирогов" от предържана възпалена жлеза и се наложи марсупиализация. Затова моят съвет е още утре да се намери и посети гинеколог.
Благодаря Ви! Случаят  наистина не търпи отлагане .
А при кой лекар се оперирахте там ? В случай, че се наложи такава манипулация . Благодаря!

# 5
  • София
В "Пирогов" попаднах на Дениза Алексиева напълно случайно, просто нямаше накъде вече да се търпи. Извадих късмет с нея, извърши манипулацията бързо и напълно безболезнено.

# 6
В "Пирогов" попаднах на Дениза Алексиева напълно случайно, просто нямаше накъде вече да се търпи. Извадих късмет с нея, извърши манипулацията бързо и напълно безболезнено.
С пълна упойка ли се извършва операцията ? Възстановителния период как протича?

# 7
  • София
Не, с местна.
Поставя се упойката, чака се малко, за да подейства. Разрязва се мястото на оттока и се изцежда гнойта. Зашива се и те пращат с леден компрес, за да полежиш няколко часа.
Мен след това ме изписаха с препоръката да не правя секс поне едно 4-5 дена или докато усетя, че шевовете напълно са се резорбирали от кожата.
Следва контролен преглед след около седмица, на който да се потвърди, че всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт